Νέα άφιξη: μία γοργόνα βγαίνει στα ρηχά για δροσερά cocktails και απίθανες γεύσεις στη Ραφήνα

Νέλλη Καλαμαρά

Το Tipsy Mermaid μόλις άνοιξε τις χρωματιστές του πόρτες στην πλατεία της Ραφήνας και μας περιμένει για να κάνουμε το «καλοκαίρι στην Αθήνα» πιο fun από ποτέ.

Μία «μεθυσμένη γοργόνα» μας περιμένει για δροσερά cocktails και χρωματιστά spritzes, thrifted προσεκτικά επιλεγμένα ρούχα και αντικείμενα και ένα λαχταριστό all day menu με fusion γεύσεις στην πλατεία της Ραφήνας. Με πηγή έμπνευσης μια θρυλική γοργόνα, το Tipsy Mermaid, ένα διαφορετικό gastro bar, μόλις άνοιξε τις χρωματιστές του πόρτες και μας καλεί να κάνουμε βουτιά σε έναν διαφορετικό χώρο που τον χαρακτηρίζουν οι απρόσμενοι συνδυασμοί, αναδεικνύοντας τον σε ιδανικό προορισμό μία ανάσα από την πόλη.

Η πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία BBQ μας περιμένει δίπλα στο κύμα στην αθηναϊκή Ριβιέρα

Στο Tipsy Mermaid είναι σίγουρα funky, αφού εδώ κουλτούρες, τάσεις και εποχές, ενώνονται, δημιουργώντας έναν χώρο, όπου το retro συναντά το floral, το pop το romantic, το φανταστικό το ρεαλιστικό, με τις αντιφάσεις αυτές να γίνονται μια γλυκιά ιστορία και να συνυπάρχουν όμορφα, όπως σε μια γοργόνα. Το soundtrack κινείται σε χαρούμενους ήχους, funky και oldies αγαπημένα κομμάτια συνθέτουν το κατάλληλο background για να απολαύσουμε ένα από τα δροσιστικά signature cocktails ή τα χρωματιστά spritzes, συνοδεία λαχταριστών fusion bites.

Παγκοσμίου φήμης ελληνικά bar ενώθηκαν για το πρώτο Messinian Cocktail Festival

Στο Tipsy Mermaid βρίσκουμε πλούσιες και γευστικές επιλογές για όλες τις ώρες. Το πρωινό ξεκινάει δυναμικά, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον για remote εργασία τις καθημερινές, ενώ τα σαββατοκύριακα σερβίρεται ένα πληθωρικό brunch. Η κάρτα, φτιαγμένη με προσοχή από τον σεφ του «Κράκεν», Λάμπρο Ανυφαντή, κρύβει γευστικά πιάτα εμπνευσμένα από διαφορετικές κουζίνες, βάζοντας με τη σειρά του τη δική του πινελιά στη μαγεία του χώρου.

Χωρισμένο σε πρωινές λιχουδιές, bar και street food bites, καθώς και σε κυρίως πιάτα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το μενού είναι ένας ακόμα λόγος να βρεθούμε εδώ. Πατάτες τηγανιτές με λάδι τρούφας και παρμεζάνα, τραγανά nachos και fluffy flatbread συναντούν τα λαχταριστά burgers, την πλούσια μακαρονάδα με ταρταρ σολομού, τη γευστική μπαλοτίνα κοτόπουλο που λιώνει στο στόμα, ενώ φυσικά δεν λείπουν και οι vegan επιλογές. Τα χειροποίητα γλυκά, επιμελημένα από τον ταλαντούχο pastry chef Δημήτρη Κοτσώνη, κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά του χώρου είναι όλα τα μοναδικά thrifted αντικείμενα και ρούχα που κοσμούν το μαγαζί, αλλά είναι και προς πώληση. Οι δημιουργοί αυτού το παραμυθιού είναι η ηθοποιός Έλλη Γαρυφαλλίδου και η ομάδα του Sante Rock Bar και του νέου Kraken Beach Bar, γνωστοί για τη δημιουργικότητα και το πάθος τους να δίνουν ζωή σε ξεχωριστά και ευφάνταστα projects. Το Tipsy Mermaid βρίσκεται δίπλα στο “Sante”, στην πλατεία της Ραφήνας, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και έρχεται να προσθέσει ζωντάνια με το χρώμα του, στην ήδη πολύ όμορφη πλατεία με τα πλατάνια και τα τραπεζάκια της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης