Περισσότερος ποιοτικός χρόνος για όλους τους Έλληνες!

Γωγώ Φούντα

Η ώρα των 8 ανήκει σε όλους εσάς!

Μια πραγματικά παράξενη συμφωνία ανακοινώθηκε και καλύπτεται από ξένα πρακτορεία. Ο έλληνες έχουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο! H συμφωνία έκλεισε και παρουσιάστηκε στα media της χώρας σε ειδική εκδήλωση

Οι πράκτορες του PIMM'S και του IAQT πραγματοποίησαν μία ιδιαίτερη συμφωνία μέσω της οποίας αγόρασαν την ώρα 8 το βράδυ και την προσφέρουν στους Έλληνες!

Το μανιφέστο της συμφωνίας:

Αγοράσαμε την ώρα 8 το βράδυ
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Σήμερα υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα προς πώληση. Μπορείτε ακόμα και να αγοράσετε γη στο φεγγάρι. Αλλά τι θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από το χρόνο; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε επίσημα ότι αγοράσαμε την ώρα 8 το βράδυ.
Όχι για εμάς, για εσάς. Έτσι, από τώρα και στο εξής η ώρα 8 το βράδυ ανήκει σε σας! Να γυρνάτε γύρω από την ουρά σας,. Σταματήστε
& να ανησυχείτε για όλα. Τη λίστα των υποχρεώσεών σας με τη λίστα των επιθυμιών σας. Αντικαταστήστε τις ειδήσεις των 8, με... λεμόνια και την τηλεόραση με τους πιο αγαπημένους σας φίλους. Γιατί από τώρα και στο εξής... Σταματήστε ότι κάνετε... Ήρθε η ώρα για PIMM'S!
Και αν δεν τα έχετε καταφέρει ακόμα, ένας από τους εντεταλμένους πράκτορες του PIMM'S μπορεί να σας επισκεφτεί και να απολαύσει μαζί σας ένα PIMM'S Fizz.


Στην υγειά σας!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης