Τελικά ξέχασαν τον Matthew Perry στα Emmys 2024; Το λάθος του κόσμου και η συγκίνηση για τη Doherty

Πατούλια Κατερίνα

Ένα μικρό μπέρδεμα με το καθιερωμένο βίντεο στο οποίο τα Emmys αποχαιρετούν όσους έφυγαν από τις τηλεοπτικές παραγωγές τη χρονιά που πέρασε. 

Οι θεατές των Emmys αναρωτήθηκαν γιατί ο Matthew Perry —ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2023— δεν συμπεριλήφθηκε στο τμήμα In Memoriam της φετινής απονομής. Κι όμως, αυτή τη φορά, ήταν το κοινό εκείνο που έκανε λάθος κι όχι οι υπεύθυνοι παραγωγής των Emmys.

Γιατί ο Matthew Perry δεν συμπεριλήφθηκε στα Emmys 2024 In Memoriam Tribute στις 15 Σεπτεμβρίου;

"Το έχασα ή δεν έδειξαν τα Emmy's τον Matthew Perry;", έγραψε ένας fan στο X, πρώην Twitter ενώ ένας άλλος πρόσθεσε:

"Πώς στο καλό τα Emmy δεν συμπεριέλαβαν τον Μάθιου Πέρι;;

Ωστόσο, υπήρχε λόγος που ο Perry δεν εμφανίστηκε. Ωστόσο αυτό που οι fans μπέρδεψαν, ήταν πως ο Perry είχε ήδη συμπεριληφθεί κατά τη διάρκεια της τελετής Emmy 2023 τον Ιανουάριο.

Ο ηθοποιός είχε ήδη τιμηθεί στην προηγούμενη απονομή ενώ τα Emmys απέτισαν φόρο τιμής στον Perry με έναν συγκινητικό τρόπο, παίζοντας το εμβληματικό θεματικό τραγούδι των Friends "I'll Be There For You" κατά τη διάρκεια του τμήματος εκείνου του In Memoriam, το οποίο ολοκληρώθηκε με μια εικόνα του Perry.

Οι φίλοι και συμπρωταγωνιστές του Perry, τα δικά του φιλαράκια - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer- δεν συμμετείχαν περεταίρω σε εκείνη τη βραδιά γιατί όπως είπε τότε στο The Hollywood Reporter η εκτελεστική παραγωγός των Emmys, Jeannae Rouzan-Clay, ήταν ακόμα πολύ φρέσκος ο θάνατός του ​​για εκείνους».

Εξαιτίας της περσινής απεργίας των σεναριογράφων του Hollywood που κράτησε επί σειρά μηνών, οι τηλεοπτικές παραγωγές όπως και οι κινηματογραφικές έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα τα Emmys να αποφασίσουν να μεταθέσουν τη βραδιά απονομής αντί του Σεπτεμβρίου στον Ιανουάριο. Ο Perry έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου 2023, οπότε τα Emmys πρόλαβαν να τον τιμήσουν.

Στο φετινό κομμάτι μνήμης των μεγάλων τηλεοπτικών βραβείων, τα Emmys τίμησαν και τη Shannen Doherty που έφυγε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο καθώς και τον James Earl Jones που εφυγε από τη ζωή πριν μερικές ημέρες.

James Earl Jones: Η φωνή του Darth Vader σώπασε για πάντα αλλά το X αποθεώνει τον 93χρονο

Μετά τον θάνατο του Perry, οι ηθοποιοί του ήταν ειλικρινείς σχετικά με το πόσο τους λείπει ο υποψήφιος για Emmy, με την Cox να δηλώνει πρόσφατα ότι εξακολουθεί να νιώθει την παρουσία του στη ζωή της.

«Με επισκέπτεται πολύ, αν πιστεύουμε σε αυτό», εξήγησε στο CBS Sunday Morning τον περασμένο Μάιο η Courteney Cox για τον τηλεοπτικό της σύζυγο Perry και τόνισε.

«Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Μάθιου. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας καθοδηγούν. Αισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι γύρω μου σίγουρα. Είμαι ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία να δουλέψω με τόσο υπέροχους ανθρώπους και να ζήσω τη ζωή που έχω τώρα. Αυτή ήταν η οικογένειά μου. Περάσαμε τα πάντα. Αυτά τα 10 χρόνια ήταν τα πάντα».

Tα Φιλαράκια, θα γιορτάσουν μια επέτειο - ορόσημο στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς εκείνη την ημέρα συμπληρώνονται 30 χρόνια από την προβολή του πιλότου, του πρώτου επεισοδίου της iconic σειράς στις ΗΠΑ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης