H Miele γιορτάζει 125 χρόνια ποιότητας μέσα από το κορυφαίο event τουρισμού και ευεξίας

H Miele γιορτάζει 125 χρόνια ποιότητας μέσα από το κορυφαίο event τουρισμού και ευεξίας

Η Miele έκλεισε τα… 125 χρόνια ποιότητας και το γιορτάζει στο κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού και ευεξίας

Μία αφορμή για να γιορτάσεις κάτι αυτονόητο, ένας υγιεινός τρόπος ζωής που επιτέλους σου έφερε τα αποτελέσματα που επιθυμούσες, η μοναδική σχέση που έχεις δημιουργήσει με… τις οικιακές σου συσκευές (ποιος είπε ότι οι σχέσεις δημιουργούνται μόνο μεταξύ ανθρώπων;) και μία ευκαιρία για ένα ταξίδι στη…. Μεσσηνία που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι ακριβώς εκεί που θέλεις να είσαι, περιτριγυρισμένη από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Αυτές είναι οι μικρές χαρές που σου προσφέρει (εδώ και 125 χρόνια) η Miele. Και επειδή τα 125 χρόνια μαζί της δεν είναι σίγουρα λίγα, ήρθε η ώρα να τα γιορτάσεις, όπως τους αξίζουν, εκεί ακριβώς που τους αξίζει. Δηλαδή, στο Navarino Challenge 2024, σε έναν από τους πιο επιτυχημένους αθλητικούς θεσμούς στην Ελλάδα που επιστρέφει για 12η χρονιά. Θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου στην CostaNavarino, στη Μεσσηνία και η Miele θα συμμετέχει ως Platinum Χορηγός του (θα σου εξηγήσουμε σύντομα τι εννοούμε). Savethedate λοιπόν και… συνέχισε να διαβάζεις για να κρατήσεις κάποια notes από τους insiders.

NT_Navarino-Challenge-Miele_@Queen.gr_OK_html_23717acf.jpg

«Μια φορά Miele, για πάντα Miele»

Ναι, εμείς είμαστε οι insiders διότι έχουμε στα χέρια μας όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεις πριν από το πιο… ποιοτικό τριήμερο (18-20 Οκτωβρίου). Επανάλαβε, λοιπόν, μαζί μας: «Μια φορά Miele, για πάντα Miele. 125 χρόνια ποιότητας» και ξεκινάμε να εμβαθύνουμε στο θέμα.

Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε πως 125 χρόνια ποιότητας με τη Miele είναι μία πολύ καλή αφορμή για να γιορτάσεις (ακριβώς όπως τα δικά σου γενέθλια) όλες τις στιγμές που δημιούργησες μαζί της αλλά και όσες ακόμα έρχονται.

Αν, λοιπόν, αυτό ήταν ακόμα ένα πρωινό, στο οποίο ξύπνησες νιώθοντας ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις, κάτι να διορθώσεις για να είσαι ευχαριστημένη με τη ζωή σου ως έχει, η Miele σου έχει τη λύση. Γνωρίζει, άλλωστε, πως για την τέλεια «επίδοση» στη ζωή σου, χρειάζονται πολλές δοκιμές. Γι’ αυτό, ως κορυφαία εταιρεία στον τομέα των premium οικιακών συσκευών, συνεχίζει τη δέσμευσή της για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και παίρνει τη θέση του Platinum Χορηγού στο NavarinoChallenge 2024 στην CostaNavarino, στη Μεσσηνία, για να σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

NT_Navarino-Challenge-Miele_@Queen.gr_OK_html_5ad03e58.jpg

Δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες

Βλέπεις, το Navarino Challenge, ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητικούς θεσμούς στην Ελλάδα, που επιστρέφει για 12η χρονιά, είναι ο «σωστός» τρόπος για να γιορτάσεις τα 125 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της Miele. Κάπως έτσι, θα αναγνωρίσεις όλα τα «αυτονόητα» που σου έχει προσφέρει και θα καταλάβεις πολύ γρήγορα πώς μία εταιρεία που προάγει ένα healthylifestyle μπορεί και συνδέεται τόσο άμεσα με τον αθλητισμό.

NT_Navarino-Challenge-Miele_@Queen.gr_OK_html_m110666c3.jpg

Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς στην CostaNavarino, στη Μεσσηνία για να απολαύσεις μία σειρά από μοναδικές δραστηριότητες byMiele που θα συνδυάζουν τον αθλητικό με τον γαστρονομικό τουρισμό. Όλες διοργανωμένες με βάση το κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης «Ο Αθλητισμός Ενώνει» #sportsunitespeople.

NT_Navarino-Challenge-Miele_@Queen.gr_OK_html_6bf26b72.jpg

Αναλυτικά, διατηρώντας την υποστήριξή της σε δράσεις που προάγουν την ευεξία και τον υγιή τρόπο ζωής, η Miele θα έχει και φέτος ενεργό ρόλο στη διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. ως Platinum Χορηγός αλλά και στα αθλήματα του γκολφ και του τένις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις την ομορφιά της μεσσηνιακής φύσης.

NT_Navarino-Challenge-Miele_@Queen.gr_OK_html_m54fb20a0.jpg

Και μία εταιρεία, όπως είναι η Miele, που «διδάσκει» για χρόνια τη μοναδική σχέση που μπορείς να δημιουργήσεις με τις αγαπημένες σου οικιακές συσκευές, δεν θα μπορούσε να μην επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις και στον τομέα της γαστρονομίας, για όσες και όσους λάβουν μέρος στο κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού και ευεξίας -NavarinoChallenge 2024.

NT_Navarino-Challenge-Miele_@Queen.gr_OK_html_37307b9.jpg

Συγκεκριμένα, αν βρεθείς εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μοναδικά masterclasses από τον σεφ της Miele, Αλέξανδρο Συνγκιρίδη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο MieleOpenHouse. Και πίστεψέ μας, η εμπειρία θα είναι τόσο μοναδική και… πολύπλευρη και αυτό γιατί θα μάθεις πράγματα τόσο για την παρασκευή κουλουριού Θεσσαλονίκης, όσο και για τη δημιουργία μοναδικών πιάτων στο PastaStation μία ημέρα πριν τους αγώνες τρεξίματος.

Εννοείται, όμως, ότι δεν σταματάει εκεί καθώς, από τη μία, μπορείς να συμμετάσχεις στη δράση «Traditional Messinian Cooking Experience», για να ανακαλύψεις τα μυστικά της μεσσηνιακής κουζίνας με τη βοήθεια τοπικών experts και από την άλλη, μπορείς να λάβεις μέρος στα masterclasses με τον Στράτο Δρακούλη, για να ανακαλύψεις νέες τεχνικές μαγειρικής. Και όλα αυτά με τη χρήση των συσκευών της Miele.

NT_Navarino-Challenge-Miele_@Queen.gr_OK_html_m71343e8c.jpg

Για να αρχίσεις να γιορτάζεις τις μικρές χαρές και να δεις γενικότερα τη ζωή σου με άλλο μάτι, δεν χρειάζεσαι πολλά: Ένα τριήμερο (18-20 Οκτωβρίου) στο Navarino Challenge 2024, τη Miele ως Platinum Χορηγό του και εορταστικό mood για τα 125 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της και… είσαι έτοιμη. Τα λέμε εκεί!

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

DPG Network