«Τελειώνει με εμάς»: Κακή σχέση και διχόνοια μεταξύ Blake Lively - Justin Baldoni. Ποιος ο λόγος;

«Τελειώνει με εμάς»: Κακή σχέση και διχόνοια μεταξύ Blake Lively - Justin Baldoni. Ποιος ο λόγος;
Nicole Rivelli/Sony Pictures via AP

Μπορεί οι δύο πρωταγωνιστές να είχαν «δημιουργικές διαφορές», αλλά περιμένουμε την ταινία με τεράστια ανυπομονησία. 

Η ταινία «Τελειώνει με εμάς» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Αυγούστου 2024 είναι πλέον στο αμερικανικό box office, έχοντας καταλάβει την δεύτερη θέση. Όμως, τι συμβαίνει ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές της ταινίας;

Το καστ και το μέλη του συνεργείου συμφωνούν ότι υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των συμπρωταγωνιστών, δηλαδή του Justin Baldoni και της Blake Lively. Πηγές από την παραγωγή λένε στο TMZ ότι ο Justin Baldoni, ο οποίος σκηνοθέτησε κιόλας το ρομαντικό δράμα, στην πραγματικότητα αντιμετωπίζεται αρκετά θετικά από πολλά μέλη του συνεργείου, καθώς ήταν γενικά ένας καλός τύπος για να δουλέψει κάποιος μαζί του και νοιαζόταν πολύ για την παραγωγή.

Παρά τις αναφορές ότι το καστ και το συνεργείο συσπειρώνονται γύρω από την Blake Lively στη διαμάχη με τον Justin για τις δημιουργικές διαφορές, πολλοί δήλωσαν ότι αυτό είναι υπερβολή.

«Είναι περισσότερο σαν εμφύλιος πόλεμος υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που παίρνουν το μέρος της Blake, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που αισθάνονται ότι ο Justin την πάτησε» αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον και των δύο.

https://www.instagram.com/p/Cn5hG66PnEm/

Πώς ξεκίνησαν τα σενάρια για διχόνοια των συμπρωταγωνιστών;

Οι αναφορές για την υποτιθέμενη συμπεριφορά του Baldoni ήρθαν στην επιφάνεια στις 9 Αυγούστου, όταν η Daily Mail κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που ισχυριζόταν ότι ο Baldoni ήταν «σοβινιστής» στα γυρίσματα του «Τελειώνει με εμάς». Την ίδια μέρα, η Page Six ανέφερε ότι ο Baldoni δημιούργησε μια «εξαιρετικά δύσκολη» ατμόσφαιρα πίσω από τις σκηνές για όλο το καστ.

Οι φήμες για διχόνοια στα παρασκήνια αυξήθηκαν πριν από την κυκλοφορία της ταινίας, καθώς ο Baldoni έκανε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου μόνος του και δεν πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με το καστ στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη.

Μια πηγή κοντά στον Baldoni απέδωσε τη Δευτέρα στο PEOPLE τη διχόνοια σε «δημιουργικές διαφορές» που είχαν «παραφουσκώσει», υποστηρίζοντας ότι η Lively «θέλει να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία, παραμερίζοντας τον ίδιο και εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα από την Colleen». Ωστόσο, λέγεται ότι δεν έχει γίνει συζήτηση για μια δεύτερη ταινία.

Στην πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη στις 6 Αυγούστου, ο Baldoni πρότεινε στο Entertainment Tonight ότι η Lively θα έπρεπε να αναλάβει το τιμόνι μιας συνέχειας. «Νομίζω ότι υπάρχουν καλύτεροι άνθρωποι γι' αυτό», είπε. «Νομίζω ότι η Blake Lively είναι έτοιμη να σκηνοθετήσει. Αυτό πιστεύω».

Η Blake Lively, η οποία είναι επίσης παραγωγός στο «Τελειώνει με εμάς», έχει μιλήσει ότι θα βάλει τις δικές της πινελιές στη μουσική, τα κοστούμια, τους διαλόγους και πολλά άλλα της ταινίας.

Η ίδια δήλωσε στο BBC στην πρεμιέρα του Λονδίνου, από την οποία απουσίαζε ο Justin Baldoni: «Πραγματικά αισθάνομαι ότι παραδώσαμε μια ιστορία που είναι συναισθηματική και διασκεδαστική, αλλά και αστεία, επώδυνη, τρομακτική, τραγική και εμπνέει και αυτό είναι η ζωή, είναι κάθε χρώμα».

Μια ακόμα αποκάλυψη ήρθε στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες σχετικά με την ταινία. Για την ακρίβεια, η Blake Lively είπε σε δημοσιογράφο στην πρεμιέρα ότι ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, έγραψε κρυφά μια κομβική σκηνή της ταινίας και ούτε η σεναριογράφος, Christy Hall, δεν το γνώριζε.

«Την εμβληματική σκηνή στην ταράτσα, την έγραψε στην πραγματικότητα ο σύζυγός μου. Κανείς δεν το ξέρει αυτό», δήλωσε, συμπληρώνοντας πως με τον Ryan Reynolds βουηθούν ο ένας τον άλλο στο επαγγελματικό κομμάτι.

Η σεναριογράφος, Christy Hall, παρέδωσε το τελικό της σενάριο πέρυσι και στη συνέχεια επανήλθε στην παραγωγή για να δώσει ανατροφοδότηση σχετικά με το μοντάζ. Έτσι, δεν κατάλαβε ότι ο Reynolds είχε ξαναγράψει τη σκηνή στην ταράτσα, αλλά δηλώνει ότι παρατήρησε μερικά πράγματα που δεν θυμόταν να έχει γράψει.

Αυτή η αποκάλυψη δίνει νέο φως στην όλη διαμάχη Lively και Baldoni, γιατί δεν ξέρουμε τελικά αν η διχνόνοια ήταν πραγματικά μεταξύ των δυο τους ή ανάμεσα σε Baldoni και Reynolds.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς ανυπομονούμε να δούμε στις οθόνες μας το «Τελειώνει με εμάς» και τότε θα φανεί αν η διαφωνία των δύο πρωταγωνιστών επηρέασε και το αποτέλεσμα της ταινίας.

Το πρώτο trailer του «It ends with us» θυμίζει το βιβλίο περισσότερο από όσο περίμενε το κοινό