Τρίτη και μαγειρεύουμε γευστικά λιγκουίνι με πικάντικη σάλτσα, ντοματίνια και βασιλικό

Νικόλας Σακελλαρίου

Ο Νικόλας Σακελλαρίου μας λέει την πιο απλή και γρήγορη συνταγή.

Υλικά

500 γραμμ. λιγκουίνι

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

2-3 κουτ. σούπας Μπούκοβο

300 γραμμ. ντοματίνια

150 γραμμ. Λιαστή ντομάτα

1/2 φλιτζ. Φύλλα Βασιλικού

200 γραμμ. παρμεζάνα, τριμμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι-πιπέρι

Για το σερβίρισμα

Τριμμένη παρμεζάνα

Βασιλικό

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε το σκόρδο και τις λιαστές ντομάτες. Σε ένα σκεύος με ελαιόλαδο σοτάρετε το σκόρδο με το Μπούκοβο. Ρίξτε τα ντοματίνια αλάτι, πιπέρι και ζεστό νερό. Χαμηλώστε τη φωτιά, ρίξτε τη λιαστή ντομάτα και βράστε για 20 λεπτά.

Ο Nικόλας Σακελλαρίου προτείνει κοκκινιστό κοτόπουλο για να ξεκινήσει γευστικά η εβδομάδα

Βράστε τα ζυμαρικά και μόλις είναι έτοιμα, ρίξτε τα στο σκεύος. Προσθέστε παρμεζάνα και το βασιλικό. Προσθέστε λίγο νερό από τα ζυμαρικά και σερβίρεται με παρμεζάνα.

Bρες με: nikolas_sakellariou (@nikolas_sakellariou) TikTok | Watch nikolas_sakellarious Newest TikTok Videos

Nikolas Sakellariou (@nikolas_sakellariou) • Instagram photos and videos

Nikolas Sakellariou (@nikolas_sakellariou) • Instagram photos and videos

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης