Movie time! 5 ταινίες για να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά και να απολαύσεις επιτέλους το φθινόπωρο

Pexels

Ώρα για ποπ κορν και χουχούλιασμα! Φθινοπωρινές ταινίες που ακόμα κι αν δεν έχεις χρόνο, πρέπει να βρεις λίγο για αυτές. 

Το φθινόπωρο θέλουμε ταινίες που να μας κάνουν να χαλαρώνουμε. Αυτή η μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα είναι πολλές φορές εξαντλητική και το μόνο που χρειαζόμαστε όταν γυρνάμε το βράδυ στο σπίτι είναι καλό φαγητό και μια ταινία που θα μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε μες τη μέρα.

Κι επειδή είναι μια ιδιαίτερη εποχή, οι περισσότερες φθινοπωρινές ταινίες εμπεριέχουν μια δόση μελαγχολίας αλλά και χαρούμενες στιγμές. Αυτή η εποχιακή διασκέδαση που θυμίζει λίγο χειμώνα είναι ό,τι έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Από την Ιταλία με αγάπη: 6 must-watch ταινίες από το Φεστιβάλ Βενετίας που θα σε καθηλώσουν

Φθινοπωρινές ταινίες για ποπ κορν και χουχούλιασμα στον καναπέ

Little Women (2019)

Αν και κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι η διασκευή της Greta Gerwig του 2019 για τις Μικρές Γυναίκες είναι μια χριστουγεννιάτικη ταινία, το πράσινο της Νέας Αγγλίας που εμφανίζεται σε όλη την ταινία αποδεικνύει ότι είναι η τέλεια ταινία για να συνοδεύσει κάθε φθινοπωρινή βραδιά.

Mona Lisa Smile (2003)

Σε έναν κόσμο όπου το Pretty Woman και το Runaway Bride κυριαρχούν, το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα είναι μια πολύ καλή εναλλακτική. Μια σειρά από δολοφόνους νεαρών ηθοποιών, όπως η Julia Stiles, η Maggie Gyllenhaal και η Kirsten Dunst, ζωντανεύουν την ταινία του Mike Newell για μια νεαρή, προοδευτική καθηγήτρια ιστορίας της τέχνης (Roberts) με καταγωγή από την Καλιφόρνια, η οποία προσλαμβάνεται για να διδάξει στο αμιγώς γυναικείο κολέγιο Wellesley στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, η Katherine Watson της Roberts ταρακουνά τα κοινωνικά πρότυπα που εξακολουθούν να κυριαρχούν στις νεαρές φοιτήτριές της - οι οποίες φοιτούν σε ένα ίδρυμα υψηλού κύρους, μόνο που παραμένουν επικεντρωμένες στο γάμο και τους άνδρες.

The Daytrippers (1996)

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, το The Daytrippers διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο σε μία μόνο ημέρα. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι η ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, μια στιγμή της εορταστικής περιόδου, όταν οι μόνες δύο ιερές παραδόσεις που πρέπει να τηρεί μια οικογένεια είναι το φαγητό και μια μεγάλη δόση δυσλειτουργίας. Ο Greg Mottola προσφέρει και τα δύο στο ντεμπούτο του, μια ζεστή ταινία για τους οικογενειακούς δεσμούς.

Clockwatchers (1998)

Ακριβώς όπως το φθινόπωρο φέρνει την επιστροφή στα σχολεία, σηματοδοτεί επίσης την τρομερή επιστροφή στο γραφείο. Πόση χαρά;

Το Clockwatchers είναι μια αμερικανική κωμωδία-δράμα σε σκηνοθεσία Jill Sprecher. Πρωταγωνιστούν οι Toni Collette, Parker Posey, Lisa Kudrow και Alanna Ubach ως προσωρινοί υπάλληλοι σε ένα συγκρότημα γραφείων. Οι τέσσερίς τους γίνονται αταίριαστοι φίλοι σε ένα περιβάλλον γραφείου όπου αγνοούνται και δυσπιστούν από τους συναδέλφους τους.

The Family Stone (2005)

Με ένα τεράστιο σύνολο όλων των αγαπημένων σας ηθοποιών - Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Rachel McAdams, Dermot Mulroney, Luke Wilson - το Family Stone είναι μια κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία που μπορείς να βλέπεις ξανά και ξανά, ακόμη και πολύ πριν από την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Τα σπίτια είναι τεράστια, η πόλη της Αγγλίας γραφική και τα πουλόβερ άνετα. Ζευγάρια συναντιούνται, μυστικά αποκαλύπτονται και μαθήματα ζωής διδάσκονται.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης