It’s pink time: Η συνήθεια που θα σε βάλει σε festive mood αυτό το καλοκαίρι

Μετάτρεψε τις after work μαζώξεις με τις φίλες σου σε μία pink time «ιεροτελεστία».

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε βγάλει αλώβητη από ένα οκτάωρο με deadlines, emails και meetings, αυτό είναι η after work συνάντηση που σκαρώνεις συνωμοτικά με τις κολλητές σου, στην ομαδική συνομιλία που διατηρείτε στο Messenger. Γνωρίζοντας πως θα τις συναντήσεις φεύγοντας από το γραφείο, όχι μόνο σου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά σε κάνει να μετράς τον χρόνο αντίστροφα, για τη στιγμή που το ρολόι θα δείξει επιτέλους… pink ο’ clock.

Βλέπεις, οι καλοκαιρινές after work συναντήσεις με την παρέα σου δεν είναι απλώς μία συνήθεια που αναδείχθηκε σε λατρεία. Είναι μία μικρή, σύντομη αλλά αναγκαία γιορτή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ενώ περιμένετε ανυπόμονα το Σαββατοκύριακο. Δεν έχει σημασία πού θα δώσετε ραντεβού, αν θα καταλήξετε σε κάποια ταράτσα στην «καρδιά» της πόλης ή σε κάποιο μπαλκόνι που έχει θέα σε άλλα μπαλκόνια, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποφορτιστείτε από την ένταση της ημέρας και να μπείτε σε festive mood.

Πώς θα δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες; Συνεχίζοντας να διαβάζεις το κείμενο που ακολουθεί και μετατρέποντας τις after work μαζώξεις με τις φίλες σου σε μία pink time «ιεροτελεστία» με γεύση Βίκος Pink Grapefruit, η οποία θα σας βάλει όλες στο γιορτινό spirit που ανεβάζει τη διάθεση.

Μετάτρεψε το μπαλκόνι ή τον κήπο σου σε αυτοσχέδιο, urban beach bar

Μπορεί ο χρόνος μέχρι την καλοκαιρινή άδεια να περνάει αργά και βασανιστικά, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να φέρεις το νησί στην πόλη σου. Πώς θα το καταφέρεις; Μετατρέποντας το μπαλκόνι σου σε ένα αυτοσχέδιο beach bar, το οποίο θα σερβίρει τα πιο λαχταριστά, homemade mocktails και cocktails με Βίκος Pink Grapefruit, φτιαγμένα από τα χεράκια σου.

Και επειδή η ατμόσφαιρα είναι το παν, για να μπείτε όλες σε summer, γιορτινό mood, μην παραλείψεις να προσθέσεις στο μπαλκόνι σου μερικές αναπαυτικές, πολύχρωμες μαξιλάρες, να τοποθετήσεις μερικές γλάστρες, κάποια φαναράκια και μία σειρά από λαμπάκια με θερμό φως, τα οποία θα δημιουργήσουν μία cosy και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μάλιστα, αν έχεις φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο, μπορείς να προσθέσεις και αυτό στη διακόσμηση.

Απολαμβάνοντας στιγμές pampering και selfcare με το κατάλληλο soundtrack

Κακά τα ψέματα. Μερικές φορές αρκεί μία λαχταριστή Paloma με Βίκος Pink Grapefruit για να εμπνευστούμε, να γεμίσουμε καλή διάθεση και να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, αφήνοντας πίσω μας την ένταση του γραφείου. Ακριβώς για αυτό, μπορείς να προτείνεις στις φίλες σου να πραγματοποιήσετε παρέα μία αναζωογονητική, pampering «ιεροτελεστία», την οποία θα συνοδεύσετε με το κατάλληλο soundtrack, ένα soundtrack που θα σας χαλαρώνει μελωδικά.

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστείτε κάποια προϊόντα ομορφιάς, όπως μάσκες και peeling προσώπου ή σώματος, τα οποία μπορείτε να παρασκευάσετε και με υλικά που υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας σου. Όσο για το soundtrack, μία playlist που περιλαμβάνει Rihanna, Beyoncé, Rosalía, αλλά και λίγο πιο εναλλακτικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως Wet Leg, Groove Armanda, Daft Punk και Best Coast, είναι ό,τι χρειάζεστε για να μπείτε απευθείας στον ρυθμό του καλοκαιριού.

It’s pink time με finger food νοστιμιές και δροσιστικά pink grapefruit ροφήματα

Είτε πείτε «ναι» σε cocktails και mocktails με Βίκος Pink Grapefruit, είτε αποφασίσετε να το απολαύσετε σκέτο ως απολαυστικό αναψυκτικό, ένα πλατώ «πλούσιο» σε ανάλαφρες, finger food επιλογές, ιδανικές για ατελείωτο…τσιμπολόγημα, είναι ό,τι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε γευστικά το after work σουαρέ σας.

Αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποί, στικς λαχανικών από αγγούρι, καρότο και πολύχρωμες πιπεριές, κομμάτια πεπονιού τυλιγμένα με φέτες προσούτο, ντοματίνια, τραγανά κρακεράκια ή κριτσίνια, τα οποία θα συνδυάσετε με ένα εκλεκτό τυρί ή κάποια ψαγμένη γεύση μαρμελάδα;, είναι μερικές από τις προσθήκες που δεν πρέπει να λείπουν από το πλατώ σας.

Αν θέλεις, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι να είναι για εσένα και τις φίλες σου μία καθημερινή γιορτή, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δώσεις ραντεβού μαζί τους σε ένα μπαλκόνι, μία ταράτσα ή έναν κήπο, για να γιορτάσετε το τέλος μίας καλοκαιρινής μέρας που αφήνετε πίσω. Έτσι και αλλιώς, όσο θα γεμίζετε τα ποτήρια σας με το δροσιστικό Βίκος Pink Grapefruit με φυσικό μεταλλικό νερό, το οποίο κάνει κάθε στιγμή να «ξεχειλίζει» από χαρούμενα vibes, μπορείς να είσαι σίγουρη πως η after work συνάντησή σας θα αποκτήσει την πιο γιορτινή διάσταση.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης