Τηλεθέαση: Νίκη για τον Άγιο Έρωτα το βράδυ, μεγάλος νικητής το απόγευμα ο Τροχός της Τύχης

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Νίκη για τον Άγιο Έρωτα το βράδυ, μεγάλος νικητής το απόγευμα ο Τροχός της Τύχης

Φυσικό είναι όταν διανύουμε ομάδα πρεμιέρας, κάθε νέα σειρά να υπερέχει έναντι των άλλων. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος κατάφερε στον Άγιο Έρωτα να είναι το πρόσωπο της χθεσινής τηλεοπτικής βραδιάς. 

Μία γενικώς χλιαρή μέρα σε επίπεδο τηλεθέασης ήταν η χθεσινή, καθώς το κοινό γενικώς μοιράστηκε στην πρωινή και βραδινή ζώνη και είχαμε μικρές διαφοροποιήσεις. Οι τηλεθεατές ακόμη ψάχνουν να βρουν ποια σειρά ή ποια εκπομπή θα γίνει σταθερή τους συνήθεια.

Ο Άγιος Έρωτας όπως προβλεπόταν τερμάτισε πρώτος στη βραδινή ζώνη, ενώ είχαμε μία έκπληξη που αφορά στον ανταγωνισμό μεταξύ της Φαίης Σκορδά, της Κατερίνας Καινούργιου και του Γιώργου Λιάγκα. Και μία γενικότερη άνοδο στα τηλεπαιχνίδια.

Ο Γκοτσόπουλος, ο Γρηγόρης και νικητής ο Τροχός της Τύχης

Σε αυτή τη γενικότερη άνοδο των τηλεπαιχνιδιών, ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον Τροχό της Τύχης, κυριάρχησε στην απογευματινή ζώνη με 16,2% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό και 21,2% στο γενικό σύνολο.

Ο Άγιος Έρωτας έκανε πρεμιέρα με ενθουσιασμό για τον Γκοτσόπουλο και 2 μεγάλες επιστροφές

Βέβαια το The Chase με την Μαρία Μπεκατώρου ήταν πρώτο στο δυναμικό μόνο κοινό με 19%. Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Τροχός της Τύχης θα γίνει στο τέλος, ότι και το Κωνσταντίνου και Ελένης για τη μυθοπλασία.

Μία μικρή αλλαγή είχαμε στην πρωινή ζώνη, καθώς ναι μεν και πάλι η Φαίη Σκορδά, τερμάτισε πρώτη με το Buongiorno με 17,2% στο δυναμικό κοινό, είχε όμως απώλειες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να ανακάμψει στη δεύτερη θέση με 14%.

https://www.instagram.com/p/DAWOQHMoAPH/

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει να κυμαίνεται κοντά στο 10% σε γενικό και δυναμικό κοινό, ενώ υπήρχε μία γενικότερη τάση προς τα κάτω σε όλες τις εκπομπές από το μεσημέρι και μετά.

Η πρεμιέρα του Άγιου Έρωτα ήταν αναμενόμενο ότι θα κέρδιζε τη νίκη το βράδυ. Βέβαια περιμέναμε καλύτερες επιδόσεις από το 16,7% στο δυναμικό κοινό και το 15,5% στο σύνολο. Η σειρά είχε πολυδιαφημιστεί από το καλοκαίρι ακόμη και υπήρχε αναμονή κοινού. Αλλά το κοινό δεν περνά τα τελευταία χρόνια τόσο πολλή ώρα στην οθόνη του.

Σταθερό παραμένει όμως το Grand Hotel στον ΑΝΤ1. Με 13,6% στο δυναμικό κοινό και 16,01% στο γενικό σύνολο, μία ανάσα παραπάνω από τον Άγιο Έρωτα.

https://www.instagram.com/reel/DATCw6qIG7X/

Θα περάσουν πολλές πολλές εβδομάδες ακόμη για να βγουν συμπεράσματα. Το καλύτερο βέβαια είναι να πάνε καλά όλες οι σειρές και να έχουν μικρές διαφορές. Όχι για να είναι ευχαριστημένα τα κανάλια, αλλά γιατί είναι ωραίες σειρές.

DPG Network