Λάβε μέρος σε έναν διαγωνισμό που θα φέρει τις πιο shining στιγμές στο… νεσεσέρ σου

Το φετινό καλοκαίρι σου, πρόκειται να είναι πιο shiny και ξέγνοιαστο από ποτέ και από αυτό είσαι μόλις έναν… διαγωνισμό Carroten μακριά.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Ήρθε η ώρα να φτιάξεις το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ, αυτό που θα σε συνοδεύει στην παραλία αλλά και στις after sun στιγμές σου. Ήρθε, όμως, επίσης η ώρα να καταρρίψεις -πάντα με τη βοήθειά μας- έναν beauty μύθο: Αυτόν του μεγάλου και γεμάτου νεσεσέρ, με προϊόντα που ίσως και να μην χρειαστείς ποτέ.

Εξάλλου, τη συγκεκριμένη εποχή γίνεσαι ανεπιτήδευτα η πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου και αρκεί η κατάλληλη προστασία, για να ζήσεις τις αντίστοιχες λαμπερές στιγμές. Και μιας που αναφερθήκαμε στην κατάλληλη προστασία, η Carroten είναι για ακόμα μία φορά στο πλευρό σου, για να «γεμίσει» το νεσεσέρ σου με όσα θα χρειαστείς στις καλοκαιρινές σου βόλτες, αλλά και για να σε προστατεύσει από τον ήλιο.

Τι χρειάζεται, λοιπόν, να περιέχει το καλοκαιρινό σου -κατά προτίμηση αδιάβροχο- νεσεσέρ φέτος; Carroten αντηλιακό, αντηλιακό γαλάκτωμα Carroten Tan και Protect 30SPF σε μορφή spray για τη φυσική ενίσχυση του μαυρίσματος και τη μέγιστη προστασία σου, αντηλιακό γαλάκτωμα Carroten Protect και Hydrate 50SPF, αντηλιακό διάφανο ξηρό Mist Carroten Coconut Dreams 30SPF με άμεση αίσθηση δροσιάς. Και επειδή, η πιο λαμπερή και ενυδατωμένη όψη της επιδερμίδας σου είναι το ζητούμενο, από το νεσεσέρ σου δεν γίνεται να λείπει η αντηλιακή κρέμα προσώπου Carroten Super Mat 50SPF για όψη χωρίς γυαλάδα και πλούσια ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ, το λάδι μαυρίσματος Carroten Intense Tan για λαμπερό μαύρισμα με μεταξένια όψη, ένα spray περιποίησης για τα μαλλιά Carroten, καθώς και μία υφασμάτινη μάσκα προσώπου Carroten -για μετά τον ήλιο- με σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος και αλόης. Και κάπως έτσι είσαι έτοιμη για τις πιο shining summer στιγμές σου.

Αν, λοιπόν, σε αυτό το σημείο σου λέγαμε ότι μπορείς να κερδίσεις το παραπάνω σετ, λαμβάνοντας απλά μέρος στον διαγωνισμό της Carroten από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου, πώς θα σου φαινόταν; Ναι καλά άκουσες, γι’ αυτό μην χάνεις άλλο χρόνο! Kάνε follow τον λογαριασμό της @carrotenofficial και του @Queen.gr στο Instagram, κάνε mention δύο φίλες σου στο αντίστοιχο post και ποιος ξέρει, ίσως είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσει το σετ αξίας 110€.

Το φετινό καλοκαίρι σου, πρόκειται να είναι πιο shiny και ξέγνοιαστο από ποτέ και από αυτό είσαι μόλις έναν… διαγωνισμό Carroten μακριά. Τι λες θα το επιχειρήσεις;

Δες εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης