Πώς θα φτιάξεις τα πιο δροσιστικά ξυλάκια παγωτό από βατόμουρα
Εύκολα και γρήγορα στο σπίτι!
Το καλοκαίρι είναι εδώ και για όσο καιρό έχουμε υψηλές θερμοκρασίες, δεν υπάρχει καλύτερη απόλαυση από ένα παγωτό. Το λατρεμένο αυτο γλύκισμα που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, είναι ιδιαίτερα νόστιμο και δροσιστικό.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές συνταγές σπιτικού παγωτού όμως σήμερα είπαμε να σου μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό και αρκετά πιο φρουτένιο. Βρήκαμε την απόλυτη συνταγή για να φτιάξεις τα πιο καλοκαιρινά και νόστιμα ξυλάκια παγωτό, που σίγουρα όλοι θα θέλουν να δοκιμάσουν. Το καλύτερο νέο είναι πως γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα με λίγα μόλις υλικά.
Θα χρειαστείς:
1 φλιτζάνι φρέσκα βατόμουρα
3/4 φλιτζανιού ξινή κρέμα
1/4 φλιτζανιού βουτυρόγαλα
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμόνι
Πώς θα το κάνεις:
Σε ένα μεγάλο μπολ, πολτοποιήσε τα βατόμουρα με το πίσω μέρος ενός πιρουνιού. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψε καλά. Ρίξε το μίγμα σε παγοθήκες και άφησέ το για 30 λεπτά. Στη συνέχεια τοποθέτησε ένα ξύλινο ραβδί σε κάθε θήκη. Βάλε τις παγοθήκες στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ακόμη ώρες. Έτοιμα!