Napolitivo: Φέτος δίνουμε ραντεβού στη Μαρίνα Φλοίσβου για ναπολιτάνικη πίτσα και aperitivo

Στα νότια προάστια της Αθήνας, η θάλασσα έχει τον πρώτο ρόλο και μας προσκαλεί να ζήσουμε καλοκαιρινές εμπειρίες με οδηγό τα πανέμορφα τοπία που μας δημιουργεί.

Στα νότια προάστια της Αθήνας, η θάλασσα έχει τον πρώτο ρόλο και μας προσκαλεί να ζήσουμε καλοκαιρινές εμπειρίες με οδηγό τα πανέμορφα τοπία που μας δημιουργεί. Στη Μαρίνα Φλοίσβου εδώ και καιρό διακρίνουμε την αίσθηση του αυθεντικά ιταλικού, ναπολιτάνικου αέρα: Το Napolitivo, το αγαπημένο στέκι των νοτίων προαστίων, όπου μπορείς να απολαύσεις aperitivo με θέα στη θάλασσα δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης.

Στο μενού του εστιατορίου βρίσκουμε κλασικές ιταλικές συνταγές, με μεγάλη πρωταγωνίστρια, αναμφίβολα, την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, που ψήνεται σε ξυλόφουρνο και μας μεταφέρει στην καρδιά της Ιταλίας.

Το μυστικό της νοστιμιάς της, βρίσκεται στην ελαφριά ζύμη που ωριμάζει για 12-24 ώρες πριν οι έμπειροι pizzaiolos του Napolitivo την συνδυάσουν με φρέσκα υλικά για να φτιάξουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, μια πεντανόστιμη πίτσα. Φέτος το καλοκαίρι, οι επιλογές έγιναν ακόμα περισσότερες για να καλύψουν πραγματικά κάθε γούστο!

Η Bufala Caprese είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του χειροποίητου pesto με ντοματίνια και φρέσκια μοτσαρέλα. Η Rossa Con Pancetta, απογειώνεται με την τραγανή πανσέτα, την κρέμα γάλακτος, το πεκορίνο και το βασιλικό. Η Ricotta e Salsiccia είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη μελιτζάνα, με αρωματισμένη ρικότα και λαχταριστή salsiccia σε ταξιδεύει μέχρι την Νάπολη. Τέλος, για όσους αναζητούν κάτι πολύ «special», ο σεφ προτείνει τη Napoli Speciale με προσούτο, μανιτάρια και μια πληθωρική ποικιλία τυριών.

Για να απολαύσεις ένα αυθεντικό aperitivo όμως συνδύασε την pizza σου με ένα δροσερό Spritz all’Italiana! Τρεις νέες γεύσεις δίνουν χρώμα και άρωμα στο καλοκαίρι σου. Συνδύασε την φρέσκια pizza με το Dolce Vita Spritz με φράουλα ή με το ανατρεπτικό Frozen Aperol για ένα πιο δροσιστικό twist. Από την καρτέλα δεν μπορεί να λείπει και το αρωματικό Limoncello Spritz που συνοδεύει εκπληκτικά τα ιταλικά τυριά.

Τα φετινά καλοκαιρινά ραντεβού μας για πίτσα και aperitivo δίνονται στο μοναδικό Napolitivo, δίπλα στη θάλασσα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης