Η Φωτεινή Δάρρα για «Μια Νύχτα Ακόμα» στο Μέγαρο Μουσικής

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τρεις μεγάλες συναυλίες της...

...στο Παλλάς και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Φωτεινή Δάρρα επαναλαμβάνει, την Τρίτη 5 Απριλίου, την πρόσφατη παράσταση της στην αίθουσα "Αλεξάνδρα Tριάντη" του Μεγάρου.
Με ένα πρόγραμμα ενισχυμένο ώστε να τιμήσει τον φιλανθρωπικό στόχο της συναυλίας, η Φωτεινή Δάρρα προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό να απολαύσει τα σημαντικότερα ερωτικά τραγούδια της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στόχος της συναυλίας , να ενισχύσει το σπουδαίο έργο του συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου "Οι Αγ. Ανάργυροι".
Η ερμηνεύτρια, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικά, όπως η πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, υποστηρίζει ενεργά τη σημαντική δράση του Συλλόγου.

Η θεαματική μουσική παράσταση «Μια νύχτα μόνο» αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στις 15 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Στο ίδιο πλαίσιο,με τίτλο «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ... ΑΚΟΜΑ» και με τον υπότιτλο «Φωνές που ζουν μες στην ψυχή μας", η Φωτεινή Δάρρα εμπνέεται από εμβληματικά τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίες καλλιτέχνιδες που δεν βρίσκονται πια κοντά μας αλλά οι φωνές τους ζουν για πάντα μες στην ψυχή μας, όπως: η Μελίνα Μερκούρη, η Βίκυ Μοσχολιού, η Καίτη Χωματά, Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης