Ηρώδειο – Πλατεία Νερού – Λυκαβηττός: Τα events του καλοκαιριού που θέλεις να παρακολουθήσεις

Μην ξεχνάς, πως το ένα και μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις για να παρακολουθήσεις από κοντά μοναδικές παραστάσεις, να τραγουδήσεις με την ψυχή σου σε ονειρικές συναυλίες και να συγκινηθείς μέχρι δακρύων σε συγκλονιστικά δράματα, είναι να φροντίσεις εγκαίρως το εισιτήριό σου.

Ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτιστικά γεγονότα είναι το φετινό, αφού μετά από σχεδόν 15 χρόνια, επαναλειτουργεί και το θέατρο – τοπόσημο για τις συναυλίες στην πόλη της Αθήνας, το θέατρο του Λυκαβηττού. Φυσικά, το Ηρώδειο και η πλατεία Νερού στο Φάληρο έχουν την τιμητική τους, φιλοξενώντας πρωτίστως συναυλίες που υπόσχονται να απογειώσουν το καλοκαίρι σου και να σου προσφέρουν ανεκτίμητης αξίας πολιτιστικές εμπειρίες και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτέμβρη!

Μην ξεχνάς, πως το ένα και μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις για να παρακολουθήσεις από κοντά μοναδικές παραστάσεις, να τραγουδήσεις με την ψυχή σου σε ονειρικές συναυλίες και να συγκινηθείς μέχρι δακρύων σε συγκλονιστικά δράματα, είναι να φροντίσεις εγκαίρως το εισιτήριό σου. Πώς θα το διασφαλίσεις αυτό; Μα, πώς αλλιώς από το να αξιοποιήσεις τη Visa σου και να κλείσεις εισιτήρια για κάθε καλοκαιρινή παράσταση και συναυλία εγκαίρως! Μάλιστα, κάνοντας απλώς αυτό και ανεβάζοντας την ηλεκτρονική σου απόδειξη στο www.visa.gr/promo, συμμετέχεις αυτομάτως στον διαγωνισμό Visa για να κερδίσεις έως 3.000€ για online αγορές! Μπες τώρα στο visa.gr για να διαβάσεις όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για τον διαγωνισμό και να μάθεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Ηρώδειο: Παραστάσεις παγκόσμιου βεληνεκούς κάτω από τον Παρθενώνα

Το Αρχαίο Ωδείο Αθηνών, το Ηρώδειο, είναι ένας από τους πιο επιβλητικούς χώρους πολιτισμού στην πρωτεύουσα. Φέτος το καλοκαίρι «γεμίζει» παραστάσεις και συναυλίες με πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουμε τη μεγάλη διεθνή υπερπαραγωγή «ΝΟΡΜΑ», αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας. Στις 28 και 30 Αυγούστου, 110 ερμηνευτές και καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή του Ηρωδείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα, ξεκινώντας την ευρωπαϊκή περιοδεία της παράστασης.

Ο Σεπτέμβριος στο Ηρώδειο είναι επίσης γεμάτος, καθώς ξεκινά με τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, με τίτλο «Ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσιάζει το θρυλικό ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ 40 χρόνια μετά στο Ηρώδειο», την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου, ενώ την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, η βασίλισσα της ελληνικής ποπ σκηνής, Άννα Βίσση, καταλαμβάνει την ιστορική σκηνή! Αν όλα αυτά δεν σε έχουν ήδη δελεάσει και δεν έχεις ήδη κλείσει εισιτήρια με τη Visa σου, μάθε πως όλος ο μήνας περιλαμβάνει σπουδαίες παραστάσεις στο Ηρώδειο, με Αντώνη Ρέμο και Michael Bolton, τους Gregorian αλλά και τον μοναδικό Γούντι Άλεν!

Πλατεία Νερού: Το Release Athens 2023 δίνει τη σκυτάλη στον… Αύγουστο!

Ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ στην Ελλάδα, όπως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, το Release Athens 2023 ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου με μία μεγάλη συναυλία. Στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στις 27 Ιουλίου, υποδεχόμαστε τους Wu-Tang Clan, όπου το μεγαλύτερο και σημαντικότερο hip-hop συγκρότημα όλων των εποχών, αναμένεται να εκτοξεύσει τη διασκέδαση στα ύψη με όλα τα κορυφαία ονόματα – θρύλους του hip-hop επί σκηνής.

Η… επαναφορά στα δρώμενα της Πλατείας Νερού γίνεται στο τέλος του καλοκαιριού, όταν το Σάββατο, 26 Αυγούστου, ο Steve Angello & Lost Frequencies μας θυμίζουν πως το τέλος των διακοπών δεν σημαίνει το τέλος της διασκέδασης, ενώ την επόμενη ημέρα, ο David Guetta, με δύο βραβεία Grammy, τέσσερα DJ Awards και δύο MTV Europe Music Awards, γίνεται o headliner του Primer Music Festival 2023! Με περισσότερα από 65 εκατ. πωλήσεις singles και περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια streams είναι ο κορυφαίος DJ για πάρα πολλούς και μάλιστα επί περισσότερο από μία δεκαετία!

Το θέατρο του Λυκαβηττού ανοίγει ξανά τις πύλες του

Από τις 16 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του ξανά μετά από χρόνια και το θέατρο του Λυκαβηττού, με μία συναυλία που… θα σου θυμίσει τα «παλιά». Ναι, οι ΠΥΞ ΛΑΞ επιστρέφουν στο θέατρο Λυκαβηττού, ακριβώς όπως έκαναν όταν μεσουρανούσαν ως ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά μουσικά συγκροτήματα! Μάλιστα, λόγω της ζήτησης, προγραμματίστηκε και δεύτερη συναυλία τους, στον ίδιο χώρο, στις 21 Σεπτεμβρίου. Ενδιάμεσα, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, ο Λυκαβηττός υποδέχεται το «κακό» παιδί – και ιδρυτικό μέλος – του μουσικού διδύμου των 2Cellos, τον γνωστό HAUSER, που έρχεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Rebel with a Cello».

Μην χάνεις στιγμή, επίλεξε τώρα τις παραστάσεις και τις συναυλίες που θέλεις να απολαύσεις, αγόρασε εισιτήρια και πάρε μέρος στον μεγάλο Visa διαγωνισμό για να κερδίσεις έως και 3.000 ευρώ για on line αγορές!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης