Που πας χωρίς Κώστα Μακεδόνα;

Υπέροχες καλοκαιρινές έξοδοι στον προαύλιο χώρο του Badminton.

Τα τραπεζάκια έξω στο θέατρο Badminton, σε μια όαση δροσιάς που απλώνεται στον αύλειο χώρο του θεάτρου. Ετοιμαστείτε για ατέλειωτες συναυλίες και φέτος, παρέα με καταξιωμένους ερμηνευτές, νέους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού και δημοφιλείς ηθοποιούς που συμμετέχουν σε μια σειρά συναυλιών. Με θέματα από τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και την τηλεόραση σας κρατάνε παρέα τα καλοκαιρινά βράδια της Αθήνας.

«Στο πανί και στο γυαλί» ο τίτλος της συγκεκριμένης σειράς παραστάσεων και Κώστας Μακεδόνας ο ερμηνευτής που θα σας κρατήσει παρέα στην παράσταση με τίτλο «Πού πας χωρίς αγάπη». Εχθές πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράσταση, σήμερα είναι η δεύτερη και αύριο η τελευταία παράσταση με τη συμμετοχή και της Σαββέριας Μαργιολά. Η παράσταση ντύνεται με τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα από τον ελληνικό κινηματογράφο, με το μοναδικό ήθος και ύφος του δημιουργού τους.

Ταυτόχρονα, στο συγκεκριμένο χώρο οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις από τα θερινά σινεμά και τα αναψυκτήρια μιας άλλης εποχής. Ποικιλίες μπύρας, ποπ κορν, παγωτό χωνάκι, υποβρύχιο, γλυκά του κουταλιού, σάμαλι, κωκ είναι λίγα μόνο από τα καλά που θα βρείτε εκεί ενώ στο χώρο του Badminton θα λειτουργεί και βιβλιοπωλείο με ό,τι έχει γραφτεί σχετικά, καθώς και δισκοπωλείο με soundtracks του ελληνικού κινηματογράφου και της ελληνικής τηλεόρασης.

Θέατρο Badminton

23- 25 Ιουνίου

Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
210-8840660

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης