Από την πισίνα στον παράδεισο: Δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή σε μια κρουαζιέρα της MSC Cruises

Από την πισίνα στον παράδεισο: Δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή σε μια κρουαζιέρα της MSC Cruises

Η MSC Cruises είναι μία τεράστια «αγκαλιά» που φέρνει ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης κοντά με έναν κοινό στόχο: Την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, την άνεση και την πραγματική απόδραση.

Τα ταξίδια ήταν ανέκαθεν η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή μου και τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να επενδύω ολοένα και περισσότερα σε αυτά, πραγματοποιώντας solo αποδράσεις εντός, αλλά και εκτός συνόρων. Αυτό το μαγικό feeling ελευθερίας που με κατακλύζει όταν ταξιδεύω μόνη δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο και, αν κάποιος δεν το έχει ακόμα τολμήσει, το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τόσο χαοτικοί που, λίγα 24ωρα αποφόρτισης αρκούν για να «γεμίσω» μπαταρίες και να επιστρέψω ανανεωμένη στα καθημερινά μου καθήκοντα. Η αλήθεια είναι πως, όταν διαθέτεις συγκεκριμένες ημέρες διακοπών, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία από ένα μέρος που συνδυάζει όλα όσα θέλεις και σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις εύκολα και με άνεση σε hot προορισμούς, χωρίς το άγχος των μεταφορών ή την κούραση λόγω πολύωρης οδήγησης. Ποιο είναι αυτό το μέρος; Μία κρουαζιέρα και συγκεκριμένα μία κρουαζιέρα με την MSC Cruises.

Η ΜSC Cruises βλέπεις, προσφέρει όλα όσα ανέφερα πιο πάνω (άνεση, πολλαπλούς προορισμούς) σε κάθε ταξιδιώτη που αποφασίζει να επιβιβαστεί σε ένα από τα πλοία της και -ομολογώ- ότι οι παροχές και οι fun δραστηριότητες που διατίθενται εν πλω είναι άκρως δελεαστικές. Πέρα από την ευχαρίστηση του να ξυπνάς σε έναν διαφορετικό προορισμό κάθε μέρα, on board μπορείς να βρεις ό,τι αναζητάς από τις διακοπές σου και ακόμα περισσότερα!

Endless possibilities

Αρχικά, με τις ειδικά διαμορφωμένες εκδρομές σε κάθε προορισμό οι επιλογές είναι αμέτρητες και σε καλούν να εξερευνήσεις την τοπική κουλτούρα και ιστορία του κάθε προορισμού της κρουαζιέρας. Μπορείς λοιπόν να απελευθερώσεις τον explorer που κρύβεις μέσα σου In style. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις διασκεδαστικές εμπειρίες -όλο το εικοσιτετράωρο-, είτε απολαμβάνοντας πρωτότυπα cocktails με θέα τη θάλασσα, είτε πίνοντας ένα αγαπημένο ρόφημα απευθείας από το bar του καταστρώματος.

Το μαγιό είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής των πρωινών εμφανίσεων, καθώς στις πισίνες του καταστρώματος μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία απολαμβάνοντας λαχταριστό πρωινό ή να ξαναβρείς το παιδί που κρύβεις μέσα σου, με μια βόλτα στις νεροτσουλήθρες του waterpark. Άλλωστε, μία μαργαρίτα φράουλα, δίπλα από την πισίνα, αποτελεί το απόλυτο φόντο για τα Ιnstagram-stories!

Το απόγευμα, μια επίσκεψη στον 4D κινηματογράφο (ναι, υπάρχει on board) είναι πάντα μία υπέροχη πρόταση διασκέδασης για μια σινεφίλ solo traveller ή αν θέλεις λίγο περισσότερο fun, έχεις την επιλογή του bowling ή και του μπιλιάρδου. Στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του πλοίου μπορείς να ανακαλύψεις δεκάδες δραστηριότητες και -γιατί όχι- να κάνεις νέες γνωριμίες με άλλους fun loving solo travelers.

Και όταν πλέον ο ήλιος θα δύσει, δεν έχεις παρά να κατευθυνθείς στο καζίνο -αν θέλεις να προκαλέσεις την τύχη σου ή, αν -όπως εγώ- αγαπάς τα live acts, μπορείς να παρακολουθήσεις μία παράσταση Carousel Productions At Sea! Είναι η νέα συναρπαστική ιδέα και προσθήκη στην entertainment γκάμα της MSC Cruises που συνδυάζει εκπληκτικά ακροβατικά, χορό και ζωντανή μουσική διαφόρων ειδών εν πλω! Έπειτα, μπορείς να απολαύσεις ένα κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια, πριν κατευθυνθείς στην καμπίνα σου.

A private paradise

Σε αυτό το σημείο πρέπει ωστόσο να κάνω μία εξομολόγηση… Αν το μενού των δραστηριοτήτων on board και on location δεν ήταν τόσο πλούσιο, μπορεί να μην έφευγα ποτέ από την καμπίνα μου. Άνετη, με ανυπέρβλητη θέα που εναλλάσσεται μπροστά στα μάτια σου, η καμπίνα on board σε ένα κρουαζιερόπλοιο της MSC Cruises είναι μία εμπειρία που πρέπει να ζήσεις. Από τα αφράτα μαξιλάρια και τα crisp σεντόνια, στο cozy μικρό καθιστικό και το εντυπωσιακό μπαλκόνι, αλλά και το a la carte μενού που είναι διαθέσιμο… Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για έναν private παράδεισο!

Σε κάθε περίπτωση, ως solo traveller που θέλει να ζει κάθε εμπειρία στο maximum, δεν μένω στην καμπίνα και απολαμβάνω ό, τι προσφέρει το μενού της κρουαζιέρας από shopping και Pampering, ως δραστηριότητες σε προορισμούς και επάνω στο πλοίο. Ξέρω όμως τι αναρωτιέσαι… Είναι αυτό που ίσως να απασχολεί κάποιον που δεν έχει ταξιδέψει solo ξανά: Αν νιώθω μοναξιά. Σε μία κρουαζιέρα της MSC Cruises αυτό είναι αδύνατον καθώς μπορώ -ανά πάσα στιγμή- να κάνω join σε παρέες με κοινά ενδιαφέροντα ή ηλικία.

Η MSC Cruises είναι μία τεράστια «αγκαλιά» που φέρνει ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης κοντά με έναν κοινό στόχο: Την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, την άνεση και την πραγματική απόδραση.

Όλα όσα ψάχνεις βρίσκονται σε ένα πλοίο…Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Let’s go!