Olvos: Το νέο luxury hospitality brand που ήρθε να μας συστήσει στην προσωποποιημένη φιλοξενία

Νέλλη Καλαμαρά
Olvos: Το νέο luxury hospitality brand που ήρθε να μας συστήσει στην προσωποποιημένη φιλοξενία

Κουφονήσια, Σαντορίνη, Μύκονος ή Πόρτο Χέλι; Η πολυτελής εμπειρία φιλοξενίας Olvos Collection εξασφαλίζει υψηλή αίσθηση ποιότητας όπου κι αν επιλέξουμε να περάσουμε τις διακοπές μας.

Mε την luxury φιλοξενία να αλλάζει σε παγκόσμιο επίπεδο και τους ταξιδιώτες του κόσμου να αποζητούν όλο και περισσότερο κάτι παραπάνω από απλώς ένα ωραίο ξενοδοχείο ή έναν εντυπωσιακό προορισμό, η εμπειρία διαμονής πλέον βρίσκεται αδιαμφισβήτητα στο επίκεντρο του σύγχρονου traveller.

Olvos-Mykonos.jpg

Η SWOT, κορυφαία εταιρεία hotel management της χώρας μας, αφουγκραζόμενη τις διεθνείς τάσεις της φιλοξενίας δημιούργησε το δικό της luxury hotel brand που πρεσβεύει ακριβώς ό,τι αποζητά ο ταξιδιώτης του σήμερα: την διακριτική πολυτέλεια σε συνδυασμό με τις απόλυτα προσωποποιημένες εμπειρίες. Η Olvos Collection, με το όνομά της να σημαίνει «ευμάρεια και ευτυχία», αποτελεί σήμερα ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό brand που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας στους πιο διάσημους ελληνικούς προορισμούς και εμείς επιλέγουμε ανάμεσα στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τα Κουφονήσια και το Πόρτο Χέλι -επί του παρόντος- γνωρίζοντας πως θα απολαύσουμε το ίδιο επίπεδο εκλεπτυσμένης φιλοξενίας σε όλα τα ξενοδοχεία!

olvos12.jpg

Η αρχή έγινε το 2021 με το μαγευτικό Olvos Luxury Suites Santorini, που φωλιασμένο μέσα στα βράχια του Θόλου στην Οία έφερε νέο αέρα στη luxury ξενοδοχειακή σκηνή του νησιού του ηφαιστείου. Τρεις υπερπολυτελείς σουίτες με αφαιρετικό design και επιβλητική αρχιτεκτονική κομψότητα δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία της Καλντέρας στην πιο εκλεκτική αλλά και φιλόξενη μορφή της. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο να απλώνεται μπροστά στα πόδια μας και το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο, εδώ ξεκινάμε τη μέρα μας με βουτιές στην εντυπωσιακή πισίνα πάνω στην οποία «πλέει» το πρωινό μας, συνεχίζουμε ανακαλύπτοντας τον ιδιαίτερο σαντορινιό αμπελώνα ή φεύγοντας για κρουαζιέρα με υπέροχα σκάφη, χάρη στις exclusive wine tasting ή private yacht cruise εμπειρίες που διοργανώνει το έμπειρο τμήμα concierge αποκλειστικά για εμάς.

olvos2.jpg

Η μέρα προχωρά με in-room spa treatments, βόλτες στην Οία που βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια μακριά, ρομαντικά δείπνα με την υπογραφή του private chef ή ένα δημιουργικό cocktail που απολαμβάνουμε στο εξωτερικό jacuzzi με φόντο τη φωτισμένη Οία κάτω από τα αστέρια. Η άνεση, το design και η ουσιαστική πλευρά της πολυτέλειας αντανακλώνται σε κάθε γωνιά, από τα επώνυμα amenities μπάνιου και τα αφράτα μπουρνούζια μέχρι τα ποιοτικά υφάσματα, τα ιδιαίτερα έπιπλα και τα ανοικτά ξύλινα decks που ατενίζουν τον ορίζοντα. Το απαράμιλλο σέρβις έρχεται να ολοκληρώσει το παζλ της πιο μοναδικής εμπειρίας διακοπών στη Σαντορίνη στο Olvos Luxury Suites Santorini.

Olvos__121-LQ.jpg

Μόλις πέρσι η Olvos Collection υποδέχτηκε το δεύτερο μέλος της νέας της «οικογένειας» με ένα άκρως εντυπωσιακό και νεόδμητο συγκρότημα βιλλών στο διαχρονικά αριστοκρατικό Πόρτο Χέλι. Το Olvos Villas Porto Heli περιλαμβάνει τέσσερις υπερπολυτελείς βίλλες για ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές ή αποδράσεις για μεγάλες παρέες που δεν συμβιβάζονται σε θέματα διαμονής. Η μοναδικής αισθητικής βίλλες εκτείνονται από 150 τ.μ. έως 300 τ.μ. και μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους, δημιουργώντας τις απόλυτα ιδανικές συνθήκες για τη φιλοξενία έως και 16 ατόμων, προάγοντας το «μαζί» και το «μόνοι» στις σωστές ακριβώς δόσεις και αναλογίες.

Olvos__113-LQ.jpg

Με τα ονόματά τους εμπνευσμένα από την ελληνική αρχαιότητα και τα τοπικά κοχύλια που χρησιμοποιούνταν για να δώσουν χρώμα στα ενδύματα των βασιλέων της εποχής, η Porphyra, η Teria, ο Anthos και η Amethystica διαθέτουν τις δικές τους εντυπωσιακές πισίνες, το δικό τους hammam ή jacuzzi για ατελείωτες ώρες θερινής ραστώνης και χαλάρωσης, ενώ οι προσωποποιημένες υπηρεσίες concierge, ο private chef, οι ξεναγήσεις σε Μυκήνες και Επίδαυρο, οι εκδρομές με πολυτελή σκάφη, τα μαθήματα yoga και το φιλικό αλλά απολύτως διακριτικό σέρβις εξασφαλίζουν τις ανέσεις ενός 5άστερου ξενοδοχείου στην ιδιωτικότητα της προσωπικής μας βίλλας.

OLVOS_Mykonos_35944-LQ.jpg

Φέτος το νέο luxury hotel brand εξαπλώνεται περαιτέρω, προσθέτοντας δύο άκρως δημοφιλείς προορισμούς στο portfolio του και προσφέροντάς μας ακόμη περισσότερες επιλογές. Το Olvos Mykonos ήρθε για να κατακτήσει το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων με τη sophisticated αισθητική και τις ultra-premium ανέσεις του. Χτισμένο σε ένα προνομιακό σημείο, ώστε να επιτρέπει πανοραμική θέα στο ιερό νησί της Δήλου και σε απόσταση αναπνοής από τη γεμάτη ζωή Χώρα της Μυκόνου, το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να γίνει η απόλυτη επιλογή όσων αναζητούν προσωποποιημένη φιλοξενία με τις σωστές δόσεις πολυτέλειας.

OLVOS_Mykonos_35720-LQ.jpg

Εδώ το μυκονιάτικο lifestyle αποδίδεται στην πιο κομψή εκδοχή του με τις 12 γενναιόδωρες σε χώρους και ανέσεις σουίτες να διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες ή jacuzzi, απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες concierge και luxury amenities που ολοκληρώνουν την απόλυτη in-room εμπειρία. Το εστιατόριο με τις προσεγμένες μεσογειακές γεύσεις και τα εμπνευσμένα cocktails γίνεται το τέλειο σημείο συνάντησης από το πρωί έως το βράδυ, ενώ για όσους το επιθυμούν τα private dinners με την συντροφιά ατμοσφαιρικών firepits στο Delians αποτελούν ιδανική επιλογή την ώρα του ηλιοβασιλέματος με φόντο τη Δήλο, αναδεικνύοντας την εμπειρία dining σε highlight experience για τους εκλεπτυσμένους ταξιδευτές. Η ταξιδιωτική υπηρεσία αναβαθμίζεται καθώς οι άνθρωποι του ξενοδοχείου μπορούν να φροντίσουν για την οργάνωση wine tastings, κρουαζιέρας με πολυτελή γιοτ, θεραπείες spa και χαλαρωτικά μασάζ, ανάλογα με τις επιθυμίες μας.

drz_olvos-koufonisia_136803.jpg

Τέλος, για όσους προτιμούν την εγγυημένη πολυτέλεια να τους ακολουθεί ακόμη και στις εμπειρίες τους στις Μικρές Κυκλάδες, μόλις άνοιξε τις πόρτες του το ανακαινισμένο Olvos Koufonisia, φέρνοντας μία νότα exclusivity σε ένα από τα κατά κοινή παραδοχή πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Το εξωτικό vibe των Κουφονησίων ενώνεται με την προσωποποιημένη φιλοξενία μέσα από 55 δωμάτια σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη. Μόλις 90 μέτρα από την πιο κοντινή παραδεισένια παραλία με τα κρυστάλλινα νερά και με πανοραμική θέα στα λευκά σπιτάκια του κεντρικού οικισμού και τη θάλασσα, το νέο αυτό ξενοδοχείο ξέρει να ενθουσιάζει τους λάτρεις του Cycladic way of life.

drz_olvos-koufonisia_21662.jpg

Ο πολυβραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης κάνει τα δικά του μαγικά στο εστιατόριο, προσφέροντας ένα εμπνευσμένο mix & match μεσογειακής κουζίνας και ελληνικής τοπικής γευστικής φιλοσοφίας, ενώ το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου οργανώνει ό,τι μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας για ονειρεμένες εμπειρίες διακοπών. Μία κρουαζιέρα στην Κέρο με την πλούσια ιστορία, μία επίσκεψη στο απομονωμένο Κάτω Κουφονήσι, μία πεζοπορία στα ιδιαίτερα τοπία του νησιού ώστε να κολυμπήσουμε σε ερημικές παραλίες και φυσικές πισίνες, που μόνο εδώ μπορούμε να συναντήσουμε.

Φέτος οι διακοπές μας μπορεί να έχουν πολλούς προορισμούς, έχουν όμως ένα κοινό όνομα-εγγύηση ποιότητας και προσωποποιημένων εμπειριών, αφού η Olvos Collection ήρθε για να μείνει και να συνεχίσει να μας χαρίζει ονειρεμένες ποιοτικές αποδράσεις πολυτελείας στα ομορφότερα μέρη της χώρας μας.

Info:

-Olvos Collection, www.olvoscollection.com , 210 33 92 200, info@olvoscollection.com

-Olvos Luxury Suites Santorini, www.olvossantorini.com, 6999900157, info@olvossantorini.com

-Olvos Villas Porto Heli, www.olvosportoheli.com , 6943291907, contact@olvosportoheli.com

-Olvos Mykonos, www.olvosmykonos.com , 6936585980, info@olvosmykonos.com

-Olvos Koufonisia, www.olvoskoufonisia.com , 6936585980, reservations@olvoskoufonisia.com