Ο έρωτας που όλοι περίμεναν στη Γη της ελιάς: Βασιλική και Μιλτιάδης είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου

Ενώ η Αριάδνη δίνει μάχη για τη ζωή της στη Γη της ελιάς η Βασιλική αντιλαμβάνεται πως δεν θέλει να χάσει από τη ζωή της το μόνο άτομο που στάθηκε στο πλευρό της μετά τη δολοφονία του Φίλιππου. 

Με ανεβασμένα ποσοστά στο γενικό σύνολο στην τηλεθέαση, συνεχίζει η 4η σεζόν της Γης της ελιάς και παρά τα παράπονα κάποιων τηλεθεατών για τις εξελίξεις, η σειρά δείχνει πως έχει ένα πολύ σταθερό κοινό που την «ακολουθεί».

Μία δραματική είδηση και μία ευχάριστη αλλάζουν το σκηνικό στα επόμενα επεισόδια. Η ευχάριστη αφορά τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Ιφιγένειας Τζόλα.

Η Αριάδνη δίνει μάχη για τη ζωή της και η Βασιλική αλλάζει τη δική της ζωή

Ο Μάρκος Λάσκαρης (όχι της Μάγισσας) συνεχίζει να παρακολουθεί την Αριάδνη στη Γη της ελιάς και βρισκόμαστε ήδη στην αρχή μίας ιστορίας με μεγάλο σασπένς για τη συνέχεια. Ήδη η σειρά λόγω των εξελίξεων που αναμένονται σημείωσε μία άνοδο στο γενικό σύνολο με 19,1% στην τηλεθέαση, αλλά παραμένει λόγω ανταγωνισμού χαμηλά στο δυναμικό κοινό με 12,4%.

Η Γη της ελιάς αντέγραψε τη Μάγισσα και μία σύλληψη εξελίχθηκε σε κωμωδία: Οι αντιδράσεις στο Χ

Παρόλα αυτά όλες οι σειρές φέτος κινούνται μεταξύ του 10% με 15% με ελάχιστες μέχρι στιγμής εξαιρέσεις που έγιναν κυρίως τις ημέρες που έκαναν πρεμιέρα.

Ο Λάσκαρης δυσκολεύεται να εντοπίσει ακόμη την Αριάδνη μόνη της για να βάλει σε ενέργεια το σχέδιό του, λόγω και των συχνών της ραντεβού με τον Κουράκο. Τα καταφέρνει όμως κάποια στιγμή και ανύποπτη εκείνη τον αντικρύζει μέσα στο σπίτι της. Την ξυλοκοπεί και εκείνη μένει αναίσθητη για πολλές ώρες. Αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες σκηνές στα επόμενα επεισόδια για την ηθοποιό Ειρήνη Τάσσου που την υποδύεται.

Η Βασιλική και ο Γιώργης Κουράκος θα ανησυχήσουν με την απουσία της (όχι ο Στάθης με την Ιουλία) και θα παραβιάσουν το σπίτι της για να δουν τι συμβαίνει. Η αργοπορία όμως στον εντοπισμό της θα στοιχίσει σε αρχικό στάδιο. Η Αριάδνη θα δώσει μία μεγάλη μάχη για τη ζωή της και όλα θα είναι αμφίβολα για τη συνέχεια.

Όλη αυτή η εξέλιξη αναστατώνει όλη την τηλεοπτική Μάνη και κυρίως την οικογένεια Καπερνάρου. Όμως τα πράγματα θα δείξουν ότι πηγαίνουν καλύτερα, αλλά είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι την τελική ανάρρωση της. Θα μείνει ένα διάστημα ανάπηρη.

Η Βασιλική ως αδελφή της θα μείνει στο πλευρό της και αυτό ίσως την «ταρακουνήσει» στη συνέχεια στο να πάρει αποφάσεις για τη δική της ζωή. Το πένθος για τον Φίλιππο πρέπει να τελειώσει και να προσπαθήσει να αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Πλέον είναι μονόδρομος στο να γίνει ζευγάρι με τον Μιλτιάδη.

Βοηθά και η ζήλια σε αυτό. Όταν καταλάβει πως μία άλλη κοπέλα τον φλερτάρει, θα καταλάβει πως και τα αισθήματά της για εκείνον είναι πολύ δυνατά. Θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι όπως υποστηρίζουν και όλα τα spoilers (TV 24).

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης