Εξερευνώντας τις θάλασσες: Μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας σε περιμένει σε κάθε γωνιά

Οι πιο fun και all-inclusive διακοπές.

Βρίσκεσαι στη δουλειά, κουρασμένη μπροστά στον υπολογιστή και σκέφτεσαι ότι το καλοκαίρι πλησιάζει. Σταματάς να κοιτάς την οθόνη και ονειρεύεσαι τις διακοπές σου, φτιάχνεις εικόνες στο μυαλό σου με εσένα και τις φίλες σου στη θάλασσα να πίνετε το αγαπημένο σας cocktail και να απολαμβάνετε ανέμελα τη ζωή κάτω από τον ήλιο. Και ξαφνικά η ανεμελιά εξαφανίζεται και θυμάσαι ότι, πρώτον, αυτή η σκέψη που έκανες το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί σε δύο μήνες και, δεύτερον, ότι δεν έχετε κλείσει ακόμα διακοπές. Και καλά, τώρα που θα βρείτε να κλείσετε δωμάτιο;

Αναρωτιέσαι τι λύση θα βρεις, στέλνεις πανικόβλητο μήνυμα στις κολλητές σου, ψάχνεις κατάλυμα στο αγαπημένο σου νησί και δεν βρίσκεις. Και εκεί που είσαι έτοιμη να βάλεις τα κλάματα και να γυρίσεις βέβαια ξανά στη δουλειά σου (γιατί πολύ ώρα κράτησαν και αυτές οι σκέψεις), πέφτεις πάνω στην MSC Cruises και λες «αποκλείεται, δεν είναι τυχαίο! Η μοίρα μου θέλει σίγουρα να πάω διακοπές όσο κι εγώ». Και τι διακοπές. Κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, το όνειρο που είχες στόχο να πραγματοποιήσεις από παιδί. Ε ναι, λοιπόν, μάλλον ήσουν τυχερή που δεν είχες προλάβει να κάνεις αλλού κράτηση γιατί η κρουαζιέρα μαζί με τις φίλες σου θα είναι οι καλύτερες διακοπές που έχεις πάει.

Δεν είναι μόνο τα νησιά και τα πανέμορφα μέρη που θα γνωρίσεις αλλά και η συνολική εμπειρία σου στο κρουαζιερόπλοιο. Εκεί θα ζήσεις τις πιο fun και all-inclusive διακοπές, αφού μπορείς να παρακολουθήσεις τα πιο εντυπωσιακά θεάματα, να δοκιμάσεις τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες αλλά και να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση.

Ευκαιρία για self-care

Μπήκες σε πλοίο της MSC Cruises και θα χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα spa (και όχι μόνο); Από τις κλασικές υπηρεσίες spa σε έναν εξωτικό χώρο από φυσική πέτρα, ξύλο και πλούσια ψηφιδωτά, εξοπλισμένο με ειδικές σουίτες περιποίησης και μασάζ μέχρι χαλαρωτικές -τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα- σάουνες, η φροντίδα του εαυτού σου δεν τελειώνει εκεί. Περιποιήσου ακόμη και μέσα στο πλοίο τα μαλλιά και τα νύχια σου και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ιconic εμπειρίες διεθνούς εμβέλειας

Αν ανησυχείς για το τι θα κάνεις μέσα στο κρουαζιερόπλοιο, σου λέμε ότι δεν χρειάζεται αφού στην MSC Cruises έχεις αμέτρητες επιλογές για να περάσεις καλά με τις φίλες σου. Για παράδειγμα, για να πας στο Broadway κανονικά θα έπρεπε να ταξιδέψεις μέχρι τη Νέα Υόρκη. Τώρα, όμως, δεν είναι ανάγκη να πας τόσο μακριά. Στο Broadway Theatre του πλοίου θα παρακολουθήσεις τα πιο fabulous performances που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστα. Αν θες να διασκεδάσεις λίγο παραπάνω, να είσαι σίγουρη πως τα Theme Parties δεν θα λείψουν από το πρόγραμμά σου. Πάρε μαζί σου τα πιο χρωματιστά και φωτεινά ρούχα για το Sunshine Party ή ντύσου στα λευκά για να είσαι η πιο κομψή παρουσία στο πιο fun White Party. Μην νομίζεις ότι η λίστα τελειώνει εδώ, γιατί στα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises μπορείς, μεταξύ άλλων, να δεις ταινίες στο 4D Cinema, ακόμα και να πας για μπιλιάρδο ή για bowling.

Συναρπαστικές δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη

Σε περίπτωση που αναζητάς με τις φίλες σου κάτι που να αυξάνει τους παλμούς σας, έχετε πολλές επιλογές. Στην MSC Cruises μπορείτε να κάνετε zip-line ή να περπατήσετε κατά μήκος της Himalayan Bridge, το πιο ξεχωριστό sky walk στην πρύμνη του σκάφους σε ύψος περίπου 60 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ή να δοκιμάσετε το Flight Simulation, για προσομοίωση πτήσης ενώ πλέετε στη θάλασσα, και το -απόλυτα ασφαλές- MSC Formula Racer για να νιώσετε «πιλότοι» της Formula 1. Γενικά, επιλογές υπάρχουν -και είναι πολλές.

Γυμναστική ακόμα και στις διακοπές

Μπορεί κατά τη διάρκεια των διακοπών να πατάμε ένα pause στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας, αλλά μερικές από εμάς θέλουμε η γυμναστική να είναι πάντα μέρος του προγράμματος μας. Αν είσαι κι εσύ, λοιπόν, σαν και εμάς, μην αγχώνεσαι για το πώς θα τηρήσεις το gym schedule σου ακόμα και στις διακοπές, γιατί χάρη με την MSC Cruises έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις ασκήσεις σου στο πιο εξοπλισμένο γυμναστήριο, να κάνεις jogging με θέα τη θάλασσα στους μεγάλους εξωτερικούς διαδρόμους του κρουαζιερόπλοιου αλλά και να δοκιμαστείς σε αθλήματα όπως το βόλεϊ και το μπάσκετ. Έτσι, δεν θα χάσεις τη φόρμα σου ούτε για λίγο!

Ξεχωριστές εμπειρίες και εκτός πλοίου

Φυσικά, τις ώρες που θα είσαι εκτός πλοίου και θα περπατάς στα σοκάκια μερικών από τους πιο όμορφους προορισμούς, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις την ιστορία και την αρχιτεκτονική και να γνωρίσεις καλύτερα την κουλτούρα των ντόπιων. Για αυτό, έχεις στη διάθεσή σου πολλά προγράμματα και επιλογές για να βιώσεις την ατμόσφαιρα του κάθε τόπου όσο καλύτερα γίνεται.

Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσου να ζήσεις την πιο διαφορετική εμπειρία διακοπών. Γιατί, με την MSC Cruises, η ψυχαγωγία που σε περιμένει στη θάλασσα (αλλά και στη στεριά) είναι η πιο upgraded που μπορείς να συναντήσεις!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης