Pink Bliss: Τα πιο απολαυστικά drinks του καλοκαιριού έχουν τις αποχρώσεις του ροζ!

Pink Bliss: Τα πιο απολαυστικά drinks του καλοκαιριού έχουν τις αποχρώσεις του ροζ!

Για όλες αυτές τις μικρές καλοκαιρινές γιορτές, λοιπόν, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα απολαυστικό drink, κάτι παιχνιδιάρικο και αναζωογονητικό, το οποίο με κάθε γουλιά θα σε «πλημμυρίζει» αισιοδοξία.

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που φέρνει στην επιφάνεια την πιο αυθόρμητη και playful πλευρά σου. Τι κι αν το πρόγραμμά σου είναι κάπως επιβαρυμένο; Eσύ ξεκλέβεις σχεδόν καθημερινά λίγο χρόνο για me-time «ιεροτελεστίες» χαλάρωσης, ραντεβού με τις κολλητές σου, street ή roof πάρτι τα οποία πραγματοποιούνται στις hype γειτονιές της πόλης μας.

Αυτές οι περιστάσεις είναι που σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις spread την αισιοδοξία σου, να μοιραστείς αστεία, πειράγματα, χορευτικές φιγούρες, με ανθρώπους που εκπέμπουν την ίδια διάθεση με εσένα, με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται κάθε μέρα του καλοκαιριού, είτε είναι Δευτέρα, είτε Παρασκευή, ως μία μικρή γιορτή.

Για όλες αυτές τις μικρές καλοκαιρινές γιορτές, λοιπόν, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα απολαυστικό drink, κάτι παιχνιδιάρικο και αναζωογονητικό, το οποίο με κάθε γουλιά θα σε «πλημμυρίζει» αισιοδοξία. Και αναμφίβολα, ένα τόσο summerish drink θα έχει τη μοναδική ροζ απόχρωση του Βίκος Pink Grapefruit, δηλαδή του βασικού συστατικού για να δημιουργήσεις τα λαχταριστά cocktail και mocktail που σου προτείνουμε παρακάτω.

Mocktail pink paloma για τα selfcare απογεύματα που αφιερώνεις σε εσένα

Μερικά απογεύματα που επιστρέφεις από το γραφείο, αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε εσένα και την προσωπική σου φροντίδα. Κάπως έτσι, παρασκευάζεις σπιτικές μάσκες προσώπου, κάνεις mani και pedi, «σε περιποιείσαι» από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κυριολεκτικά! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να εμπλούτιζες αυτή τη selfcare εμπειρία με τις «πινελιές» μίας homemade paloma χωρίς αλκοόλ; Για να την ετοιμάσεις θα χρειαστείς τα εξής υλικά:

  • 60ml Βίκος Pink Grapefruit
  • 20ml φρέσκο χυμό λάιμ
  • Σιρόπι σφενδάμου
  • Φέτες λάιμ ή γκρέιπφρουτ
  • Πάγο

Για να ετοιμάσεις ένα σπιτικό mocktail Paloma, θα ξεκινήσεις στύβοντας το λάιμ. Στη συνέχεια, θα βάλεις σε ένα σέικερ πάγο, το Βίκος Pink Grapefruit, τον χυμό από το λάιμ, το σιρόπι σφενδάμου και θα ανακινήσεις καλά τα υλικά. Θα σερβίρεις το mocktail σε ένα ψηλό ποτήρι, προσθέτοντας λεπτές φέτες λάιμ ή γκρέιπφρουτ για γαρνίρισμα. Έπειτα, μπορείς να απολαύσεις το mocktail σου!

Pink Mimosa με «νότες» μέντας για τις απρόσμενες συναντήσεις με τις φίλες σου

Τις φορές που εσύ και οι φίλες σου καταφέρνετε να συγχρονιστείτε μεσοβδόμαδα και να δώσετε ραντεβού σε κάποια ταράτσα ή βεράντα, είναι μία καλή αφορμή για να γιορτάσετε, δίνοντας στη συνάντησή σας μία pink διάσταση. Και σε μία τόσο girly περίσταση, ένα κλασικό cocktail Mimosa με «νότες» μέντας, είναι το κατάλληλο drink για να κάνετε αισιόδοξες, pink bliss προπόσεις για τις καλοκαιρινές μέρες που θα ακολουθήσουν. Τι θα χρειαστείς για να ετοιμάσεις cocktail Mimosa με μέντα;

  • 60ml Βίκος Pink Grapefruit
  • 30ml αφρώδες κρασί
  • 1 γκρέιπφρουτ (ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες)
  • 1⁄4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα μέντας
  • Πάγο (προαιρετικά)

Για να παρασκευάσεις το ελαφρύ cocktail Mimosa με μέντα, θα γεμίσεις κάθε ποτήρι με αφρώδες κρασί και έπειτα, θα συμπληρώσεις με Βίκος Pink Grapefruit, μέχρι να «ξεχειλίσει» το ποτήρι δροσιά. Στη συνέχεια, αφού πλύνεις καλά τα φύλλα μέντας, ξεφλουδίσεις και κόψεις σε φέτες το γκρέιπφρουτ, θα προσθέσεις μία φέτα γκρέιπφρουτ και λίγα φύλλα μέντα σε κάθε ποτήρι για έξτρα γεύση και άρωμα.

Pink Grapefruit Spritz για να ξεκινήσεις με αισιοδοξία μία καλοκαιρινή βραδιά

Συνήθως, οι βραδινές έξοδοι του καλοκαιριού ξεκινάνε από τη στιγμή που βρίσκεσαι ακόμη σπίτι, πατάς «play» σε μια ξεσηκωτική playlist και αρχίζεις να ετοιμάζεσαι. Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις ακόμη πιο απολαυστική την προετοιμασία για τη βραδινή σου έξοδο, μόλις βγεις από το ντους μπορείς να ετοιμάσεις το φρουτώδες Pink Grapefruit Spritz, το οποίο με τη μοναδική γεύση του, θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Τι θα χρειαστείς για να το ετοιμάσεις;

Για να παρασκευάσεις το λαχταριστό Pink Grapefruit Spritz, θα ξεκινήσεις με το να βάλεις πάγο σε ένα ποτήρι. Μετά θα προσθέσεις το aperitivo και θα συμπληρώσεις με Βίκος Pink Grapefruit. Θα γαρνίρεις το σπιτικό spritz σου με φλούδες αγγουριού και έπειτα, μπορείς απλώς να απολαύσεις.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα λαχταριστά cocktails και mocktails που μπορείς να δοκιμάσεις, χρησιμοποιώντας Βίκος Pink Grapefruit, δηλαδή τη ροζ «πινελιά» που σου υπόσχεται ένα απολαυστικό καλοκαίρι το οποίο θα «ξεχειλίζει» από αισιοδοξία. Σε κάθε περίπτωση, οι συνταγές που σου προτείνουμε είναι ενδεικτικές και σκοπό έχουν να σε εμπνεύσουν για να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις τα δικά σου signature drinks!