Ο Robert Downey Junior είναι ο Doctor Doom και το Twitter/X αντιδρά επικά

Πατούλια Κατερίνα
Ο Robert Downey Junior είναι ο Doctor Doom και το Twitter/X αντιδρά επικά

Robert Downey Jr.

Ο Robert Downey Junior επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel και κάπως ουρλιάζουμε.

«New Mask, same task», νέα μάσκα δηαδή αλλά ίδια καθήκοντα! Κάπως έτσι ανακοίνωσε μέσω Instagram o Robert Downey Junior την μεγάλη επιστροφή του στο σύμπαν της Marvel, σε κόντρα ρόλο αυτή τη φορά. Ο 59χρονος αφήνει την ομάδα των καλών και γίνεται ο κακός Doctor Doom.

https://www.instagram.com/p/C9823RcpSfU/

Robert is back

Η αποκάλυψη για τη μεγάλη επιστροφή του Robert, έγινε στο San Diego στο CοmicCon και ο Downey Junior επέστρεψε θριαμβευτικά προκαλώντας ντελίριο στους fans, τη στιγμή που αποκάλυψε το πρόσωπό του κάτω από τη μάσκα του κακού.

Η ταινία Avengers: Doomsday σε σκηνοθεσία Joe και Anthony Russo θα μας συστήσει τον Victor von Doom/Doctor Doom και παρότι ο 59χρονος είχε μιλήσει για την επιθυμία να επιστρέψει στη Marvel με κάποιον τρόπο μετά τον θάνατο του IronMan/ Tony Stark, στο Endgame, αυτή η επιστροφή στον ρόλο του κακού, προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους fans που κατέκλυσαν το Hall H το απόγευμα του Σαββάτου.

https://www.instagram.com/reel/C98v1eavBVV/

Η πρώτη εμφάνιση του Downey ως Iron Man έγινε το 2008 και τα επόμενα 11 χρόνια που ακολούθησαν δέκα ταινίες Marvel, Iron Man 2, Iron Man 3, The Incredible Hulk, The Avengers,Captain America: Civil War, Avengers: Age of Ultron, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame.

doctor.jpg

Mετά το Όσκαρ με τον Oppenheimer, ο ηθοποιός ήθελε να επιστρέψει και πάλι στη Marvel και ο Victor von Doom ήταν η ευκαιρία, που ο Downey ήθελε.

Το Twitter/X δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του Robert, ακόμα και στον ρόλο του κακού.

Καλός ή κακός, ήρωας ή αντιήρωας, ο Robert Downey Jr. είναι η μεγάλη μας marveλική συμπάθεια και θα τον αγαπάμε πάντα 3000!

Ποιος είναι ο δρ. Ντουμ; Ο Δρ. Βίκτορ βον Ντουμ είναι πλασματικός χαρακτήρας που εμφανίζεται σε Αμερικανικά κόμικς που εκδίδονται από την Marvel και δημιουργήθηκε από τους Σταν Λι και Τζακ Κίρμπι ενώ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο The Fantastic Four #5 (Ιούλιος 1962), ως ο κύριος εχθρός της ομάδας υπερηρώων.