Βρήκαμε τον τρόπο να ζήσουμε τις πιο summer εμπειρίες με ό,τι πραγματικά μας αξίζει

Επιτέλους, μπήκε ο Ιούλιος και πλησιάσαμε ένα «βήμα» πιο κοντά στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Και κάπως έτσι, δεν βλέπουμε την ώρα να αφήσουμε πίσω μας κάθε υποχρέωση, να φορέσουμε το μαγιό μας και να πάμε παραλία. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό; Η απάντηση είναι «ναι» και ακούει στην αγαπημένη μας «Kayak Well Deserved» γεύση παγωτού.

Η «μυστική» συνταγή του καλοκαιριού μας

Ο «συνδετικός κρίκος», λοιπόν, ανάμεσα στα μπάνια, τις διακοπές, τον ήλιο που «καίει» και τη διάθεσή μας που βρίσκεται στα καλύτερά της αυτήν την εποχή, είναι αδιαμφισβήτητα το παγωτό. Γιατί με την πρώτη μπουκιά που θα γευτούμε από την αγαπημένη μας γεύση, μεταφερόμαστε ευθύς αμέσως, εκεί που θέλουμε να είμαστε με ό,τι πραγματικά μας αξίζει.

Και η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει μία «μυστική» συνταγή, τα τριάντα περίπου τελευταία καλοκαίρια μας, η οποία μας δείχνει πώς να δημιουργούμε τις πιο ξεχωριστές στιγμές, όπου και αν βρισκόμαστε, αυτή είναι σίγουρα η Kayak. Η ελληνική εταιρεία premium παγωτών και γλυκών της οικογένειας Σταυρίδη με την «ασταμάτητη» όρεξη για νέες γεύσεις που πραγματικά πρωτοπορούν, αλλά και τους αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς, βασισμένους στις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες – πάρε παράδειγμα τα αληθινά φρούτα και τους φρέσκους ξηρούς καρπούς.

Γεύσεις, μάλιστα, όπως η Παρμεζάνα, το ιδιαίτερο Μαύρο παγωτό, η Μαστίχα ροζ πιπέρι και το Λουκούμι τριαντάφυλλο είναι μερικές από αυτές που μας έχουν κάνει να καταλάβουμε τη σημαίνει η λέξη «δημιουργία» για την Kayak. Και κάτι μας λέει πως και το φετινό καλοκαίρι μας θα είναι extra «Kayak Well Deserved.»

Ζούμε το καλοκαίρι μας με ό,τι πραγματικά μας αξίζει

92 μέρες το καλοκαίρι, 150 γεύσεις η Kayak. Αυτό είναι αρκετό, για να καταλάβουμε γιατί ποτέ δεν αρκούμαστε σε ένα παγωτό -δεν προλαβαίνουμε να τις γευτούμε μία-μία σε μόνο ένα τρίμηνο. Ωστόσο, μία εταιρεία, όπως η Kayak, που έχει τη λέξη «δημιουργία» στο τιμόνι της, προφανώς δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει.

Και φέτος, έρχεται με τρεις νέες απολαυστικές premium γεύσεις για να γεμίσει το καλοκαίρι μας με ξεχωριστές ice cream ιστορίες. Με το παγωτό Bellini, εμπνευσμένο από το ιταλικό ομώνυμο cocktail, θα αισθανόμαστε με κάθε μπουκιά πως βρισκόμαστε κάπου στις ακτές της Σικελίας να απολαμβάνουμε έναν συνδυασμό με λευκό ροδάκινο, αφρώδη οίνο και βελούδινη υφή. Ό,τι δηλαδή χαρακτηρίζει ένα αυθεντικό Italian summer. Από την άλλη, το παγωτό Biscoff, με τα μπισκότα LOTUS και τη μοναδική γεύση του καραμελωμένου μπισκότου με κανέλα, θα κάνει τις καλοκαιρινές μέρες μας να περνάνε «γλυκά». Ενώ, το παγωτό Manhattan -δυνατό όσο και τα δύο αστέρια Great Taste του- είναι η ιδανική επιλογή για κάθε choco ice cream lover. Και αυτά είναι τα απαραίτητα «συστατικά» που μπορούν να κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι μας πιο «Kayak Well Deserved» από ποτέ.

Όταν έρχεται καλοκαίρι, όλες μπαίνουμε σε mood διακοπών ή τουλάχιστον ξεκινάμε να «ταξιδεύουμε» με το μυαλό μας σε αυτές και όχι άδικα. Διότι, όταν έχουμε συνηθίσει να μετράμε τις πιο ανέμελες μέρες του χρόνου σε παγωτά, με την πρώτη μπουκιά της αγαπημένης μας γεύσης Kayak, είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε με ό, τι πραγματικά μας αξίζει. Ας φροντίσουμε και φέτος, λοιπόν, να περάσουμε καλά, να γίνουμε ξανά παιδιά και να δημιουργήσουμε το πιο «Kayak Well Deserved» summer.

Τα παγωτά Κayak μπορείτε να τα βρείτε στις boutique Κayak και σε επιλεγμένα καταστήματα

KAYAK BOUTIQUES: Γλυφάδα, Καπνικαρέα, Ψυχικό, Πλάκα, Golden Hall, The Mall Athens, ΑIA, Μύκονος, Πύλος (Costa Navarino), Χανιά, Σαντορίνη, Κως, Κεφαλονιά, Τζια

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης