Ο Rattus Rattus για μία βραδιά στην Αθήνα

Την Παρασκευή 20 Μαϊου ο dj Rattus Rattus στο πλατό του Τώρα Κ44 στα Γκάζι, αναλαμβάνει να μας απογειώσει.

Καθαρόαιμο party mash-up αναμιγμένο με βαρύ μπάσο! Αυτός είναι ο Rattus Rattus, συνιδρυτής και resident dj (με τον Klose One, που μαζί παίζουν και ένα μοναδικό dance set με 4 turntables στη σκηνή) της καλύτερης ομάδας του Λονδίνου, τους Urban Nerds. Τα τελευταία χρόνια είναι περιζήτητος dj και έχει παίξει σε όλη την Ευρώπη, από την Ibiza (Reclaim the Dancefloor, Ibiza Rocks, Es Paradis) και την Αυστρία (Spring Festival, Snowbombing Festival) μέχρι την Κροατία (Outlook Festival). Σε όλα αυτά προσθέτουμε τα συνεχή residencies του στα μεγαλύτερα club της Αγγλίας (Fabric, Gatecrasher, Ministry of Sound, Sankeys, Stealth) και τις guest εμφανίσεις του σε άλλες μεγάλες party βραδιές όπως το Bigger than Barry, Vagabondz και Under the Radar.

Τον Rattus Rattus θα πλαισιώσουν πριν και μετά το σετ του ο Νεοϋορκέζος MC PremRock, που έκανε αίσθηση με το ντεμπούτο άλμπουμ «The Build», αλλά και οι Έλληνες Jeph One και Narel από τους Fresh Things First.

Όλοι αυτοί αναλαμβάνουν να ανεβάσουν ρυθμούς και κέφι για μία και μοναδική εμφάνιση στο «Τώρα Κ44» στο Γκάζι την Παρασκευή 20 Μαΐου μετά τις 22:30.

Τώρα K 44
Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Τηλ: 210 3423560

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης