Εγώ, η κ. Κουτσελίνη, ο δημόσιος λόγος και το κείμενο

Μη το δείτε σαν διαφήμιση ή παρουσίαση επαγγελματικής δραστηριότητας. Για την συγκεκριμένη ομάδα, παρέα αν θέλετε, είναι η ουσία της δουλειάς μας, που συχνά μπερδέψαμε με την ίδια τη ζωή μας.

Φτιάχτηκε ένας μεγάλος, μοντέρνος χώρος, με κάμερες, κονσόλα, μηχανήματα και με ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στο χώρο της τεχνολογίας. Μέσα εκεί, σε μορφή μικρών σεμιναρίων, η μεγαλύτερων εκπαιδευτικών κύκλων, η κ. Ζίνα Κουτσελίνη, μοιράζεται την εμπειρία της στην τηλεόραση, στο χτίσιμο τηλεοπτικών περσόνων, στην εικόνα.

Διαφορετικές ομάδες μαθημάτων στηρίζονται πάνω στην γνώση αξιόλογων συνεργατών όπως η Πηγή Δεβετζή, ο Γιώργος Καραμέρος, ή η Κέλυ Σακάκου. Η ορθοφωνία και η φωνητική, ο αθλητικός δημόσιος λόγος, ακόμη και η διακόσμηση αναλύονται εξονυχιστικά σε ανθρώπους που δεν θέλουν απαραίτητα να γίνουν δημοσιογράφοι η παρουσιαστές, αλλά και σε πολιτικούς, διαφημιστές, γιατρούς, επαγγελματίες γενικά, που ενδιαφέρονται για τη κατάκτηση του κανόνων, που στήνουν, είτε το θέλουμε, είτε όχι, το παιχνίδι του δημόσιου λογού.

Κάπου εδώ μπαίνω και εγώ με σεμιναριακό κύκλο, 30 ωρών, πάνω στο κείμενο. Σεμνά προσπαθώ να σας το φέρω -είμαι και ενοχική- αλλά κάτι έχουμε κατακτήσει στα 20 χρόνια δημοσιογραφίας, που αξίζει να μοιραστούμε. Συγχωρείστε μου την περιαυτολογία και μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση entertv.gr για το πρόγραμμα μαθημάτων και τον τρόπο επικοινωνίας. Και μη ξεχνάτε βέβαια, πως «Εν αρχήν ην ο Λόγος».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης