Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2: Η ταινία της Pixar ξεπέρασε και τη Barbie στα ρεκόρ εισιτηρίων

Πατούλια Κατερίνα
Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2: Η ταινία της Pixar ξεπέρασε και τη Barbie στα ρεκόρ εισιτηρίων

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2, κατάφεραν να σπάσουν πολλά ρεκόρ, να κόψουν εκατοντάδες εισιτήρια και όλα αυτά μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες προβολής.

Η ταινία Inside Out 2, Τα μυαλά που κουβαλάς 2, της Pixar έφερε ξανά τον κόσμο στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο άνοιγμα του δεύτερου weekend μετά την πρεμιέρα της, η ταινία της Pixar κατάφερε να σπάσει και πολλά από τα ρεκόρ της περσινής Barbie.

Μετά την πανδημία, ο κόσμος επέστρεψε δειλά δειλά στα σινεμά με ταινίες όπως η Barbie, ο Spider-Man: No Way Home και το Top Gun: Maverick αλλά το 2024 κινήθηκε σε επίπεδο εισιτηρίων πιο χαμηλά για τους κινηματογράφους. Όλα αυτά μέχρι την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας Inside Out συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ εισιτηρίων και στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, η ταινία έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια στο δεύτερο weekend προβολής της. Τα μυαλά που κουβαλάς 2, μέσα σε μόλις 10 ημέρες έχει φτάσει τα 285.6 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας και το Dune: Μέρος 2 που στο άνοιγμα του δεύτερου Σ/Κ προβολής του είχε φτάσει τα 282.1 εκατομμύρια δολάρια.

«Τα μυαλά που κουβαλάς 2»: Όταν ο «καμβάς» της εφηβείας γεμίζει με νέα συναισθήματα

Κι όχι μόνο. Το Inside Out 2 είχε το καλύτερο δεύτερο καλύτερο Σ/Κ εισιτηρίων ever σε ταινία κινουμένων σχεδίων και το 7ο καλύτερο δεύτερο Σ/Κ ταινίας γενικά με την Barbie το 2023 να έχει φτάσει στο ίδιο διάστημα τα 93 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία Super Mario τα 92, η Πεντάμορφη και το Τέρας τα 90 και να προηγούνται ταινίες όπως το Star Wars: The Force Awakens με 149 εκατομμύρια δολάρια και το Avengers: Endgame με 147 δολάρια.

To Σ/Κ πρεμιέρας του Inside Out 2 ήταν το δεύτερο καλύτερο ταινίας κινουμένων σχεδίων μετά τους Απίθανους 2, επίσης από την Pixar ενώ το ψυχολογικό όριο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων το είχε πετύχει πέρσι μόνο η Barbie. Στο Σαββατοκύριακο αυτό πάντως, τα Μυαλά που κουβαλάς 2 άφησαν πίσω τους μεγάλε πρεμιέρες, όπως το Bad Boys: Ride or Die (με 19 εκατομμύρια δολάρια), το The Bikeriders" ($10 εκατομμύρια), το Kingdom of the Planet of the Apes ($3.6 εκατομμύρια) and The Garfield Movie ($3.6 εκατομμύρια).