Summer In The City: Ραντεβού στο Athénée για dinner και cocktail με Grey Goose premium vodka!

Summer In The City: Ραντεβού στο Athénée για dinner και cocktail με Grey Goose premium vodka!

Το πιο hot σημείο συνάντησης στην Αθήνα σε περιμένει για μοναδικές, θερινές βραδιές

Ονειρεύεσαι θερινές βραδιές στην πόλη με τη γεύση των πιο special cocktail και απολαμβάνοντας fine dining εμπειρίες με τις φίλες σου;

p01.jpg

Αυτό το καλοκαίρι, όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο εμβληματικό Athénée της οδού Βουκουρεστίου, το οποίο πριν λίγες ημέρες υποδέχθηκε τους λαμπερούς φίλους του, για μία καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τα αστέρια!

p02.jpg

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - Θεοπίστη

Το πιο hot σημείο συνάντησης σε ολόκληρη την πόλη θέλησε να μυήσει τους καλεσμένους του στη γοητεία που έχουν τα θερινά βράδια στην Αθήνα, προσφέροντας μία μοναδική fine dining εμπειρία με την υπογραφή του βραβευμένου executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα, αλλά και με ολοκαίνουργια Grey Goose summer cocktails!

Για τα πρωτότυπα cocktail με τις ξεχωριστές γεύσεις, όπως το Fresco με Grey Goose, mastiha, lemongrass και strawberry, το Beach In The City με Grey Goose L’Orange, red fruits, peach και CO2, αλλά και το Été με Grey Goose, banana, passion fruit και white chocolate, συνεργάστηκαν δημιουργικά για πρώτη φορά οι έμπειροι mixologists του Athénée με τον Δημήτρη Πολίτη, brand ambassador της Grey Goose premium vodka στην Ελλάδα.

p03.jpg

Δημήτρης Πολίτης

Τα Summer Cocktails by Grey Goose θα είναι διαθέσιμα στο Athénée καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν θέλεις, λοιπόν, να τα απολαύσεις, βιώνοντας παράλληλα μία ξεχωριστή βραδιά στην πόλη και μία καλοκαιρινή fine dining εμπειρία, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δώσεις ραντεβού με τις φίλες σου στην οδό Βουκουρεστίου. Cheers!