House of the Dragon: Επιτέλους ανακοινώθηκε σε ποια σεζόν θα τελειώσει

House of the Dragon: Επιτέλους ανακοινώθηκε σε ποια σεζόν θα τελειώσει
Max via AP

Δεν μένουν πολλές σεζόν ακόμα, αλλά γιατί αργεί τόσο να επιστρέψει στις οθόνες μας; 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα, όπου συζητήθηκε το φινάλε της 2ης σεζόν του House of the Dragon, ο παραγωγός και συνδημιουργός Ryan Condal αποκάλυψε ότι το prequel του Game of Thrones θα περιλαμβάνει άλλες δύο σεζόν και θα ολοκληρωθεί με την 4η σεζόν.

Ο Condal επιβεβαίωσε επίσης ότι η τρίτη σεζόν γράφεται αυτή τη στιγμή, θα κάνουν την προετοιμασία της το φθινόπωρο, με το σχέδιο να ξεκινήσει η παραγωγή «στις αρχές του 2025». Όταν ρωτήθηκε αν και η 3η σεζόν θα είναι οκτώ επεισόδια, όπως ήταν η δεύτερη σεζόν, ο Condal είπε «Δεν έχω συζητήσει με το HBO γι' αυτό. Απλά θα περίμενα ότι ο ρυθμός της σειράς, από την άποψη της δραματικής αφήγησης, θα συνεχίσει να είναι ο ίδιος από τη 2η σεζόν και μετά».

https://www.instagram.com/p/C-RVyVYvq4d/

Αν και το HBO δεν είχε επιβεβαιώσει πόσες σεζόν θα είναι το House of the Dragon, ο συνδημιουργός George R.R. Martin έχει δηλώσει στο παρελθόν στο προσωπικό του blog ότι πιστεύει ότι θα χρειαστούν τέσσερις σεζόν των 10 επεισοδίων η καθεμία για να αφηγηθεί η σειρά την ιστορία του «Dance of the Dragons» από το βιβλίο του «Fire & Blood».

Το House of the Dragon 2 οδεύει στον εμφύλιο πόλεμο στη νέα φλογερή σεζόν του που έρχεται

Γιατί αργεί τόσο πολύ η 3η σεζόν του House of the Dragon;

Επί του παρόντος, το premium καλωδιακό κανάλι βρίσκεται στην παραγωγή ενός άλλου prequel του Game of Thrones, του «A Knight of the Seven Kingdoms», το οποίο βασίζεται στο «Tales of Dunk and Egg» του Martin και διαδραματίζεται 100 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Συνεπώς, η προσαρμογή του Game of Thrones του Martin από το HBO δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

https://www.instagram.com/p/C-DribjJV7a/

Σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Δευτέρας, ο Condal αναφέρθηκε στο γιατί το φινάλε της 2ης σεζόν, που προβλήθηκε στις 4 Αυγούστου, δεν περιλάμβανε τη μάχη του Gullet, ένα εμβληματικό σημείο της ιστορίας από το «Fire & Blood» που είναι το λογικό επόμενο σημείο στην πλοκή του House of the Dragon.

«Προσπαθούσαμε να δώσουμε στο Gullet, το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο αναμενόμενο - καλά, θα έλεγα ίσως το δεύτερο πιο αναμενόμενο - γεγονός δράσης του 'Fire & Blood', τον χρόνο και τον χώρο που του αξίζει. Προφανώς, όπως όλοι όσοι έχουν δει το φινάλε, εργαζόμαστε σε αυτό. Αυτό το γεγονός θα συμβεί πολύ σύντομα όσον αφορά την αφήγηση του House of the Dragon. Με βάση αυτά που γνωρίζουμε τώρα, θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Και απλά θέλαμε να έχουμε τον χρόνο, τον χώρο για να το κάνουμε αυτό σε ένα επίπεδο που θα ενθουσιάσει και θα ικανοποιήσει τους οπαδούς και με τον τρόπο που του αξίζει.»

Οι δημιουργοί του House of the Dragon προσπάθησαν ακόμα να κρατήσουν την προσμονή στο κοινό και για αυτό η 2η σεζόν δεν τελείωσε με τη μάχη του Gullet.

Ο Condal ζήτησε, επίσης, συγγνώμη για την αναμονή, δίνοντας όμως αρκετές υποσχέσεις για τις επόμενες σεζόν.