Το Θέατρο Παλλάς, ανακοίνωσε το νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα παραστάσεων του

Πατούλια Κατερίνα
Το Θέατρο Παλλάς, ανακοίνωσε το νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα παραστάσεων του

Το Θέατρο Παλλάς, ανακοινώνει το νέο και ανανεωμένο  πρόγραμμα παραστάσεων του για τη σεζόν 2024-2025, καθώς και τη νέα, καινοτόμα δράση του, τη loyalty card Club Pallas”.

Με τη φετινή καλλιτεχνική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Θεάτρου Παλλάς υπόσχεται ένα πλούσιο και πρωτότυπο θέαμα. Ένα πρόγραμμα-πρόταση που δίνει έμφαση στην ποικιλομορφία αλλά και τη ποιότητα. Παράλληλα δημιουργεί τη νέα loyalty card Club Pallas, προσφέροντας εκπτώσεις και προνόμια τόσο στις παραστάσεις του Παλλάς όσο και σε καταστήματα και υπηρεσίες του συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου συνεργατών του

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ, μουσικά αφιερώματα, μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές, σπουδαίους ξένους ερμηνευτές - με κάποιους από αυτούς να εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα - χορευτικά θεάματα μοντέρνου και κλασικού χορού, κινηματογραφικές πρεμιέρες πολύ-αναμενόμενων ταινιών και άλλες σημαντικές δράσεις.

Τη φετινή σεζόν άνοιξε η ροκ όπερα μπαλέτου Blind Forgiveness”, του φημισμένου Astana Ballet Theatre - συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας της Astana - που εγκαινίασε την παγκόσμια περιοδεία της στην Ελλάδα.

Ακολούθησε η Τάνια Τσανακλίδου, για δύο βραδιές στο Θέατρο Παλλάς, με τη μουσική παράσταση «50 Καλοκαίρια και Χειμώνες», αφιερωμένη στην 50χρονη καλλιτεχνική πορεία της μεγάλης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας.

Ο stand-up comedian Θωμάς Ζάμπρας ολοκλήρωσε τον κύκλο παραστάσεων του έργου «Απόφοιτος Λυκείου», ενώ οι Μανώλης Μητσιάς και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, αποτίμησαν φόρο τιμής στην ελληνική μελοποιημένη ποίηση με την παράσταση ανθολόγιο «Οι ποιητές μας τραγουδούν». Την καλοκαιρινή της περιοδεία ολοκλήρωσε και η παράσταση «8 γυναίκες».

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 «Τα κινηματογραφικά»

Από τις 10 Οκτωβρίου, η παράσταση Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 «Τα κινηματογραφικά» ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς. Μ’ ένα επιτελείο 30 και πλέον σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, η παράσταση αποτελεί αφιέρωμα στα εκατοστά γενέθλια του Έλληνα συνθέτη. Η παράσταση, σε μια ιδέα του Γιώργου Βάλαρη ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία, μας “ταξιδεύει” σε δεκαετίες και εποχές που αγαπήσαμε και πάντα θα νοσταλγούμε.

Υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Αντώνη Γούναρη, ερμηνεύουν οι:

Κώστας Μακεδόνας, Κώστας Καραφώτης. Guest star ο Στέφανος Κορκολής. Τιμητική συμμετοχή η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ειδική συμμετοχή ο Γιάννης Ζουγανέλης με τους, Νίνα Λοτσάρη, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μανουσάκη, Ευαγγελία Μουμούρη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Γιώργος Σπετσιώτη.

Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες (κατά ημέρα εμφάνισης): Στέλιος Διονυσίου, Μπέσυ Αργυράκη, ‘Ολγα Βενέτη, Ελένη Καρακάση, Πέγκυ Ζήνα, Λένα Αλκαίου, Θοδωρής Μαραντίνης, Μελίνα Ασλανίδου και η Γλυκερία.

MY-FAIR-LADY.jpg

Τελετή Λήξης του 30ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Το Θέατρο Παλλάς παρουσιάζει την τελετή λήξης του «30ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας», στις 14 Οκτωβρίου με την πανελλήνια πρεμιέρα ενός εκ των κινηματογραφικών γεγονότων της φετινής χρονιάς, το “Room next door” του Πέδρο Αλμοδοβάρ και την «Τελετή Λήξης και την Απονομή των Βραβείων» του Φεστιβάλ.

Ωραία μου Κυρία – My fair Lady

Από τις 31 Οκτωβρίου, η Θέμιδα Μαρσέλου, φέρνει ξανά στην Ελλάδα το μιούζικαλ που αγαπήθηκε όσο λίγα παγκοσμίως, σημειώνοντας τεράστια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία. Το My fair Lady ή «Ωραία μου Κυρία» στην ελληνική του απόδοση, έρχεται στο Θέατρο Παλλάς σε μια υπερπαραγωγή με 40 πρωταγωνιστές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές, μουσικούς και ζωντανή ορχήστρα.

Η παράσταση που υπέγραψε με την ερμηνεία της η Audrey Heyburn στην κινηματογραφική της μορφή, και η Julie Andrews στην θεατρική, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην αυθεντική του μορφή, για να μαγέψει, να παρασύρει και να συναρπάσει το κοινό.

Στη σκηνή ανεβαίνουν οι: Demy, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Τάκης Παπαματθαίου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ίαν Στρατής, και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, και με μια πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών, πλάθουν την ιστορία ενός λαϊκού κοριτσιού που «μεταμορφώνεται».

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σε άλλα μονοπάτια

Στις 4 Νοεμβρίου, και για μία μοναδική βραδιά, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς τραγουδώντας «Σε άλλα μονοπάτια». Η σημαντική αυτή καλλιτέχνης, μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί της σε δρόμους παλιούς για να ανακαλύψουμε κάτι νέο.

ELEONORA-ZOUGANELI.jpg

Matilda the Musical

Λίγο μετά την έναρξη του «Ωραία μου Κυρία», στις 9 Νοεμβρίου, άλλο ένα πολυβραβευμένο μιούζικαλ έρχεται στο Θέατρο Παλλάς. Η Θέμιδα Μαρσέλου φέρνει ξανά στην Ελλάδα το μιούζικαλ Matilda”, την ιστορία του κοριτσιού με το σπάνιο ταλέντο που έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς στο West End και το Broadway.

Οι πρωτοεμφανιζόμενες ταλαντούχες ηθοποιοί Νάρια Αθανασοπούλου και Μυρτώ Φαραζή επωμίζονται τον δύσκολο ρόλο της Μatilda και με τους Θανάση Τσαλταμπάση, Χάρη Ρώμα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και έναν θίασο αποτελούμενο από 40 ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές, παιδιά και ζωντανή ορχήστρα, στο πλάι τους, αποκαλύπτουν γιατί η παράσταση αυτή, όσες φορές και να παρουσιαστεί, δεν θα σταματήσει να είναι ποτέ επίκαιρη και σημαντική. Μια παράσταση για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους που χρειάζεται να θυμηθούν πόσο σημαντικός είναι τελικά ο κόσμος των μικρών.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Τα τραγούδια των άλλων που αγάπησα

Μία μοναδική μουσική παράσταση, αφιερωμένη στα «Τραγούδια των άλλων που αγάπησε» παρουσιάζει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Στις 11 Νοεμβρίου, και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνης ερμηνεύει τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το ευρύ κοινό από φωνές άλλων μεγάλων καλλιτεχνών.

Με κάθε κομμάτι να έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, υπό την διεύθυνση του μαέστρου και ενορχηστρωτή Άρη Αντωνιάδη και μια ορχήστρα 14 εξαιρετικών μουσικών, δημιουργούν ένα πολυδιάστατο, συναισθηματικό μουσικό ταξίδι. Μία συναρπαστική εμπειρία με πρωταγωνιστές την αφοπλιστική της ερμηνεία και τη μοναδική σκηνική της παρουσία.

Gala Ballet ”Nuit des Grands Étoiles ” Η Νύχτα Των Μεγάλων Αστέρων

Μια μοναδική βραδιά με τους μεγάλους αστέρες του χορού, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το ελληνικό κοινό. Το Gala BalletNuit des Grands Étoiles ” Η Νύχτα Των Μεγάλων Αστέρων, έρχεται στις 13 Νοεμβρίου και ενώνει σπουδαίους χορευτές από τα πιο φημισμένα θέατρα και χορευτικές ομάδες του κόσμου, προσφέροντας αποσπάσματα από τα πιο εμβληματικά έργα του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, καθώς και νέες δημιουργίες που υπογραμμίζουν την καινοτομία του χορού.

OMORFI-POLI.jpg

Γιάννης Πάριος - Όλη η ζωή μου…

Η παράσταση «Όλη η ζωή μου…» και ο Γιάννης Πάριος, έρχονται στο Θέατρο Παλλάς για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Από τις 25 Νοεμβρίου, ο κορυφαίος τραγουδιστής που έχει υμνήσει τον έρωτα όσο κανένας, και με αποσκευές τραγούδια πενήντα έξι χρόνων, μας καλεί να ερωτευτούμε, ονειρευτούμε, νοσταλγήσουμε αλλά και να γλεντήσουμε με τα τραγούδια του. Με συνοδεία ορχήστρας εξαιρετικών μουσικών, ο Γιάννης Πάριος έρχεται για να μας ταξιδέψει σε εποχές αλλιώτικες.

Kenny Barron trio

Το «In Touch with the Jazz Masters στο Pallas» δημιουργεί ο πιανίστας θρύλος της jazz Kenny Barron για το κοινό της Ελλάδας στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο master του πιάνου με την απαράμιλλη δεξιότητα και κομψότητα στο παίξιμο, με πάνω από 6 δεκαετίες στην κορυφή της jazz, κι οι εκπληκτικοί μόνιμοι συνεργάτες του Kiyoshi Kitagawa στο κοντραμπάσο και Jonathan Blake στα τύμπανα, παρουσιάζουν υλικό από το καινούργιο τους δίσκο κι εντάσσουν την Αθήνα στην Ευρωπαϊκή τους περιοδεία για μία μοναδική παράσταση.

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Για δύο μοναδικές συναυλίες στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, η ξεχωριστή μουσικός και καλλιτέχνης Ευανθία Ρεμπούτσικα, με τον πάντα πιστό αρωγό της, το μαγικό βιολί της, επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς.

Νικόδημος καβαρνός – Ο ύμνος της αγάπης

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος αοιδός και βραβευμένος από την UNESCO για τη προσφορά του στη μουσική, Νικόδημος Καβαρνός, εμφανίζεται, για πρώτη φορά στο Θέατρο Παλλάς. Στις 10 Δεκεμβρίου, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παραστούν σ’ ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός, μια παράσταση γεμάτη ουράνιες ψαλμωδίες, υπό την συνοδεία της πολυμελούς Βυζαντινής Χορωδίας καθώς και της Αθηναϊκής Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής. Αφηγείται ο Γρηγόρης Βαλτινός.

UTE-LEMPER.jpg

Γιώργος Περρής – The most wonderful time of the year

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 18 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Περρής έρχεται για να μας θυμίσει ότι τα Χριστούγεννα θα είναι για πάντα “Τhe most wonderful time of the year”. Με την συμμετοχή του Ιωάννη Νίκολη και Special Guests τις Puppini Sisters, ο Γιώργος Περρής μας ταξιδεύει σ’ ένα κόσμο μαγικό, αυτό των Χριστουγέννων.

Αντικριστά με το Γιώργο Θεοφάνους και το Θανάση Πολυκανδριώτη

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά επί σκηνής τον Θανάση Πολυκανδριώτη και αντικριστά έρχονται στις 14 Ιανουαρίου, για να μας ταξιδέψουν στον κόσμο των μελωδιών, των συναισθημάτων και των τραγουδιών που έχουν σφραγίσει τις στιγμές και τις μνήμες μας.

Με συνοδοιπόρους τον Άκη Δείξιμο την Όλγα Βενετσιάνου, τον Νίκος Παπουτσή τον Προκόπη Πολίτη (Paco), την Σοφία Παπουλάκου και μια ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών, μας συνεπαίρνουν σ’ ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο, γεμάτο αγαπημένες μελωδίες.

Γιώργος Χατζηπαύλου – Ο ελέφαντας το δωμάτιο

«Ο Ελέφαντας στο Δωμάτιο», η stand-up comedy παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου, που μιλά για τους άντρες και τα μοναδικά 15 λεπτά που μπορούν να σκεφτούν καθαρά, τους life coaches, το καλύτερο χρονικό σημείο κάθε σχέσης, όσους σου λένε αριθμούς και ονόματα μετά το φτέρνισμα και για τόσα άλλα, έρχεται στις 25 Ιανουαρίου, για δύο παραστάσεις.

Όμορφη Πόλη

Μία από τις εμβληματικότερες παραστάσεις του ελληνικού θεάτρου, παρουσιάζεται από τις 29 Ιανουαρίου στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς. Η παράσταση σταθμός του Μίκη Θεοδωράκη, «Όμορφη Πόλη», η οποία έμελλε να ήταν και η τελευταία παράσταση που τίμησε με την παρουσία του ο αείμνηστος κορυφαίος μουσικοσυνθέτης, μισό και πλέον αιώνα από το πρώτο ανέβασμα της το Καλοκαίρι του 1962, ανεβαίνει ξανά, στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου Έλληνα, Μίκη Θεοδωράκη.

Μέσα από τα ποιητικά κείμενα του Μίκη Θεοδωράκη, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, και πεζά κείμενα του Γιώργου Βάλαρη, η παράσταση πραγματεύεται κυρίαρχα θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης και της ελληνικής κοινωνίας. Τον έρωτα, τη ξενιτιά, τον θάνατος, τη ρωμιοσύνη. Στην παράσταση, ακούγονται τα γνήσια λαϊκά και διαχρονικά τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη που γαλούχησαν γενιές και γενιές - H «Όμορφη πόλη», το «Φεγγάρι μάγια μου ’κανες», το «Της δικαιοσύνης», το «Ένα το χελιδόνι», το «Στρώσε το στρώμα σου» και τόσα άλλα - παρουσιάζοντας έτσι, ένα καθηλωτικό εικαστικό-οπτικοακουστικό θέαμα.

Το καστ και η ημερομηνία έναρξης προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ute Lemper - Rendezvouz with Marlene

Η Ute Lemper δίνει ραντεβού με την Marlene Dietrich στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς στις 3 Φεβρουαρίου με την παράσταση “Rendezvouz with Marlene. Η Ute Lemper τραγουδά τα ωραιότερα τραγούδια της Marlene Dietrich και διηγείται μερικές μαγευτικές στιγμές της ζωής της, κάποια μύχια μυστικά από τα χρόνια του Βερολινέζικου καμπαρέ, την αγάπη της για τον ποιητή Rilke, τη γερμανική της καταγωγή, την περίπλοκη σχέση της με τη χώρα της και τόσα άλλα ακριβά και ακριβοθώρητα.

Ana Carla Maza

Aπό τις γειτονιές της Αβάνας στην καρδιά της Αθήνας και στο Θέατρο Παλλάς, καταφθάνει στις 10 Φεβρουαρίου, η Ana Carla Maza. Η ξεχωριστή Κουβανή καλλιτέχνης, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας μία παράσταση μουσικής πανδαισίας, όπου το κλασικό βιολοντσέλο, σε συνδυασμό με την “ουράνια” φωνή της, δημιουργούν ένα πρωτότυπο και αξεπέραστο μουσικό σύμπαν.

slimane-2 - 1

Slimane

Μετά την καθηλωτική εμφάνιση του στην Eurovision, και την σαγηνευτική φωνή του, o για πολλούς, ουσιαστικός νικητής της φετινής Eurovision, Slimane, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του για το 2025, ο Slimane έρχεται για δύο μοναδικές βραδιές στις 15 και 16 Φεβρουαρίου. Ο σημαντικός αυτός καλλιτέχνης, καταφέρνει να εκφράσει, μέσω της μουσικής του, ό,τι δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις αλλά και ό,τι δεν μπορεί να μείνει σιωπηλό, καθιστώντας κάθε μουσική του παράσταση ένα συνονθύλευμα δύναμης, ευαισθησίας και αγάπης.

Carminho

Η νέα ιέρεια του fado, Carminho, έρχεται στις 19 Φεβρουαρίου για μια μοναδική βραδιά, μυώντας μας στον κόσμο της fado μουσικής. Έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως τους Coldplay, τον Caetano Veloso αλλά και τον Γιώργο Λάνθιμο στην ταινία “Poor Things”, η Carminho έρχεται για να παρουσιάσει τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ «Portuguesa», αλλά και άλλα διάσημα τραγούδια από την σημαντική πορεία της.

Τα πήρες όλα και έφυγες – Η ζωή του Στράτου Διονυσίου

Τη μυθιστορηματική και δαιδαλώδη ζωή του Στράτου Διονυσίου αναλαμβάνει να παρουσιάσει ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης Βασίλης Μαυρογεωγίου, σε μία παράσταση κατάδυση στις κυριότερες στιγμές της τραγουδιστικής και κοσμικής του ζωής.

Ακούγονται τα ωραιότερα λαϊκά του τραγούδια, εμβληματικά ζεμπέκικα, ζωντανά επί σκηνής, λαϊκά τραγούδια που γέμιζαν ασφυκτικά τα κέντρα, όπου και εάν εμφανιζόταν.

Τραγουδούν εναλλάξ live, τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής.

Σολίστ στο μπουζούκι της ζωντανής ορχήστρας ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Η δραματουργική επεξεργασία του κειμένου ανήκει στον Κωνσταντίνο Σαμαρά, τα σκηνικά στο Γιώργο Γαβαλά και τα κοστούμια στην Αλεξία Θεοδωράκη.

Ο βασικός πρωταγωνιστικός ρόλος ενσάρκωσης του αείμνηστου τραγουδιστή αφήνεται στο ταλέντο του Γιάννη Τσορτέκη.

Κοντά του – ήρωες της ζωής του Στράτου, η Μαρία Κεχαγιόγλου, ο Γιάννης Νταλιάνης, ο Μιχάλης Αλικάκoς, Χρύσα Κλούβα, Δημήτρης Μαχαίρας και ένας θίασος αποτελούμενος από 15 ηθοποιούς.

Από τις 12 Μαρτίου

Johny Logan

Ο τραγουδιστής που σφράγισε με τη φωνή του τον διαγωνισμό της Eurovision, Johnny Logan, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 24 Μαρτίου. Ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες επιτυχίες στην ιστορία του Διαγωνισμού, και που δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί καινούργια πράγματα, έρχεται παρουσιάζοντας μας τις θρυλικές επιτυχίες του - Hold me now” και “What’s another year” - αλλά και τα καινούργια του τραγούδια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα παραπάνω θεάματα, αποτελούν μόνο μερικά από τα όσα θα παρουσιαστούν στο Θέατρο Παλλάς την φετινή καλλιτεχνική σεζόν. Περισσότερες θεατρικές, μουσικές αλλά και χορευτικές παραστάσεις, όπως και άλλες σημαντικές δράσεις, έρχονται σύντομα στο Θέατρο Παλλάς επισφραγίζοντας έτσι την ποικιλομορφία της τρέχουσα καλλιτεχνική σεζόν του Θεάτρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις και την προπώληση εισιτηρίων στο pallastheater.com.

Η νέα δράση του Θεάτρου Παλλάς

Το Θέατρο Παλλάς, δημιουργεί για τους φίλους του τη νέα loyalty card, Club Pallas, χτίζοντας το μεγαλύτερο club προνομίων και εκπτώσεων.

Ανταποκρινόμενο στη διαρκή στήριξη, την αγάπη και την συμμετοχή του κοινού, το Θέατρο Παλλάς, προσφέρει τώρα την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει τα θεάματα και τις εκδηλώσεις του Θεάτρου με ειδικά οφέλη και σημαντικές εκπτώσεις.

Οι κάτοχοι της κάρτας αποκτούν, ως προνόμιο εγγραφής τους, εκπτωτικό voucher, ειδικές τιμές με έκπτωση στα εισιτήρια μεγάλων θεαμάτων του Θεάτρου Παλλάς, δυνατότητα προκράτησης εισιτηρίων πριν την έναρξη πώλησης τους στο ευρύ κοινό, προτεραιότητα σε λίστες αναμονής για sold out εκδηλώσεις και παραστάσεις, αποκλειστική εξυπηρέτηση μέσω email και τηλεφώνου, “Meet and Greet” συνάντηση με αγαπημένους καλλιτέχνες και ηλεκτρονική ενημέρωση για όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Θεάτρου Παλλάς πριν γίνουν επίσημα γνωστές.

Παράλληλα, ξεχωριστά προνόμια και εκπτώσεις θα ισχύουν και για τα καταστήματα και τις υπηρεσίες του συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου συνεργατών του, που αποτελείται από
διάσημα εστιατόρια της πόλης, designer stores, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα πώλησης ειδών σπιτιού και κέντρα ομορφιάς και υγείας!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια και την αγορά της κάρτας μπορείτε να βρείτε εδώ.

DPG Network