Θέλεις οι διακοπές να γίνουν διαρκείας; Αυτό είναι το online σημείο εκκίνησης του ταξιδιού σου!

Το «κυνήγι» των ατελείωτων διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο διασκεδαστικό.

Φαντάσου πως αράζεις αναπαυτικά κάτω από μία ομπρέλα, στην ξύλινη ξαπλώστρα ενός beach μπαρ της Μυκόνου, της Πάρου, της Μαγιόρκα, ενώ ένα γλυκό, chillout beat, σε συνδυασμό με μία χορωδία τζιτζικιών και τον παφλασμό των κυμάτων δημιουργούν μία μελωδία που σου «χαϊδεύει» τα αυτιά. Δίπλα σου υπάρχει ένα ποτήρι με το αγαπημένο σου κοκτέιλ και μία πιατέλα γεμάτη finger food νοστιμιές, ενώ γύρω οι κολλητές σου χαλαρώνουν φορώντας τα μπικίνι τους.

Πες μου αλήθεια, δεν θα ήθελες να πατούσες «pause» και να έκανες αυτήν τη στιγμή να κρατούσε για πάντα; Δεν θα ήθελες να έκανες αυτήν τη στιγμή έναν τρόπο ζωής, δηλαδή μία καθημερινότητα στην οποία θα έκανες διακοπές διαρκείας; Εγώ, τουλάχιστον, αυτό ονειρευόμουν τις προάλλες, ενώ ήμουν σε μία παραλία με την παρέα μου και περιέγραφα σε όλους το φιλόδοξο σχέδιό μου: Να δώσω παράταση στις τριήμερες εξορμήσεις μας, να τις κάνω μηνιαίες, ετήσιες, παντοτινές, εντός και εκτός Ελλάδας ή Ευρώπης, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω κάθε μέρα γραφείο -ή έστω, να κερδίσω το ΤΖΟΚΕΡ!

Αυτό το φιλόδοξο σχέδιο άρχισα να προσπαθώ να κάνω πραγματικότητα, βλέποντας στην τηλεόραση την ξεσηκωτική διαφήμιση για το opaponline.gr. Βλέπεις, τα χρώματα και ο χορευτικός ρυθμός της διαφήμισης, με οδήγησαν μπροστά στον υπολογιστή σκεπτόμενη γιατί να μην δοκιμάσω την τύχη μου, μήπως και όντως μου κάτσει το ΤΖΟΚΕΡ;

Κακά τα ψέματα. Είναι διαφορετικό να έχεις ένα ανεκπλήρωτο όνειρο -κάτι που ελπίζεις να συμβεί- και άλλο να κάνεις κάτι, έστω και μικρό, για να το πραγματοποιήσεις.

Απόψε, για παράδειγμα, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει 800.000 ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο μπορεί να παρατείνει κατά πολύ τη δεκαήμερη καλοκαιρινή άδειά μου από το γραφείο. Και ξαφνικά, με το δελτίο που συμπλήρωσα μέσω του opaponline.gr, ίσως βρεθώ να κάνω πλουσιοπάροχες διακοπές διαρκείας non-stop, με τις φίλες και τον αγαπημένο μου.

Το «κυνήγι» των ατελείωτων διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο διασκεδαστικό

Tο opaponline.gr είναι τόσο εύχρηστο, γρήγορο και λειτουργικό, που κάνει το «κυνήγι» της τύχης πανεύκολο. Τι είναι αυτό που με διασκεδάζει πιο πολύ μπαίνοντας στον μαγικό, τυχερό κόσμο του; Όχι μόνο πως «πλημμυρίζω» από ενθουσιασμό, σκεπτόμενη ότι η τύχη μπορεί να μου χαμογελάσει, αλλά κυρίως το ότι παίζω τα αγαπημένα μου αριθμοπαιχνίδια, όπως ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ ή Super 3, όπου και όποτε θέλω, το πρωί της Δευτέρας που πηγαίνω νυσταγμένη με το τρένο στο γραφείο, για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα και ενώ βρίσκομαι… μεσοπέλαγα, καθισμένη πάνω στο ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο μου. Το μόνο που χρειάζομαι, άλλωστε, είναι το smartphone μου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης