Οδηγός για τα πιο Instagram-ικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας: Μπορείς να τα αναγνωρίσεις;

Οδηγός για τα πιο Instagram-ικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας: Μπορείς να τα αναγνωρίσεις;

Αν ακόμα αμφιβάλλεις για το αν υπάρχει περιθώριο να ανακαλύψεις κάτι νέο στο «χιλιοφωτογραφημένο» κέντρο της πόλης, τότε δεν έχεις παρά να δεις προσεκτικά τις παρακάτω φωτογραφίες.

Έχεις «τολμήσει» ποτέ να δεις την Αθήνα με τα μάτια των επισκεπτών της; Εκείνων που έρχονται από τα πέρατα της Γης για να ανεβάσουν στο Instagram τους φωτογραφίες από την Ακρόπολη, τη βόλτα τους στην Πλάκα και την Πνύκα, την περιήγηση στον Εθνικό Κήπο και το Ζάππειο, ακόμα και το ρόφημα ή ένα πιάτο σύγχρονης κουζίνας που απολαμβάνουν στα μπιστρό που γεμίζουν το Παγκράτι;

Αν σε συγκινεί η πρόκληση του να ανακαλύπτεις τα πιο Instagram-ικά σημεία της πόλης σου «αλλιώς», τότε πρέπει να γνωρίζεις πως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις είναι να πάρεις το smartphone σου και να αρχίσεις μια περιήγηση «διαφορετική». Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία θα σταματάς και θα φωτογραφίζεις ό,τι σε εντυπωσιάζει - το real challenge όμως, η πραγματική πρόκληση, είναι να το κάνεις, αποτυπώνοντας στα φωτογραφικά σου στιγμιότυπα τις «κρυμμένες» πλευρές της. Με τέτοιον τρόπο, ώστε τελικά, αυτός που αντικρύζει για πρώτη φορά τα posts σου να μην είναι σε θέση να αναγνωρίσει τι ακριβώς βλέπει ή από ποιο σημείο «πέτυχες» τη συγκεκριμένη λήψη.

Τα specs για ένα επιτυχημένο φωτογραφικό οδοιπορικό στο κέντρο της Αθήνας

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα smartphone που διαθέτει εξαιρετική κάμερα – ακριβώς όπως το νέο OPPO A98 5G, που με 32 MP front camera, 64 MP AI main camera, 2 MP depth camera και 2 MP microlens (40x) για κορυφαία ευκρίνεια, θα αναδείξει το ταλέντο σου και την έμπνευσή σου με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα, αν θέλεις να κάνεις upload στο Instagram τις καλύτερές σου φωτογραφίες, σίγουρα η 5G συνδεσιμότητα του τηλεφώνου θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις χωρίς να καθυστερείς μέχρι να «ανέβει» το στιγμιότυπο, ενώ αν ανησυχείς για τη μπαταρία και αν «θα σου φτάσει», καλό είναι να γνωρίζεις πως το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει μπαταρία επιπέδου… ναυαρχίδας στα 5000 mAh, 67 W Supervooc και Battery Health Engine – δεν θεωρείται καθόλου τυχαία ένα από τα κορυφαία smartphones της κατηγορίας του.

Τι λες, είσαι έτοιμη να αναλάβεις την πρόκληση;

Οι φωτογραφίες που θα σε εμπνεύσουν και θα σε πείσουν

Αν ακόμα αμφιβάλλεις για το αν υπάρχει περιθώριο να ανακαλύψεις κάτι νέο στο «χιλιοφωτογραφημένο» κέντρο της πόλης, τότε δεν έχεις παρά να δεις προσεκτικά τις παρακάτω φωτογραφίες, που είναι όλες τραβηγμένες με το OPPO A98 5G. Μπορείς να αναγνωρίσεις τι βλέπεις και από ποιο σημείο έχει φωτογραφηθεί; Χωρίς… ζαβολιές, όμως, πριν ακόμη διαβάσεις τη λεζάντα!


1. Πλάκα, «Γραμμές» - Φωτογραφία από OPPO A98 5G


2. Ζάππειο, Κίονες - Φωτογραφία από OPPO A98 5G

3. Πνύκα - Φωτογραφία από OPPO A98 5G

4. Μουσείο Ακρόπολης - Φωτογραφία από OPPO A98 5G

5. Παγκράτι, Μουσείο Γουλανδρή - Φωτογραφία από OPPO A98 5G6.

6. Εθνικός Κήπος - Φωτογραφία από OPPO A98 5G

7.Λόφος Αρδηττού - Φωτογραφία από OPPO A98 5G

8. Ηρώδειο - Φωτογραφία από OPPO A98 5G

9. Θησείο, ΗΣΑΠ - Φωτογραφία από OPPO A98 5G

10. Ζάππειο - Φωτογραφία από OPPO A98 5G

Τώρα που πείστηκες πως, όντως, η πόλη σου δίνει αμέτρητες ευκαιρίες να δεις μια όψη της που δεν είχες φανταστεί, μπορείς να βάλεις τη σκέψη, τη φαντασία, την καλή σου διάθεση και τη δημιουργικότητά σου να σε οδηγήσουν στο δικό σου, μοναδικό οδοιπορικό. Καθώς ήδη σκέφτεσαι ποια είναι η καλύτερη μέρα και ώρα για τη βόλτα σου στην Αθήνα, μάθε πως πλέον έχεις ένα επιπλέον κίνητρο.

Μεγάλος διαγωνισμός από την OPPO στα Social Media

Το κίνητρο αυτό, λοιπόν, είναι τα πλούσια δώρα που προσφέρει η OPPO με νέο διαγωνισμό στα Social Media της, με τίτλο #OPPOCaptureYourTown και με την αφορμή της κυκλοφορίας του νέου OPPO A98 5G - το οποίο, να ξέρεις, κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, Dreamy Blue και Cool Black, με 3D micro-curved design για μοναδική αίσθηση κρατήματος και υψηλή αισθητική!

Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να ανεβάσεις τη φωτογραφία που έχεις τραβήξει, να κάνεις tag την OPPO Greece και να προσθέσεις τα hashtags που θα βρεις εδώ. Την ίδια στιγμή, μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις κι εσύ τρεις κατηγορίες υπέροχων δώρων:

  1. Συσκευή OPPO A98 5G & Ακουστικά Enco X2
  2. Συσκευή OPPO A98 5G
  3. Ακουστικά OPPO Enco Air3

Δεν έχεις παρά να οργανωθείς και να γεμίσεις το Instagram, μοναδικές, πρωτότυπες φωτογραφίες της πόλης, του χωριού σου ή ενός αγαπημένου μέρους σου στην όμορφη χώρα μας, να κάνεις το δικό σου buzz, να το απολαύσεις και να κερδίσεις – και μοναδικά δώρα και μια ανεκτίμητη εμπειρία!