Το ζευγάρι του Bridgerton 4 στις πρώτες κοινές πόζες και το κοινό κάνει ένα και μόνο σχόλιο

Πατούλια Κατερίνα
Το ζευγάρι του Bridgerton 4 στις πρώτες κοινές πόζες και το κοινό κάνει ένα και μόνο σχόλιο

O Luke Thompson (Benedict Bridgerton) θα ηγηθεί της 4ης σεζόν του Bridgerton και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες με το ερωτικό του ενδιαφέρον, την αποφασιστική και σαγηνευτική Sophie Baek (Yerin Ha).

Το παραμύθι ξεκινά και επίσημα. Η παραγωγή της 4ης σεζόν του Bridgerton με πρωταγωνιστή τον Luke Thompson ή όπως τον αγαπήσαμε Benedict Bridgerton, του Bridgerton, ξεκίνησε στη Βρετανία.

Ξεκίνησε η παραγωγή του Bridgerton 4

Ο γοητευτικός αριστοκράτης Benedict Bridgerton, θα ηγηθεί της 4ης σεζόν του Bridgerton με το ερωτικό του ενδιαφέρον, την αποφασιστική και σαγηνευτική Sophie Baek (Yerin Ha), να πέφτει θύμα τραγικών συνθηκών.

https://www.instagram.com/p/C_-tMjiJv2I/

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες του τηλεοπτικού ζευγαριού να τις είδαμε ήδη και η χημεία μεταξύ τους να είναι εμφανής, όμως το κοινό της σειράς του Netflix είπε το αυτονόητο! Η Shondaland, η εταιρία παραγωγής της σειράς, έκανε και πάλι την καταλληλότερη επιλογή cast.

win.jpg

«Αυτό που είναι εντυπωσιακό στην 4η σεζόν είναι ότι είναι ο αγώνας ανάμεσα σε ένα σωστό παραμύθι παλιάς σχολής και τον ρομαντισμό του και παράλληλα στην πραγματικότητα του κόσμου αυτού».

Και τα δύο είναι αληθινά. Πρέπει να κρατάς και τα δύο - τον ρομαντισμό και την πραγματικότητα - στα χέρια σου. Στην καλύτερη εκδοχή του, η «αληθινή αγάπη» συμβαίνει στη μέση αυτών», λέει ο Luke.

H 4η σεζόν του Μπρίτζερτον θα ξεκινήσει με τον Μπένεντικτ να συναντά μυστηριώδη Lady in Silver σε έναν χορό. H ιστορία θα επικεντρωθεί στο τρίτο βιβλίο της Julia Quinn και οι fans έχουν ενθουσιαστεί ήδη με την οπτικοποίηση του story που θυμίζει Σταχτοπούτα.

Η Yerin Ha μπαίνει δυναμικά

Η Yerin Ha θα υποδυθεί την μπάσταρδη κόρη ενός κόμη, η οποία απελευθερώνεται για ένα βράδυ από τη ζωή της δουλείας φορώντας το ασημένιο φόρεμα της ευγενούς γιαγιάς της και μια μάσκα κατά παραγγελία.

H νέα στη σειρά Ha έχει απολαύσει την «παιχνιδιάρικη, απελευθερωτική, θεραπευτική» αίσθηση της προετοιμασίας για τα γυρίσματα μαζί με τον Thompson. «Θυμάμαι ότι ο Luke στεκόταν εκεί με τα χέρια ορθάνοιχτα, έτοιμος για μια αγκαλιά», είπε η Ha στο Tudum του Netflix για την πρώτη γνωριμία με τον συμπρωταγωνιστή της στη διάρκεια ενός δείπνου και τόνισε:

«Αυτή ήταν η στιγμή που είπα, «Α, εντάξει, δεν χρειάζεται να αγχώνομαι για αυτά τα μικρά πράγματα τώρα. Μπορώ να επικεντρωθώ πραγματικά στη σύνδεση επί οθόνης μαζί του».

https://www.instagram.com/reel/C9w8vCzCSwI/

Bridgerton 4: Επιτέλους ήρθε η ώρα για την ιστορία αγάπης του Benedict με την Lady in Silver

Μερικές φορές, αυτό το χτίσιμο τουρομαντισμού ανάμεσα στον Benedict και τη Sophie σημαίνει «ιδιαίτερες πρόβες, όπως τις αποκαλεί ο Ha ενώ άλλες φορές, περιλαμβάνει προπόνηση χορού:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το πόσες απροσδόκητες ανατροπές στην 4η σεζόν. Αυτό που με τράβηξε στη Sophie ήταν ότι έχει αμέσως εμπόδια - κάτι που πρέπει να ξεπερνά συνεχώς. Είτε είναι αυτή η μάχη γύρω από την κοινωνική θέση είτε προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της από τον Μπένεντικτ»!

https://www.instagram.com/reel/C_xtqZmvDuw/

Ο Thompson ανυπομονεί να ζωντανέψει αυτή την ιστορία με τον ίδιο πρωταγωνιστή και με τη σκέψη πως παρά το γεγονός ότι τα υπόλοιπα αδέρφια του ήθελαν να αποκατασταθούν ο ίδιος δεν το επιθυμεί.

«Η ιστορία είναι μια μικρή ανατροπή στη «Σταχτοπούτα». Θυμάσαι που σου έλεγαν αυτές τις ιστορίες ως παιδί - τη μαγεία και τον ρομαντισμό τους. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να υφαίνεται αυτό στον κόσμο που ξέρουμε για τον Μπρίτζερτον… Είναι μια τόσο υπέροχη ιστορία».

Ο Luke είναι χρόνια τώρα κομμάτι του σύμπαντος του Bridgerton και απόλαυσε τις auditions.

Ποιοι είναι οι νέοι χαρακτήρες στην 4η σεζόν του Μπρίτζερτον;

Όπως συνέβη και με τις προηγούμενες σεζόν, θα δούμε μερικούς νέους χαρακτήρες να περιστρέφονται γύρω από το κεντρικό ζευγάρι.

Η Lady Araminta Gun, την οποία υποδύεται η Katie Leun, είναι δύο φορές παντρεμένη και δύο φορές χήρα και έχει δύο κόρες που κάνουν το ντεμπούτο της στο νυφοπάζαρο ενώ η ίδια νιώθει την πίεση να παντρευτεί τουλάχιστον ένα από τα κορίτσια της. Υπέροχη, διακριτική και ωμή, η Araminta δεν ανταποκρίνεται καλά όταν οτιδήποτε - ή οποιοσδήποτε - απειλεί τη θέση της στην κοινωνία.

Η Rosamund Li, την οποία υποδύεται η Michelle Mao, είναι η όμορφη, ματαιόδοξη και πρόθυμη να ευχαριστήσει τη μητέρα της. Η Rosamund είναι η μεγαλύτερη κόρη της Araminta η οποία στρέφει το βλέμμα της στον Benedict και όπως και η μητέρα της, η Rosamund είναι αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει.

Η Posy Li, την οποία υποδύεται η Isabella Wei. Η μικρότερη, πιο ευγενική αδερφή της Rosamund κάνει επίσης το ντεμπούτο της φέτος. Όμως η Araminta σπάνια στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στο δεύτερο παιδί της.

https://www.instagram.com/p/DABwIUgK7sS/

Το story της 4ης σεζόν

H 4η σεζόν του Μπρίτζερτον θα ξεκινήσει με τον Μπένεντικτ να συναντά μυστηριώδη Lady in Silver σε έναν χορό.

Πριν προλάβει όμως να μάθει το όνομά της, εκείνη φεύγει από το πάρτι τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μόνο ένα γάντι.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Bridgerton συναντά και σώζει μια νεαρή υπηρέτρια, τη Sophia «Sophie» Beckett, καθώς πρόκειται να την εκμεταλλευτεί μια ομάδα ανδρών. Προσφέρει στη Sophie δουλειά, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι η ίδια γυναίκα που ερωτεύτηκε στο χορό.

Διχασμένος ανάμεσα στην αυξανόμενη αγάπη του για τη Sophie και την αναζήτηση της μυστηριώδους γυναίκας του στο χορό μεταμφιεσμένων, ο Benedict αποφασίζει τελικά να πάει να βρει τη Sophie, να ομολογήσει τα συναισθήματά του και να της κάνει πρόταση γάμου.

Επιστρέφοντας στο σπίτι τη βρίσκει να παίζει ένα παιχνίδι με δεμένα τα μάτια και τελικά συνθέτει στο μυαλό του ότι είναι αυτή που έψαχνε από τον χορό. Αφού ξεπερνούν μερικά εμπόδια, οι δυο τους τελικά παντρεύονται.

Θα δούμε περισσότερη Penelope και Colin στην 4η σεζόν;

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την προοπτική του να είμαστε χαρούμενοι νιόπαντροι. Μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα είναι αυτά τα δύο. Και οι δύο αγαπούν λίγο κουτσομπολιό,οπότε πραγματικά τους θέλω εκεί», τόνισε η Coughlan- Penelope - στο Hollywood Reporter και διευκρίνισε ότι αυτή και ο συμπρωταγωνιστής της, Luke Newton, δεν γνωρίζουν τίποτα για την 4η σεζόν.

DPG Network