The Foundry Suites Athens: Ένα μικρό διαμάντι φιλοξενίας και αρχιτεκτονικής στο κέντρο της Αθήνας

Με θέα την Ακρόπολη και έναν πανέμορφο κήπο στο rooftop, το «The Foundry Suites Athens» στην περιοχή του Ψυρρή. 

Το λεγόμενο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και η περιοχή του Ψυρρή, έχουν αναμορφωθεί ολοκληρωτικά τα τελευταία χρόνια, με αρχιτεκτονικά μικρά αριστουργήματα φιλοξενίας, που παρέχουν υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Η περίπτωση του The Foundry Suites, (οδός Σαρρή 40 στου Ψυρρή) είναι αρκετά ιδιαίτερη, με το industrial design του και τη μεταμοντέρνα ρετρό αισθητική του. Στο ιστορικό κτίριο του 1930 που ανακατασκευάστηκε πλήρως, λειτουργούσε ένα από τα πιο γνωστά στοιχειοχυτήρια της Αθήνας. Στην ουσία κατασκεύαζε τα υλικά για τα μεταλλικά γράμματα που χρησιμοποιούνταν στις αρχές του αιώνα στην τυπογραφία.

Η αρχιτεκτονική του αναδόμηση (από τον Μιλτιάδη Πορτοκάλη και την Έφη Μαλανδράκη) το έχουν μεταμορφώσει σε υπο-δειγματικό boutique ξενοδοχείο με σεβασμό στο περιβάλλον, έναν μικρό παράδεισο με 12 σουίτες, κάθε μία με μία διαφορετική αισθητική, με την ακατέργαστη πέτρα και το ξύλο να συνδυάζονται μοναδικά με τα μοντέρνα μίνιμαλ έπιπλα.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στον επισκέπτη, είναι μοναδική, ακόμη και από την είσοδό του. Ένα lobby που παραπέμπει σε έναν χώρο που θα μπορούσε να λειτουργεί ως ένα μικρό μουσείο τέχνης.

Το The Foundry Hotel πλεονεκτεί και από το σημείο στο οποίο βρίσκεται στην οδό Σαρρή, κοντά στον εμπορικό δρόμο της Ερμού, την Αρχαία Αγορά της Αθήνας και την υπαίθρια αγορά στο Μοναστηράκι.

Από τα μεγάλα ατού στη διαμονή, είναι το καταπράσινο roof garden. Κληματαριές, λεβάντες, ροδιές, φυτά και λουλούδια της αθηναϊκής γης, δημιουργούν ένα μαγευτικό τοπίο για να απολαύσει κάποιος το φαγητό ή το ποτό του, με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, του Φιλοπάππου, το Αστεροκοπείο και την Τεχνόπολη.

Η νέα συνεργασία με το Alchemy of Flavours και την executive chef Μαρίνα Ντεμολλάι, οι γκουρμέ δημιουργίες, τα signature cocktails, οι αυθεντικές ναπολιτάνικες πίτσες που ψήνονται σε ειδικό φούρνο, τα διαδοχικά events έθνικ κουζίνας από όλον τον κόσμο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα parties με γνωστούς DJ, έχουν ήδη δημιουργήσει το αξεπέραστο γαστριμαργικό brand του The Foundry Suites. Φιλοξενία και ψυχαγωγία ανωτάτου επιπέδου.

The Foundry Suites: Σαρρή 40, Αθήνα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης