Καφές, ποτό, φαγητό και θέα σε ένα μόνο μέρος: Δεν έχεις παρά να πεις «ναι» στο Urban Roof Garden

Lefteris_Partsalis

Προτιμάς να βγεις για καφέ, ποτό ή φαγητό; Η απάντηση σε όλα ακούει στο όνομα Urban Roof Garden και από μένα είναι «ναι».

Όταν ακούς roof garden, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Ένα μέρος με άπλετο χώρο, δέντρα, ηρεμία, για να απολαύσεις τον καφέ ή το φαγητό σου; Πιθανότατα ναι. Κι αν αυτός ο χώρος μπορούσε να συνδυάσει πολλά περισσότερα από ένα ρόφημα και καλό φαγητό; Τότε τι θα έλεγες;

Σχεδιάζεις να βγεις έξω και θες να επιλέξεις ένα μέρος που να συνδυάζει τα πάντα. Καφέ, φαγητό, βόλτα στα μαγαζιά και διασκέδαση. Έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να τριγυρνάς από περιοχή σε περιοχή για να μπορέσεις να τα κάνεις όλα και η άλλη να επισκεφθείς το νέο Urban Roof Garden, που άνοιξε στο The Mall Athens.

Σε έναν χώρο όπου το urban design κυριαρχεί θα βρεις κυριολεκτικά αυτό που ζητάς από μια έξοδο.

Πρώτη στάση: Τρίτο επίπεδο στο Τhe Mall Athens

Όπου κι αν μένεις στην Αττική, το Urban Roof Garden στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens θα σε ανταμείψει. Σύγχρονο, νεανικό και άνετο, ο νέος αυτός χώρος σε περιμένει να απολαύσεις τον καφέ, το ποτό ή το γεύμα σου.

Το καλύτερο που θα βρεις εκεί; Η πανοραμική θέα. Στην πρώτη μας στάση στο The Mall Athens, ανεβήκαμε στο τρίτο επίπεδο, στο οποίο το Urban Roof Garden δεν μπορεί παρά να σου τραβήξει το βλέμμα με το που φτάσεις εκεί.

Δεύτερη στάση: Ρόφημα ή φαγητό στο χέρι

Μην βιαστείς να ανακαλύψεις τον χώρο. Πριν βολευτείς στη θέση σου, φρόντισε να έχεις προμηθευτεί με τα απαραίτητα, γιατί μόλις κάτσεις, θα δυσκολευτείς να ξανασηκωθείς και να τραβήξεις το βλέμμα σου από τη θέα.

Τι ζητάς; Φαγητό; Ποτό; Καφέ; Θα τα βρεις όλα στον ίδιο όροφο του Εμπορικού Κέντρου. Εμείς διαλέξαμε να ξεδιψάσουμε και να δοκιμάσουμε αρχικά τις δημιουργίες του Coffee Island.

Ένας καφές είναι πάντα ό,τι χρειάζεται κάποιος το πρωί και το Coffee Island μας ετοίμασε αυτό που είχαμε ανάγκη.

Καφέδες, milkshakes, smoothies και πολλές άλλες επιλογές σε ροφήματα καλύπτουν όλα τα γούστα. Προσωπικά, πέρα από τον καφέ, το βλέμμα μου έκλεψε το Bobastic Strawberry Tea. Και ναι, το δοκίμασα. Και ναι, ήταν αυτό που περίμενα να πιω.

Αλλά επειδή η ζωή και η καθημερινότητα θέλουν και πολύ χρώμα, το Bubble Tale είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Urban Roof Garden για όλες τις γλυκές επιλογές που μπορεί να λιγουρευόμαστε μικροί και μεγάλοι.

Από Chocotales, icetales και πολλά άλλα δροσερά ροφήματα, μέχρι cocktails για τις πιο βραδινές επιλογές σου, το Bubble Tale προσφέρει άπλετο χρώμα και πολλές, διαφορετικές γεύσεις για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Εγώ που αγαπώ το oreo, είπα «ναι» στο Taro Cookie Bomb, αλλά επίσης με κέρδισε και το Tropical Bliss με το μάνγκο και τον ανανά να κυριαρχούν.

Τρίτη στάση: Urban Roof Garden

Και αφού πήραμε ό,τι χρειαζόμασταν, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στο Urban Roof Garden και να βρούμε τη θέση που μας βολεύει.

Διακοσμημένος με πράσινα φυτά, χαλαρό φωτισμό και μοντέρνα τραπεζοκαθίσματα, ο χώρος υπόσχεται να σε βγάλει από την αστική μονοτονία και την πίεση της καθημερινότητας. Με μένα τα κατάφερε.

Αν κάτι είναι αυτό που μπορεί να με χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα ή να με ηρεμήσει λίγο πριν ξεκινήσω τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, είναι μερικές στιγμές με καλούς φίλους και ωραία θέα. Αν οι φίλοι δεν μπορούν, τουλάχιστον ας κρατήσουμε τη θέα.

Κάτι νέο συμβαίνει στο The Mall Athens και το Urban Roof Garden είναι η απάντηση σε κάθε «τι να κάνουμε σήμερα;».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης