Η τηλεθέαση έφερε χαμόγελα στη Ναταλία Γερμανού αλλά τα μήνυμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου περισσότερα

Τι έδειξαν οι αριθμοί τηλεθέασης για τις εκπομπές του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, πρεμιέρες και μη.

Μία εβδομάδα μετά τις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου έκανε πρεμιέρα το «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha και, όπως φαίνεται, περνά στη δεύτερη μέρα προβολής με ούριο άνεμο!

Κυρίαρχη η Ναταλία στη μεσημεριανή ζώνη

Με μία ομάδα που αποτελείται από παλιούς και νέους συνεργάτες, η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στο τιμόνι της εκπομπής αυτής για 7η σεζόν και όπως φάνηκε από το 17,8% τηλεθέασης που της χάρισε το κοινό, η χρονιά αυτή ξεκίνησε «με το δεξί».

Η ίδια η παρουσιάστρια, με μία ανάρτηση ευχαρίστησε τον κόσμο, τονίζοντας ακόμη μία φορά τις σταθερές αξίες (a.k.a. Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτη Ραφαηλίδη) και τις νέες αφίξεις (a.k.a Ελιάννα Χρυσικοπούλου και Άγγελο Βουράκη).

«@kalyteradeginetai season7 πρεμιέρα ! Μια υπέροχη μέρα για μας με σταθερές αξίες και νέες αφίξεις. Καλή μας αρχή λοιπόν και καλώς σας ξαναβρήκαμε ❤️», γράφει η Ναταλία και μοιράζεται μερικές εικόνες από την αρχή τους.

Στην πρεμιέρα της στο «Καλύτερα δε Γίνεται» η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε το αβαντάζ της

Το μήνυμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Η «καινούργια» στο team Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο αυτό πόστο στα όσα είπε στην πρεμιέρα ενώ λίγο αργότερα αφιέρωσε στα συναισθήματα και στις σκέψεις της για τη μέρα αυτή μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram.

Κυρίαρχο θέμα η αλλαγή από το «παλιά» στις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη όπου ήταν βασική συνεργάτης επί χρόνια στο «νέα» στο καινούργιο της βήμα. Το πρόσημο όμως είναι, σίγουρα, θετικό.

Παράξενο συναίσθημα, μετά από τόσα χρόνια, να μην είσαι πια ο "παλιός" σε μια ομάδα, αλλά ο "νέος". Από τη μια κουβαλάς όλη την αυτοπεποίθηση που σου δίνει η εμπειρία σου, από την άλλη το τεράστιο βάρος πως όλοι πιστεύουν ότι "το ‘χεις", ενώ εσύ ακόμα ψάχνεις τον βηματισμό σου (και μιας που είπα βηματισμό, ν’ αναφέρω απλά πως για ελάχιστα εκατοστά δεν κουτούλησα τον καλεσμένο μας, λόγω αποπροσανατολισμού μου στο πλατό…).
Θα μιλούσα για "άγχος πρεμιέρας" αλλά δεν το πολυδικαιούμαι, όχι μέσα σε ένα κανάλι τόσο οικείο και αγαπημένο (από εδώ ξεκίνησα 12 χρόνια πριν), όχι σε μια ομάδα τόσο καλοκουρδισμένη (εντός και εκτός πλατό) και σίγουρα όχι με μια ομαδάρχισσα που πιστεύει με τόσο σθένος σε όσους έχει επιλέξει να βρίσκονται δίπλα της.
Όσο για την υποδοχή των "παλιών" στη "νέα"; Ας πούμε απλά πως η κλίμακα ξεκινάει από "θερμή" και φτάνει ως "συγκινητική".

Ευχαριστώ για σήμερα.
Τώρα αρχίζει το καλό

Από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτησή της ήταν όντως οι «παλιοί» Ναταλία και Παναγιώτης και κάπου εδώ, μάλλον αυτές οι αναφορές περί παλαιότητας τελειώνουν!

Ο Γιατρός έκανε πρεμιέρα αλλά κανείς δεν χάρηκε με την απόλυση Μαρκουλάκη και τον θάνατο του Μιχάλη

Η τηλεθέαση του Σαββάτου στην πρωινή ζώνη

Δεύτερη εβδομάδα για τους... πρωινούς με τον Νίκο Μανεση και περίπου στα 15% να κόβει πρώτος το νήμα της τηλεθέασης και τη Σίσσυ Χρηστίδου να ακολουθεί με μία μονάδα διαφορά. Τρίτοι στην κατηγορία οι νεοφερμένοι The Weekenders που αυτή την εβδομάδα πέρασαν τη βάση του 10. Ακολουθούν οι Δεκατιανοί του ΣΚΑΪ με μονοψήφιους αριθμούς και η εκπομπή Καλημέρα είπαμε της ΕΡΤ στην τελευταία θέση.

Καλή επόμενη εβδομάδα λοιπόν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης