Αξέχαστο Σαββατοκύριακο…στο κέντρο της Αθήνας!

Αξέχαστο Σαββατοκύριακο…στο κέντρο της Αθήνας!

Χάρισε στον εαυτό σου ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα, ανακάλυψε τα αμέτρητα μυστικά της και νιώσε τα πολύχρωμα vibes της όπως ποτέ ξανά.

Κάθε πόλη έχει τη δική της προσωπικότητα, τους δικούς της ρυθμούς, αλλά και τους δικούς της περιορισμούς. Η προσπάθεια να την κατακτήσεις και να τη ζήσεις αληθινά, είτε βρίσκεσαι εκεί ως επισκέπτρια είτε είσαι local, είναι πάντοτε μια διασκεδαστική όσο και συναρπαστική εμπειρία. Αλλά σε ένα περιορισμένο χρονοδιάγραμμα, μπορεί επίσης όλο αυτό να μοιάζει κάπως αγχωτικό. Ποιες γειτονιές να επισκεφτείς; Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια; Πρέπει να πάτε στα πολύ τουριστικά spots ή καλύτερα να βουτήξετε βαθιά στα αθέατα σημεία της, εκείνα που παραμένουν ακόμη αυθεντικά;
Όταν η ερώτηση είναι η Αθήνα, μια πόλη με διεθνή ακτινοβολία συνυφασμένη με τον Πολιτισμό και την Ιστορία, τότε τα ερωτήματα αυξάνονται. Προσθέστε την πρωτοποριακή bar σκηνή της, τις γαστρονομικές γωνιές, τα urban στέκια και τις avant-garde γκαλερί, την Πλάκα και το Θησείο, το Μοναστηράκι και του Ψυρρή, και ξαφνικά ένα τεράστιο question mark αναδύεται ζητώντας μας απαντήσεις.

Brown_Kubic_Cafe.jpg

Και επειδή το έχουμε ψάξει το θέμα, σας λέμε ευθύς εξαρχής, ότι μια πρώτη απάντηση σε όλα αυτά είναι η εξής: «Brown». Ο καλύτερος τρόπος να ζήσεις την Αθήνα από μέσα και να δώσεις νόημα στο escape to Athens, είναι να επιλέξεις ένα Brown Hotel για τη διαμονή σου. Τοποθετημένα στρατηγικά στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της πρωτεύουσας, τα 5 Brown Hotels είναι το κλειδί για να αποκωδικοποιήσεις τα σύγχρονα trends, να ανακαλύψεις τα μυστικά της πρωτεύουσας, αλλά και να δεις όσα περισσότερα μπορείς χωρίς να χάνεις το χρόνο σου σε μετακινήσεις.

Brown_Kubic_Guest_and_View.jpg

Μαζί με το ταίρι σου ή την καλύτερή σου φίλη. Για ατελείωτες βόλτες στο κέντρο, για σπα και γυμναστήριο στο ξενοδοχείο, για ένα χαλαρωτικό κοκτέιλ με θέα, για δείπνο κάτω από τα αστέρια χαζεύοντας την Ακρόπολη και τα φώτα της πόλης, για πνευματώδεις συζητήσεις στο λόμπι, για ψώνια στους ναούς του shopping, για αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές σε μία από τις σκοτεινές αίθουσες του κέντρου.

Villa-Brown-Ermou-Entrance.jpg


Έχεις στη διάθεση σου 5, 5 Brown Hotels στρατηγικά τοποθετημένα στα πιο ζωντανά και ιστορικά σημεία της πόλης. Το Brown Acropol, δυο βήματα από την πλατεία Ομονοίας θα το λατρέψεις για την αύρα vintage πολυτέλειας που αποπνέει. Σε κοντινή απόσταση, το Brown Lighthouse Athens θα σε χαλαρώσει με μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών ευεξίας, in-house γυμναστήριο και το καλύτερο πρωινό της πόλης, ενώ το παρακείμενο Brown Kubic, ακριβώς δίπλα από την Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, είναι το ιδανικό ορμητήριο για ψαγμένες θεατρικές βραδιές, αλλά και παρεΐστικες εξόδους στο πάντοτε intellectual Μεταξουργείο.
Στο urban chic Dave Red, επί της οδού Βερανζέρου, θα ανακαλύψεις το πιο fun και νεανικό πρόσωπο της πόλης, ενώ στο υπόγειό του (Dave Underground) θα παρτάρεις ως το πρωί.

Villa_Brown_Ermou_Food_setup.jpg

Ενώ, στο υπέροχο boutique ξενοδοχείο Villa Brown Ermou, σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες γειτονιές του κέντρου, πολύ κοντά στην Οδό Ερμού και ακριβώς πάνω στον πολύβουο πεζόδρομο της Πετράκη θα νιώσεις, για λίγο, trendsetter.

Τώρα μάλιστα μπορείς να εκμεταλλευτείς και την φανταστική προσφορά 2+1, και να επεκτείνεις μία ακόμα ημέρα τη διαμονή σου, η καλύτερη ευκαιρία για να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό όσο και γεμάτο ΠΣΚ. Κλείσε τώρα τη διαμονή σου σε ένα Brown Hotel, προγραμμάτισε τη διαμονή σου μέσα στους επόμενους μήνες και μάθε γιατί η Αθήνα αποτελεί έναν από τους πιο hot city break προορισμούς στην Ευρώπη.

https://brownhotels.com/2plus1