Δύο events για ορκισμένους λάτρεις του κρασιού αλλά και των γλυκών απολαύσεων

Νέλλη Καλαμαρά

Sunset evening party με cocktails και τα γλυκά του Αντώνη Σελέκου, αλλά και wine pairing dinner με θέα την Ακρόπολη και διάσημες υπογραφές.

Η σεζόν ξεκίνησε πλέον και επίσημα και έτσι η πόλη μας αρχίζει να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των γευστικών εξελίξεων. Δύο events για αυτήν την Παρασκευή και το Σάββατο μας δελεάζουν να βγούμε από το σπίτι και να απολαύσουμε τις πιο όμορφες βόλτες στην Αθήνα.

Design, ήσυχη πολυτέλεια, zen vibes και γεύσεις με διάσημη υπογραφή σε ένα ξενοδοχείο στη Σίφνο

Wine Pairing Dinner

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το εστιατόριο Opposite 507, με την απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη Αθήνα, υποδέχεται το Κτήμα Βιβλία Χώρα για ένα οινογαστρονομικό event υψηλών απαιτήσεων. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Έκτορας Μποτρίνι, που υπογράφει το μενού του εστιατορίου, και ο σεφ του Opposite 507 Ανδρέας Παπάζογλου έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό μενού 6 σταδίων, που θα δέσει τέλεια με τις εμβληματικές ετικέτες του Κτήματος Βιβλία Χώρα και θα χαρίσει μία υπέροχη βραδιά στους επισκέτπες.

Info: Αυτοκράτορος Νικολάου 4, Αθήνα 2103005767

Food News: Τρία γευστικά νέα που αξίζουν της προσοχής σου

Sunset Evening Party

Η ομάδα του Antonis Selekos Conceptual Desserts υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα απίθανο πάρτι. Αυτό το Σάββατο λοιπόν 28 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στον αριθμό 2 της οδού Εριφύλης, από τις 7 έως τις 10 το βράδυ, απέναντι από το άλσος Παγκρατίου για cocktails και τα απολαυστικά γλυκά του Αντώνη Σελέκου. Το Sunset Evening Party αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γλυκές και αλμυρές απολαύσεις και φυσικά το απόλυτο Aperol Spritz, συνοδευόμενο από Τιραμισού, Lemon Crumble, Ice Cream Panettone, αλλά και Panettone σε αλμυρή εκδοχή.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης