Οι Marsheaux θα μας ζεστάνουν πριν τους Thirty Second to Mars

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου ετοιμαστείτε γιατί τη συναυλία των Thirty Second to Mars θα ανοίξουν οι Marsheaux.

Οι Marsheaux, το εκρηκτικό γυναικείο δίδυμο της electro pop από τη Θεσσαλονίκη, επιλέχθηκαν αποκλειστικά από τους Thirty Seconds to Mars για να ανοίξουν την μοναδική συναυλία που ετοιμάζουν στο Κέντρο Ιππασίας, Πάρκο Γουδή, την Τετάρτη 6 Ιουλίου.

Οι Marsheaux, κατά κόσμο Marianthi and Sophie, είναι από τα πιο δυνατά και ξεσηκωτικά συγκροτήματα της διεθνούς electro και synth pop μουσικής και με την πλούσια εμπειρία που έχουν από εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα δημιουργήσουν το απόλυτο upbeat feeling για να υποδεχτούμε το «hurricane» θέαμα που ετοιμάζουν οι Thirty Seconds to Mars.

Οι Thirty Seconds to Mars επέλεξαν τις Marsheaux για τον εθιστικό ήχο των επιβλητικών synths και drums machines των τραγουδιών τους και την '80s αισθητική τους. Έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, που έχουν αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές και διεθνή εμπορική επιτυχία. Τις έχουν χαρακτηρίσει ως «μία από τις καλύτερες εξαγωγές της ελληνικής electropop» και «ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας». Οι Marsheaux μπορούν να υπερηφανεύονται ότι συνεχίζουν με δυναμισμό τη μουσική ιστορία των Human League, ενώ τις έχουν συγκρίνει με τους Chemical Brothers.

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει.

Κέντρο Ιππασίας
Πάρκο Γουδή, Ολυμπιακά Ακίνητα

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση
Τα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 euro
Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 euro
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα κοστίζουν 40 euro

Ταμείο
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα θα κοστίζουν 55euro

Σημεία προπώλησης
www.vodafoneCU.gr & www.vodafone.gr
Σε όλα τα καταστήματα Vodafone
Tickethouse, www.ticketarena.gr,| www.123merch.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης