20 χρόνια μετά το θρυλικό «3- 2-1 ΑΝΤ1», τα κορίτσια του τηλεπαιχνιδιού παραμένουν πηγή χαράς

20 χρόνια μετά το θρυλικό «3- 2-1 ΑΝΤ1», τα κορίτσια του τηλεπαιχνιδιού παραμένουν πηγή χαράς

Το σόου- τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 1993 ως το 1995 και άφησε εποχή. 

Ήταν από τα πρώτα shows της ελληνικής τηλεόρασης και του ΑΝΤ1. Ένα κράμα κεφιού, τηλεπαιχνιδιού, διάσημων προσκεκλημένων και πολλών νέων κοριτσιών που αναλάμβαναν να παίξουν ανά τρίλεπτο τον ρόλο της παρουσιάστριας και στην υπόλοιπη εκπομπή τραγουδουδούσαν, χόρευαν, έπαιζαν και γενικά περνούσαν καλά.

20 χρόνια μετά, αναζητούμε μια εκπομπή που να θυμίζει την ανεμελιά του 3-2-1- ΑΝΤ1, να πάρει τη μαυρίλα των μεσημεριανών εκπομπών που δεν μας κάνει καμία εντύπωση πως ένα παιχνίδι όπως το Ρουκ Ζουκ, συνεχίζει να κερδίζει τους τηλεθεατές.

Τα κορίτσια του 3-2-1- ΑΝΤ1

Παρουσιάστρια της σειράς ήταν η Πόπη Χατζηδημητρίου, αν και όλοι θυμόμαστε ως παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, το κορίτσι του Μιχάλη Ρακιντζή ως σήμερα. Στην εκπομπή εμφανίζονταν πάντα διάσημοι καλλιτέχνες και όχι μόνο τραγουδούσαν αλλά έπαιρναν μέρος και στα παιχνίδια.

Στο reunion του Μιχάλη Ρακιντζή με τη Σοφία Αρβανίτη είχαμε όλα τα «δικός σου για πάντα» vibes

«Ήταν μια καλή ψυχαγωγική εκπομπή. Ήταν όμως λίγη παρεξηγημένη. Γιατί ήταν πολλά μαζεμένα κορίτσια, δροσερά, χαρούμενα, με λίγη αφέλεια, με όνειρα. Θυμάμαι, όμως, την αποδοχή του κόσμου και δεν το πιστεύω ακόμα. Δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να φύγω. Όμως σκέφτηκα, διότι δεν πρόλαβα να εθιστώ τώρα, ή θα το κάνεις τώρα, αλλιώς δεν θα μπορέσω να το κάνω μετά».

https://www.instagram.com/p/ClBJeZbq9R6/

H Πόπη Χατζηδημητρίου, που υπήρξε παρουσιάστρια και του Πρωινού Καφέ, δεν έχει πια τηλεοπτική παρουσία αλλά έχει το δικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο ανανεώνει τακτικά.

https://www.instagram.com/p/B_pz00nJPjf/

Ένα ακόμα κορίτσι που αγαπήθηκε από το κοινό ήταν η χορεύτρια Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Η ζωή της απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς μετακόμισε στην Καβάλα με τον γιο και το σύντροφό της ο οποίος έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ανευρίσματος.

«Η ζωή δεν μας τα έφερε όπως θα θέλαμε. Ο πατέρας του παιδιού μου πέθανε από ανεύρυσμα εγκεφάλου στα 47 του και τον βρήκε ο γιος μου», έχει δηλώσει η ίδια.

Η Μαρίνα συνεχίζει να εργάζεται κανονικά ως προπονήτρια και χορογράφος.

https://www.instagram.com/reel/C3R2QpiojSS/

Η μεγάλη αλλαγή της Άννας Μαρίας Λογοθέτη

Η Άννα Μαρία προσπάθησε να κάνει τα δικά της βήματα μετά το 3-2-1 και στο τραγούδι και στην υποκριτική.

«Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά.

Γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το 3-2-1. Μη με ρωτήσεις πώς έγινε. Δεν έχω ιδέα. Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δε μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δε μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», είχε πει η Άννα Μαρία που είναι ενεργή στα social Και ειδικά στο Tik Tok.