Το «Weekend in Tweed» επιστρέφει στις Σπέτσες

Το “Weekend in Tweed” επιστρέφει στις Σπέτσες στις 25-28 Οκτωβρίου για ένα μοναδικό τριήμερο με ρετρό διάθεση

Το Poseidonion Grand Hotel ανοίγει τις πόρτες του για ένα ξεχωριστό “Weekend in Tweed” από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου γιορτάζοντας την 10η επέτειο του θεσμού και προσκαλώντας τους λάτρεις των vintage ποδηλάτων σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στον χρόνο.

Οι κόρνες των ποδηλάτων θα ηχήσουν ξανά με φόντο το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel και την κοσμοπολίτικη αύρα του νησιού των Σπετσών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή ποδηλατάδα με φόντο μερικά από τα πανέμορφα τοπία του νησιού, να συμμετάσχουν σε πικ νικ στη φύση, να συναγωνιστούν σε ένα περιπετειώδες κυνήγι θησαυρού, ενώ κατά τη διάρκεια του τριήμερου, τους περιμένουν μοναδικά πάρτι με την υπογραφή του Poseidonion Grand Hotel. Το event θα περιλαμβάνει, επίσης, διαγωνισμούς και βραβεύσεις για τις πιο κομψές και καλαίσθητες εμφανίσεις, δραστηριότητες στα ομορφότερα σημεία των Σπετσών και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωσή του, το “Weekend in Tweed” έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα πολιτιστικά δρώμενα των Σπετσών, προσφέροντας στους λάτρεις των ποδηλάτων την ευκαιρία να εξερευνήσουν το νησί, να συμμετάσχουν σε μοναδικές δραστηριότητες και να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις με την υπογραφή του Poseidonion Grand Hotel.

Το Weekend in Tweed διοργανώνεται και φέτος σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου, συγκεντρώνοντας ανθρώπους με κοινό πάθος για τους δίτροχους θησαυρούς και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ιστορίες τους. Για ακόμη μία χρονιά, μεγάλος χορηγός του Weekend in Tweed είναι το Cutty Sark.

Απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο ρετρό διάθεση, εντυπωσιακούς δίτροχους θησαυρούς, καλαίσθητες παρουσίες και old time classic στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210 9222525 - paraschaki@travelworks.gr

Χορηγός επικοινωνίας: queen.gr.

- Ο αγαπημένος θεσμός του νησιού γιορτάζει 10 χρόνια και αναμένεται
πιο εντυπωσιακός από ποτέ

- Ποδηλατάδες στο πανέμορφο τοπίο των Σπετσών, tweed εμφανίσεις, δραστηριότητες, πικ νικ στη φύση και vintage διάθεση δίνουν τον τόνο για ένα αξέχαστο τριήμερο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης