Πέντε λόγοι που η MSC Cruises είναι το «place to be» για όλες και όλους

Το να νιώθεις ασφαλής σε όποιο ταξίδι έχεις επιλέξει να πας είναι το Α και το Ω.

Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει, το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ότι «ανοίγει» η όρεξή σου για ταξίδια. Και, ίσως για πρώτη φορά, όχι για απλά ταξίδια αλλά για εκείνα που προσφέρουν όμορφες περιπέτειες.

Με λίγα λόγια, φέτος αναζητάς την τέλεια απόδραση που θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστη. Όσο για το πού θα τη βρεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεις σε ταξιδιωτικά sites και blogs. H MSC Cruises, η εταιρεία-ηγέτης στον κλάδο της κρουαζιέρας, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όλες και όλους -από solo travellers μέχρι οικογένειες. Ο λόγος; Δεν είναι ένας, αλλά πέντε. Αν θες να τους μάθεις και εσύ, μπορείς να συνεχίζεις να διαβάζεις το άρθρο.

#1 Οι πολλοί (και συναρπαστικοί) προορισμοί

Θέλεις να κάνεις ένα τουρ στα ελληνικά νησιά, από το Ιόνιο μέχρι το Αιγαίο; Ή μήπως θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τον πλούσιο πολιτισμό της Μεσογείου; Ό,τι και αν είναι αυτό που αναζητάς, χάρη στις κρουαζιέρες της MSC Cruises, μπορείς να πας σε συναρπαστικούς προορισμούς, να γνωρίσεις ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα και να «γεμίσεις» με εικόνες που δύσκολα θα βγουν από το μυαλό σου.

#2 Οι αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας

Αν ανησυχείς τι θα κάνεις τόσες ώρες στο πλοίο, ειλικρινά μην το σκέφτεσαι. Η MSC Cruises σού δίνει την ευκαιρία να περάσεις τις πιο fun διακοπές, αφού οι δραστηριότητες που σου παρέχει είναι αμέτρητες. Από 4D Cinema για να ζήσεις την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία και νεροτσουλήθρες στο waterpark μέχρι MCS Factor για να αναδείξεις το ταλέντο σου στο τραγούδι, που πάντα έκρυβες, θεματικά πάρτυ και bowling, η MCS Cruises διαθέτει ένα all-inclusive πακέτο με πολλές και διαφορετικές επιλογές για να ζήσεις τις απόλυτες καλοκαιρινές μέρες πάνω στη θάλασσα.

#3 Οι fun δραστηριότητες για τα παιδιά

Κι αν ψάχνεις την ιδανική κρουαζιέρα για παιδιά, η MSC Cruises, η εταιρεία που αναδείχθηκε «Best Cruise Line for Families» στα Cruise Critic UK Editors' Picks 2019 και «Best Family Cruise Line» στα Wave Awards 2018, προσφέρει σε εσένα και την οικογένειά σου family πακέτα που θα σας ξετρελάνουν. Εκδρομές, οικογενειακά δείπνα, δεκάδες δραστηριότητες στο Kids Club, από παιδότοπο για ηλικίες 3 έως 6 μέχρι και teen disco και καραόκε για εφήβους από 15 μέχρι 17, και παιχνίδια με LEGO® -όλα αυτά (και άλλα πολλά) εγγυώνται τις πιο διασκεδαστικές οικογενειακές διακοπές. Σημαντικό είναι επίσης ότι σε μωρά και παιδιά έως 2 ετών δεν υπάρχει κάποια χρέωση, ενώ στις ηλικίες 13 με 17 εφαρμόζεται 30% έκπτωση σε σχέση με την τιμή που χρεώνονται οι ενήλικες.

#4 Οι γεύσεις που σε… ταξιδεύουν

Στην κρουαζιέρα που θα επιλέξεις δεν θα γνωρίσεις νέους πολιτισμούς μόνο από τις βόλτες που θα κάνεις στους δρόμους κάποιας πόλης ή νησιού, αλλά και μέσα από τη multi-culti κουζίνα της MSC Cruises που θα σε ταξιδέψει σε όλα τα μέρη του κόσμου. Έτσι, ετοιμάσου να δοκιμάσεις από ασιατική και ιαπωνική κουζίνα μέχρι μεξικάνικη και γαλλική -όχι μόνο το μεσημέρι και το βράδυ, αλλά όλες τις ώρες της ημέρας. Φυσικά, από αυτήν την ταξιδιωτική σου εμπειρία δεν θα λείψουν τα μπαρ αλλά και οι «γωνιές» με τα πιο νόστιμα και δροσερά παγωτά.

#5 Η εγγυημένη ασφάλεια

Το να νιώθεις ασφαλής σε όποιο ταξίδι έχεις επιλέξει να πας είναι το Α και το Ω. Για αυτό η MSC Cruises σού εγγυάται την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς, ώστε να ευχαριστηθείς στο έπακρο τις ανέσεις που προσφέρει.

Κάθε κρουαζιερόπλοιο λειτουργεί βάσει αυστηρών διεθνών ναυτιλιακών οδηγιών και έτσι όλα τα κρουαζιερόπλοια έχουν σωσίβιες λέμβους, σχεδίες και σωσίβια, που ελέγχονται τακτικά, για κάθε άτομο που βρίσκεται στο πλοίο, αλλά και μια καθορισμένη ελάχιστη επιπρόσθετη χωρητικότητα. Και, φυσικά, τα πληρώματά της MSC Cruises εκπαιδεύονται και επανεκπαιδεύονται, ενώ κάνουν και τακτικές ασκήσεις για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως η εκκένωση ενός πλοίου. Οπότε μην αγχώνεσαι, γιατί την ασφάλεια που θα νιώσεις εδώ δεν θα την έχεις ξανανιώσει.

Όπως καταλαβαίνεις, φέτος η μόνη σου επιλογή είναι η MCS Cruises και όλες αυτές οι μοναδικές εμπειρίες που έχει να σου προσφέρει. Μην το σκέφτεσαι, λοιπόν, κλείσε το πακέτο που θες, φτιάξε βαλίτσες και είσαι ready να ζήσεις την πιο καλοκαιρινή εμπειρία!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης