The Pink Phenomenon: Πώς το ροζ έγινε το χρώμα του φετινού καλοκαιριού

θα αναλύσουμε μερικούς από τους λογούς που το ροζ κατάφερε να κάνει take over το φετινό καλοκαίρι, ενώ θα σου προτείνουμε απολαυστικούς τρόπους για να το κάνεις ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας σου, ενσωματώνοντάς το στην προσωπική σου φιλοσοφία. 

Δεν χρειάζεται να είσαι 24/7 ενεργή στα social media για να το διακρίνεις, αφού υπάρχει παντού: Από τις εμφανίσεις των αγαπημένων σου IT girls στα aesthetics που αναρτούν οι φίλες σου, μέχρι το ποτήρι με το mocktail που απόλαυσες χθες στο after work στέκι σου. Ναι, μιλάμε για το pink phenomenon που έχει κατακτήσει αρχικές σελίδες, ντουλάπες, ακόμη και τους δρόμους της πόλης, καθιερώνοντας το ροζ ως το κορυφαίο χρώμα του φετινού καλοκαιριού.

Βέβαια, αν έχεις έτσι και αλλιώς μία αυθεντικά pink ιδιοσυγκρασία, αυτό δεν πρέπει να σου προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς γνωρίζεις από πρώτο χέρι πόσο θετική επίδραση έχει η συγκεκριμένη απόχρωση στη διάθεσή σου. Άλλωστε, για αυτό την επιλέγεις στα look, αλλά και στα pink grapefruit cocktail σου. Από την άλλη πλευρά, αν υπάρχουν μόνο μερικές pink «πινελιές» στην καθημερινότητά σου, τότε ήρθε η στιγμή να γίνουν περισσότερες, για να «ξεχειλίσουν» οι μέρες σου από δροσιά και αισιόδοξα vibes.

Παρακάτω, λοιπόν, θα αναλύσουμε μερικούς από τους λογούς που το ροζ κατάφερε να κάνει take over το φετινό καλοκαίρι, ενώ θα σου προτείνουμε απολαυστικούς τρόπους για να το κάνεις ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας σου, ενσωματώνοντάς το στην προσωπική σου φιλοσοφία.

#1 Απόλαυσε μία ιδιαίτερη απόχρωση που «ξεχειλίζει» αισιοδοξία

Αν κάθε μέρα είναι για σένα μία μικρή γιορτή ή απλώς, ανήκεις σε εκείνους που βρίσκουν κάθε μέρα έναν καλό λόγο για να γιορτάζουν, τότε το ροζ είναι το χρώμα σου και η σκέψη σου είναι «think pink». Διότι όπως εσύ «ξεχειλίζεις» από πηγαία χαρά και την κάνεις spread στους γύρω σου, το ίδιο συμβαίνει και με το συγκεκριμένο χρώμα: Εκπέμπει θετικότητα, αισιοδοξία, χαρούμενα vibes.

Ακριβώς για αυτό, την επόμενη φορά που θα νιώσεις κάπως moody, φρόντισε να έχεις στο ψυγείο σου ένα Βίκος Pink Grapefruit, δηλαδή το αναψυκτικό από φυσικό μεταλλικό νερό που μπορείς να το απολαύσεις σκέτο, είτε σε κάποιο cocktail ή σε mocktail. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως με την pink γεύση του θα σε «πλημμυρίζει» με μία ακαταμάχητη sparkling αυτοπεποίθηση, με happy vibes που σε εμπνέουν να ζήσεις την κάθε στιγμή.

#2 «Αγκάλιασε» τη σιλουέτα σου με μία απόλυτα pink, θετική αύρα

Η «πλούσια» παλέτα του ροζ περιλαμβάνει αποχρώσεις που πλησιάζουν το φούξια και φτάνουν μέχρι έναν απαλό τόνο, όπως το millennial pink. Κάθε ένα από αυτά τα χρώματα προκαλούν διαφορετικά ερεθίσματα και συναισθήματα. Κάποια συνδέονται με τη νεότητα, την ηρεμία και την ονειροπόληση, άλλα με την αισιοδοξία, την αγάπη και τον ρομαντισμό.

Το σίγουρο είναι πως κανένα δεν περνάει απαρατήρητο και αυτός είναι ένας λόγος που όλοι λένε «ναι» στο ροζ. Για να καταλάβεις τι εννοώ, αρκεί να επενδύσεις σε μία ολόσωμη ροζ φόρμα ή ένα φόρεμα. Να είσαι σίγουρη πως θα συγκεντρώσεις πολλά κολακευτικά σχόλια, αφού κάθε απόχρωση του ροζ έχει έναν μαγικό τρόπο να μας αναδεικνύει και να μας «αγκαλιάζει» με μία θετική αύρα.

#3 Βγάλε προς τα έξω την αυθεντικότητά σου με τον πιο ροζ τρόπο

Ένας ακόμη λόγος που το ροζ έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη απόχρωση και αποτελεί το κορυφαίο χρώμα του φετινού καλοκαιριού, είναι πως ταιριάζει σε όλες και όλους. Ναι, το ροζ είναι ένα statement χρώμα, που εκπέμπει αισιοδοξία και θετικά vibes σε κάθε μορφή κι αν επιλέξεις να το έχεις μαζί σου: Στο ποτήρι σου με Βίκος Pink Grapefruit ή ακόμα και στο smartphone σου με μια μοναδική stylish θήκη, για παράδειγμα!

Και ειλικρινά, το ροζ του φετινού καλοκαιριού ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα, με ένα φλογερό κόκκινο, με σμαραγδί, μπλε, μωβ ή μαύρο – αν μιλάμε για μόδα – αλλά και με κάθε δροσιστική στιγμή που θέλεις να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας σου – αν μιλάμε για το αγαπημένο σου αναψυκτικό. Κάπως έτσι, όποιο και αν είναι το στυλ σου, minimal, street style, preppy, athleisure, όποιες τάσεις και αν κυριαρχούν στη ζωή σου, οι ροζ αποχρώσεις – εντός κι εκτός εισαγωγικών – μπορούν να συνδυαστούν με αυτές και να αναδείξουν όλα όσα σε κάνουν μοναδική και διαφορετική.

Αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σε πείσουν να πεις «ναι» στο απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού, να είσαι βέβαιη πως απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό Βίκος Pink Grapefruit, θα αλλάξεις γνώμη με την πρώτη γουλιά. Όχι μόνο επειδή θα νιώσεις πως «ξεχειλίζεις» από δροσιά, αλλά διότι η ξεχωριστή ροζ απόχρωσή του θα εμπλουτίσει με τα πιο αισιόδοξα vibes το καλοκαίρι σου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης