Half Glass Winehouse: το place to be για τους wine lovers και για τα πιο σοφιστικέ και special δώρα

Για εσένα, λοιπόν, το κρασί είναι πάντα μία πολύ καλή ιδέα για την gift list σου και στο κατάστημα Half Glass Winehouse στην Κηφισιά, θα βιώσεις αλλά και θα προσφέρεις ιδιαίτερες εμπειρίες οινοποσίας αυτές τις γιορτές.

Αν η εορταστική σου ατζέντα περιλαμβάνει και φέτος πολλές επισκέψεις σε σπίτια φίλων, συγγενών, αλλά και festive dinner nights στο σπίτι, αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Για εσένα που αναζητάς τις πιο σοφιστικέ επιλογές δώρων, για εσένα που ακόμη και την τελευταία στιγμή θέλεις να εντυπωσιάζεις με τις special επιλογές σου και φυσικά, για εσένα που θέλεις να υπάρχει πάντα κάτι ποιοτικό και ξεχωριστό στο γιορτινό τραπέζι.

Για εσένα, λοιπόν, το κρασί είναι πάντα μία πολύ καλή ιδέα για την gift list σου και στο κατάστημα Half Glass Winehouse στην Κηφισιά, θα βιώσεις αλλά και θα προσφέρεις ιδιαίτερες εμπειρίες οινοποσίας αυτές τις γιορτές.

Χαρίζοντας τα πιο αστραφτερά διαμάντια του ελληνικού και παγκόσμιου αμπελώνα

Ένα μπουκάλι κρασί είναι πάντα ένα καλοδεχούμενο δώρο για τις γιορτές. Τη διαφορά όμως, θα κάνει η ετικέτα που θα επιλέξεις. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει σημασία το πού θα κάνεις την επιλογή της Christmas wine list σου και το γιατί αξίζει να επισκεφτείς την κάβα ποτών Half Glass Winehouse.

Εκεί θα βρεις τα πιο αστραφτερά διαμάντια του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, κρασιά γνωστά στους λάτρεις του κρασιού, άλλα και πιο «ψαγμένα». Πάνω από όλα όμως, θα απολαύσεις μία βόλτα σε έναν μαγικό οινικό κόσμο και καθώς θα περιηγείσαι δίπλα και ανάμεσα στα ράφια του, θα ανακαλύπτεις κάποιες από τις πιο καταξιωμένες και ενημερωμένες συλλογές κρασιών.

Σκέψου απλώς ότι στην κάβα ποτών Half Glass Winehouse θα βρεις γηγενείς ελληνικές ποικιλίες, καθώς και διεθνείς αμπελοοινικές προσωπικότητες, ενώ θα έχεις και την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα κρασιά που θα αποτελέσουν τα essentials των γιορτινών σου ραντεβού -και όχι μόνο. Γιατί αν το επιθυμείς, θα καθίσεις στα ατμοσφαιρικά τραπεζάκια που βρίσκονται στον χώρο και θα πιεις το κρασί σου συνοδευόμενο από gourmet εδέσματα, όπως φίνα τυριά, εκλεκτά cold cuts ή υπέροχες pinsa. Και κάπως έτσι θα βρεις τον τέλειο συνδυασμό οινοποσίας, που θα «σφραγίσει» τις φετινές γιορτές!

Ακόμη και αν είσαι της τελευταίας στιγμής, λοιπόν, να θυμάσαι ότι στα χέρια σου είναι να κάνεις την πιο special και σοφιστικέ επιλογή για το Christmas dinner και τις γιορτινές επισκέψεις. Διότι αρκεί μία βόλτα μέχρι το Half Glass Winehouse στην Κηφισιά, σε αυτόν τον χώρο που αποτελεί μία εμπνευσμένη αναβίωση των κομψών και σοφιστικέ Caves à Manger του Παρισιού, για να βρεις ό,τι ψάχνεις σε χριστουγεννιάτικα δώρα και παράλληλα, για να ζήσεις μια αποκλειστική, αλλά ταυτόχρονα προσιτή, εμπειρία οινοποσίας. Τι περιμένεις, λοιπόν;

Half Glass Winehouse: Ελαιών 41 & Αιολίας 1, 145 64 Νέα Κηφισιά, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108074763

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης