MTV VMAs 2024: Taylor Swift και Post Malone «σαρώνουν» σε υποψηφιότητες. Ποιους θα δούμε στη σκηνή;

Instagram/ vmas

Σε λιγότερο από ένα μήνα τα MTV VMAs 2024 έρχονται να μας καταπλήξουν. Πού και πότε θα γίνουν και ποιους θα δούμε στη σκηνή; 

Το πιο λαμπερό σόου απονομής βραβείων της χρονιάς θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις οθόνες μας. Τα MTV VMAs 2024 έρχονται για να μας γεμίσουν με λάμψη και πολλή μουσική.

Τα MTV Video Music Awards 2024 είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτα με σταρ, ειδικά με μια λίστα υποψηφίων που τους περιλαμβάνει όλους, από μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Taylor Swift, η Ariana Grande και η Megan Thee Stallion μέχρι ανερχόμενες πρωτοεμφανιζόμενες όπως η Chappell Roan, η Sabrina Carpenter και η Gracie Abrams.

Όσα πρέπει να ξέρουμε για τα MTV VMAs 2024 λίγο πριν τα δούμε στις οθόνες μας

Πότε θα γίνουν; Φέτος, τα VMAs θα πραγματοποιηθούν μία ημέρα αργότερα, δηλαδή την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης), αν και το κόκκινο χαλί πιθανότατα θα αρχίσει μερικές ώρες νωρίτερα.

Αρχικά τα βραβεία είχαν προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου, αλλά θα πραγματοποιηθούν μια μέρα αργότερα, ώστε να μην επηρεαστεί το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές Kamala Harris και Donald Trump.

Πού; Στην UBS Arena στο Elmont της Νέας Υόρκης.

Πώς μπορείς να παρακολουθήσεις τη λαμπερή τελετή; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να την δεις live είναι να είσαι συντονισμένος στο MTV. Αν δεν έχεις καλωδιακή τηλεόραση, θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις την τελετή εγγραφόμενος (ή κάνοντας δωρεάν δοκιμή) σε μια πλατφόρμα streaming όπως το Hulu + Live TV, το YouTube TV, το Sling TV ή το Fubo.

Όλες οι υποψηφιότητες για τα MTV VMAs 2024

Η Taylor Swift κυριάρχησε στη φετινή λίστα υποψηφιοτήτων, συγκεντρώνοντας συνολικά 10 υποψηφιότητες σε κατηγορίες όπως Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς και Καλύτερη Ποπ. Η υποψηφιότητά της για το πιο πολυπόθητο βραβείο της βραδιάς, το Βίντεο της Χρονιάς, θέτει τις βάσεις για να γράψει η συγκεκριμένη τραγουδίστρια ιστορία στα VMAs, ενδεχομένως, ως ο πρώτος καλλιτέχνης που θα κερδίσει σε αυτή την κατηγορία τρία συνεχόμενα χρόνια και πέντε φορές συνολικά.

MTV Awards 2023: Η Taylor Swift γράφει ιστορία στη μουσική διοργάνωση – Όλη η λίστα με τους νικητές

Ο Post Malone είναι πίσω από τη Swift, με εννέα υποψηφιότητες, ενώ ακολουθούν η Ariana Grande, η Sabrina Carpenter και ο Eminem, οι οποίοι ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με έξι υποψηφιότητες. Άλλες σημαντικές υποψηφιότητες περιλαμβάνουν τις Beyoncé, Megan Thee Stallion, SZA, Olivia Rodrigo και Lisa των Blackpink.

Αλλά η βραδιά θα ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας και σε ανερχόμενους μουσικούς. Στις φετινές υποψηφιότητες για τα VMAs είναι για πρώτη φορά υποψήφιες οι Chappell Roan, Tyla, Coco Jones και Gracie Abrams.

Αν θες να έχεις λόγο σε αυτά τα βραβεία, μπορείς ακόμα να ψηφίσεις στο site του MTV.

Ποιους θα δούμε στη σκηνή των MTV VMAs 2024;

Μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του σήμερα θα ανέβουν στη σκηνή της φετινής τελετής για να τραγουδήσουν τις επιτυχίες τους. Η πρώτη λίστα των επιβεβαιωμένων καλλιτεχνών περιλαμβάνει τους Roan, Carpenter, Camila Cabello, GloRilla και Rauw Alejandro. Συγκεκριμένα, αυτά τα VMAs θα σηματοδοτήσουν την πρώτη ζωντανή εμφάνιση της Roan σε τελετή απονομής βραβείων.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης