Το μοναδικό beachfront luxury resort της Σαντορίνης υπόσχεται μαγικές διακοπές πάνω στη μαύρη άμμο

Νέλλη Καλαμαρά
© Christos Drazos Photography

To Nikki Beach Resort & Spa Santorini συνδυάζει αβίαστα τα ανεβασμένα celebration vibes με την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και τη χαλάρωση.

Το κορυφαίο διεθνές brand Nikki Beach, συνώνυμο του απόλυτου luxury lifestyle, είναι χτισμένο σε μία μοναδική τοποθεσία ακριβώς πάνω στη μαύρη ηφαιστειακή άμμο μίας απομονωμένης παραλίας. Το resort διαθέτει ένα Beach Club με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες πισίνες του νησιού, που φιλοξενεί δυνατά events με γνωστά guest DJs από Ελλάδα και εξωτερικό και μοναδικά happenings όλο το καλοκαίρι. Το πολυτελές Nikki Spa και η πάντα θετική ενέργεια του διάσημου ανά τον κόσμο Nikki Beach συνδυάζονται για να προσφέρουν κάθε είδους και έντασης εμπειρίες για κάθε προτίμηση.

Το Nikki Beach Resort & Spa Santorini, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο νησί του ηφαιστείου, κατόρθωσε να γίνει το απόλυτο meeting point ενός γεμάτου ζωή κοινού, που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο για τις διακοπές και τη διασκέδασή του. Άλλωστε το διεθνώς διάσημο lifestyle hospitality brand αποτελεί την απόλυτη εγγύηση πως εδώ οι μέρες και οι νύχτες μας θα είναι γεμάτες αξέχαστες εμπειρίες.

nikki beach santoriniphotography © dimitris chachlas

Το πολυτελές resort είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων στο νησί της Σαντορίνης που βρίσκεται πάνω σε παραλία, γεγονός που το κάνει εξαιρετικά δημοφιλές για πολλά διαφορετικά στυλ ταξιδιωτών. Η τεράστια πισίνα με το εντυπωσιακό swim-up pool bar και τις upbeat μουσικές επιλογές εξελίσσεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όμως και η πανέμορφη παραλία με τη ζεστή μαύρη άμμο, τα κρυστάλλινα νερά και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις τραβά τα βλέμματα και μας προσκαλεί για νωχελικές ημέρες κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο.

Άλλωστε το μόλις ανανεωμένο Beach Club διαθέτει ίσως τα πιο αναπαυτικά beach beds που έχουμε συναντήσει ποτέ, και δύσκολα τα εγκαταλείπουμε, ιδίως εάν πάνω τους απολαμβάνουμε ήδη το sushi, τις σαλάτες ή τα Ελληνικά πιάτα μας και ένα από τα ευφάνταστα signature cocktails που μόλις έχει ετοιμαστεί στο μπαρ με φρέσκα φρούτα και premium βάσεις. Αυτή η πολυτελής εμπειρία συνεχίζεται και στην άνεση των δωματίων μας, που μας σαγηνεύουν να περνούμε τις ώρες μας εκεί, χάρη στην ανεπιτήδευτη αισθητική πολυτέλειας και τα θετικά τους vibes.

Εδώ, γύρω από την καταγάλανη πισίνα και τα τεράστια daybeds απολαμβάνουμε τα πιο hot καλοκαιρινά events και happenings, που κάνουν το Nikki Beach Resort & Spa Santorini το απόλυτο σημείο συνάντησης στο νησί, τόσο για τους διαμένοντες όσο και για εξωτερικούς επισκέπτες. Στις 12 Ιουλίου και στις 9 Αυγούστου ο DJ Claudio de Tulio βάζει φωτιά στα decks από τις 4 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Στις 26 Ιουλίου και στις 15 Αυγούστου ο DJ Ismael Garcia φέρνει μαζί του αέρα από Ίμπιζα και δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για χορό και διασκέδαση με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Εδώ κάθε μέρα είναι αφορμή για γιορτή, χάρη στα γεμάτα ζωή εβδομαδιαία happenings, από τα La Dolce Vita Tuesdays με αέρα από Αμάλφι μέχρι τα Waves & Moves Wednesdays με πρωταγωνιστή τις φυσαλίδες της ροζ σαμπάνιας και τα Under the Santorini Sun Saturdays με guests εμφανίσεις από την Shaya όλο τον Αύγουστο. Κλείστε την εβδομάδα σας με τα διάσημα Amazing Sundays Beach με signature πιάτα, απίθανα cocktails και υπέροχες μουσικές, που θα ολοκληρωθούν με ένα δυνατό αποχαιρετιστήριο πάρτι με τον DJ Tsilichristos στις 31 Αυγούστου.

Το resort προσφέρει κορυφαίες προτάσεις διαμονής, με τα δωμάτια και τις σουίτες να σχηματίζουν μία μικρογραφία κάθε κυκλαδίτικης Χώρας με άσπρα σοκάκια και πολύχρωμες βουκαμβίλιες. Εδώ χαλαρώνουμε στις ιδιωτικές πισίνες ή τα jaccuzi μας, κολυμπάμε στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, ηρεμούμε στη νέα resort exclusive πισίνα, ή κάνουμε τη βόλτα μας στη μαύρη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά.

Το Beach Club και το Nikki Beach Restaurant προσφέρουν μία ποικιλία από διεθνείς προτάσεις με την κουζίνα να εμπνέεται από τους προορισμούς του Nikki Beach και τις ελληνικές τοπικές γεύσεις. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τα διάσημα Nikki Beach sushi boats μαζί με ένα δροσιστικό cocktail ή ένα ποτήρι εξαιρετική σαμπάνια στην άνεση της ξαπλώστρας τους, ή αφήνονται στα λαχταριστά μεσογειακά και ελληνικά πιάτα των lunch & dinner menus με βάση τα τοπικά υλικά, όπως το τοματάκι Σαντορίνης και τα φρέσκα θαλασσινά.

Το Nikki Spa προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό με θεραπευτικά πρωτόκολλα και χαλαρωτικά μασάζ με την υπογραφή του premium spa brand Ligne St. Barth. Οι επισκέπτες μπουν επίσης να απολαύσουν θεραπείες και στις Outdoor Spa Cabanas πάνω στην παραλία. Το hair & nails salon και το υπερσύγχρονο Tone Gym συμπληρώνουν τη wellness πλευρά των καλύτερων διακοπών που έχουμε βιώσει ποτέ.

Info: Nikki Beach Resort & Spa Santorini, Αγία Παρασκευή, Μονόλιθος, Σαντορίνη, 2286037093, santorini.nikkibeach.com/

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το reservations.santorini@nikkibeachhotels.com.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης