Μεγάλος Διαγωνισμός για να βάλεις στη ζωή σου #PositiveEnergy vibes!

Μεγάλος Διαγωνισμός για να βάλεις στη ζωή σου #PositiveEnergy vibes!

Τα «βήματα» για να λάβεις και εσύ μέρος στον διαγωνισμό!

Ξέρουμε ότι ο Σεπτέμβρης δεν είναι ακριβώς ο καλύτερος μήνας του χρόνου για πολλές από εμάς. Λίγο η επιστροφή στη δουλειά, λίγο η καθημερινότητα, λίγο το άγχος που προκαλούν οι νέες σεζόν… και κάπως έτσι, αναζητάμε καθημερινά, τα #PositiveEnergy vibes που μας λείπουν.

Μήπως, όμως, φέτος είναι η ώρα να αλλάξουμε mindset; Ναι, θα πούμε. Όσο για το πώς θα το καταφέρουμε αυτό, η απάντηση είναι μία: Πηγαίνοντας στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion! Πότε; Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Και ώρα; Στις 17:00!

«Beat Your Blues» με την Amita Motion

Γιατί εδώ, θα βρούμε ό,τι μας κάνει να είμαστε χαμογελαστές και σε super διάθεση.

Πρώτον, ξεσηκωτικές μουσικές! Στο stage του πιο μεγάλου και θετικού μουσικού θεσμού της χώρας μας θα «παρελάσουν» η κορυφαία Ελένη Φουρέιρα, αλλά και οι Anastasia, FY, Lila, Mente Fuerte, Rack και Sidarta. Για να μην αναφέρουμε ότι guest star θα είναι η σαρωτική Marina Satti, που είμαστε σίγουρες ότι θα μας πάει… σε άλλο level διάθεσης! Φυσικά, οι μουσικές εκπλήξεις, δεν σταματάνε εδώ: Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 έχει και άλλα live με τις/τους Apon, Display, Evangelia, Foxy Lee, Dimitris Giannoulos, Joanne, Juke, Silia Kapsis, Marina Lamprou, Lava & Ropex, Roi, Seno, Solid και Zaf.

Δεύτερον, πολύ χορό! Είναι δυνατόν να μην χορέψουμε, όταν θα ακούσουμε τραγούδια που θα μας κάνουν να μην μπορούμε να μείνουμε ακίνητες; Άσε που είμαστε σίγουρες ότι και οι παρουσιάστριες Dat Lilly και Venetia Kamara, αλλά και οι Giannis Tsioras και UpInTheHype -ως backstage hosts- θα δώσουν και αυτοί #PositiveEnergy «παλμό» στη βραδιά.

Τρίτον, κοινωνική προσφορά! Βλέπεις, με αφορμή την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024, η Amita Motion μετατρέπει την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια μέσα από την πρωτοβουλία «Beat Your Blues», στηρίζοντας παράλληλα και το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων.

Τέταρτον, η ίδια η Amita Motion! Λίγες γουλιές από τον αγαπημένο χυμό των νέων αρκούν για να μας δροσίσουν και να εκτοξεύσουν τη διάθεσή μας.

image001.jpg

Τα «βήματα» για να λάβεις και εσύ μέρος στον διαγωνισμό!

Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις και εσύ την εμπειρία του απόλυτου μουσικού experience, το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό μας στο Instagram!

Πιο αναλυτικά, από την Τετάρτη 18 μέχρι την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και της Amita Motion στο Instagram και tag δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές του διαγωνισμού μας που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω livestreaming την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 μαζί με τις φίλες τους, τη συντακτική ομάδα του Queen.gr και influencers, καλεσμένες σε έναν ξεχωριστό χώρο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ