Το Grand Hotel αποκαλύπτει τα μυστικά του: Τι συνδέει τελικά τον Ρήγα με την Κυβέλη;

Κατερίνα Μπούσιου
Το Grand Hotel αποκαλύπτει τα μυστικά του: Τι συνδέει τελικά τον Ρήγα με την Κυβέλη;

Από σήμερα πλέον το Grand Hotel μπαίνει στην ουσία του σεναρίου του. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος που η Κυβέλη θα θορυβηθεί με την άφιξη του αστυνόμου Σκιαδαρέση και με μία δολοφονία κοντά στο ξενοδοχείο. 

To Grand Hotel προκάλεσε ήδη αίσθηση με τη χθεσινή του πρεμιέρα και από σήμερα μπαίνουμε σε πιο έντονους ρυθμούς στην πλοκή της νέας σειράς του ΑΝΤ1. Γιατί πλέον καταφθάνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για να λύσει τα μυστήρια και να βρει τους ενόχους. Όλοι πλέον οι ρόλοι μας δίνουν και από ένα στοιχείο πως κάτι πολύ πιο σημαντικό συμβαίνει από την εξαφάνιση μίας καμαριέρας.

Κυβέλη και Ρήγας έχουν κάτι κοινό στα μυστικά τους

Το Grand Hotel είναι μία ευχάριστη έκπληξη στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, ως μία παραγωγή που πλησιάζει κατά πολύ τα standards του εξωτερικού, χωρίς το αντίστοιχο budget. Η εικόνα, η πλοκή, το μοντάζ, ο ρυθμός, το πολύ καλό καστ έχουν ταιριάξει σε ένα πολύ ωραίο σύνολο. Για καθημερινή σειρά, αυτό είναι σπάνιο. Γιατί σε εβδομαδιαίες σειρές έχουμε τέτοια καλά παραδείγματα τα τελευταία χρόνια στην ελληνική TV.

Η νίκη του Grand Hotel στην πρεμιέρα του, η «θεά» του κοινού Δάφνη Λαμπρόγιαννη και οι 3 εκπλήξεις

Το πρώτο δείγμα αποδοχής του κοινού φάνηκε από τη χθεσινή πρεμιέρα και με τα νούμερα τηλεθέασης, φάνηκε επίσης και με την ανταπόκριση στα social media. Τα vibes των χρηστών είναι ένα δείγμα.

Πλέον θα μπούμε στο κέντρο της ιστορίας και ήδη από σήμερα θα γνωρίσουμε καλύτερα και τους πρόσφυγες που συνυπάρχουν δίπλα από το ξενοδοχείο. Ο Τάσος Νούσιας που είναι ο Χαραλάμπης Ιακωβίδης, έδωσε και ένα μικρό spoiler για όσα συμβούν: «Για να επιβιώσουν οι πρόσφυγες, είναι μάχιμοι στον δρόμο. Τη μάχη τη μεταφέρουν και στο καπηλειό με παράνομα στοιχήματα και παίζουν ξύλο. Ίσως είναι και η πρώτη φορά που μεταφέρεται ένα τέτοιο ιστορικό στοιχείο, με τα παράνομα ρινγκ. Όλους τους ρόλους μου τους αγαπώ γιατί αν δεν τους δικαιολογήσεις, δεν μπορείς να τους ερμηνέψεις», είπε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Χαραλάμπης Ιακωβίδης, σύντομα θα βρεθεί στον δρόμο του Πέτρου και αυτή η σχέση θα είναι καθοριστική στην αναζήτηση της αδελφής του. Όμως η Βασιλική που αγνοείται, γνώριζε ένα μεγάλο μυστικό της Κυβέλης όπως ήδη σου έχω πει. Αλλά αυτό όμως το μυστικό αποδεικνύεται πως είναι και μυστικό του Ρήγα - Γιώργου Γεροντιδάκη.

Οι δυο τους έχουν μία κρυφή συμμαχία, για αυτό το λόγο και προκύπτει ο γάμος με την Αλίκη. Όλα συνδέονται με την απόκτηση του ξενοδοχείου από την Κυβέλη.

Ένα μυστηριώδης πακέτο που θα φτάσει στα χέρια του από κάποιον άγνωστο, θα βάλει σε υποψίες τον Ρήγα, πως κάποιος, εκτός από τη Βασιλική, γνωρίζει επίσης το μυστικό και τους απειλεί. Σύντομα όμως στο ξενοδοχείο καταφθάνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ένα πτώμα που βρίσκεται κοντά στο Grand Hotel, τον αναγκάζει να ξεκινήσει τις έρευνές του. Μόνο που οι έρευνες για άλλο λόγο ξεκινούν και αλλού θα καταλήξουν.