Μπαίνουμε σε party mood για το μεγάλο event του Queen, ένα ατμοσφαιρικό «Seaside Soirée»

Μπαίνουμε σε party mood για το μεγάλο event του Queen, ένα ατμοσφαιρικό «Seaside Soirée»

To καθιερωμένο μας, καλοκαιρινό gathering φέτος έρχεται πιο εντυπωσιακό, πιο διασκεδαστικό και πιο chic από ποτέ. Στις 9 Ιουλίου το Teddy's Elixir by the sea, στο ανανεωμένο Varkiza Resort, όλη η ομάδα του Queen θα φορέσει τα cocktail outfits της, θα σταθεί κάτω από το stage της Billie Kark και θα χορέψει στους ρυθμούς του «δεν μου αρέσουν τα parties» μαζί με συνεργάτες, φίλους, συναδέλφους και influencers... γιατί τα συγκεκριμένα parties της αρέσουν πολύ!

«Seaside Soirée» powered by protergia: Το πιο «λαμπερό» ραντεβού του φετινού καλοκαιριού δίνεται φέτος δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ολοκαίνουργιο venue που μόλις άνοιξε και δίνει τα ultra chic vibes του στο ανανεωμένο Varkiza Resort, στο Teddy’s Elixir by the sea. Εκεί, με μεγάλο χορηγό την protergia, οι φίλοι, συνεργάτες, οι celebrities που έχουν μιλήσει στο Queen τον τελευταίο χρόνο, θα μαζευτούν για να ακούσουν live τη Billie Kark και τον Dj Charuso (Charis Kyriazis), θα απολαύσουν την σαμπάνια Philippe Alexander και θα μπουν σε party mood δίπλα στη θάλασσα, την ώρα που δύει ο ήλιος… και μετά!

Στο Queen αγαπάμε την επικοινωνία στον γραπτό λόγο, στα social media, μέσα από το κανάλι μας στο YouTube, αλλά απολαμβάνουμε και την αμεσότητα και τη χαρά που πηγάζει από την ανθρώπινη επαφή, γι’ αυτό μέσα από ένα καλοκαιρινό event που γίνεται θεσμός, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους στενούς μας συνεργάτες και να δώσουμε μαζί το πιο elegant έναυσμα στην επίσημη summer period.

Γι’ αυτό αυτήν την Τρίτη (9/7) φοράμε «τα καλά μας» (dress code: cocktail attire) και πηγαίνουμε μέχρι τη Βάρκιζα όπου μας περιμένουν τα beauty products Alûstre και τα αρώματα και τα αντηλιακά KORRES, οπού στα ειδικά τους corners θα δώσουμε τις τελικές «πινελιές ομορφιάς» στα party looks μας και θα γνωρίσουμε από κοντά όλα τα νέα τους προϊόντα. Ηint της βραδιάς; Να έχουμε μαζί μας μία μπαταρία για να εναποθέσουμε στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης AΦΗΣ και να ξεκινήσουμε τη βραδιά μας με μία συμβολική κίνηση βιωσιμότητας, φιλική προς το περιβάλλον.

Deltio_Typou

Και επειδή σε θέλουμε και εσένα στην παρέα μας μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας και να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση ώστε να έρθεις στο «Soirée» μας την ώρα που δύει ο ήλιος, να γίνεις μέρος της ομάδας μας και να λικνιστείς ακούγοντας «δεν είμαι αντικοινωνική. Απλώς νυστάζω από νωρίς. Τις μέρες που λείπεις εσύ. Δεν έχει πλάκα». Σου υποσχόμαστε ότι δεν θα λείπει κανείς και θα έχει πολύ πολύ πλάκα! See you there!

https://www.instagram.com/p/C84fTwXMmAG/