O Sylvester Stallone γίνεται σήμερα 78 ετών- Οι ατάκες του θρυλικού Ρόκυ και οι πανέμορφες κόρες του

Τσακιρίδου Χριστίνα
©2023 Evan Agostini

O Sylvester Stallone γιορτάζει τα γενέθλιά του και εμείς θυμόμαστε μερικές από τις πιο επικές ατάκες του. Το reality του ηθοποιού με την οικογένειά του και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι του Sylvester Stallone καθώς ο διάσημος ηθοποιός γιορτάζει τα γενέθλιά του και γίνεται 78 ετών.

Ο θρυλικός «Rocky Balboa» γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1946 και έχει εμπνεύσει αρκετές γενιές με τις ταινίες του, παραμένοντας μέχρι σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς stars της μεγάλης οθόνης.

Η πορεία του Stallone μέχρι την κορυφή κρύβει πολύ πόνο, επιμονή και υπομονή, με τον ίδιο να μην τα παρατά ποτέ, κάνοντας τα πάντα για να επιτύχει τους στόχους του.

«Δεν παίζει ρόλο το πόσο δυνατά θα χτυπήσεις, αλλά πόσο δυνατά αντέχεις να χτυπηθείς και να συνεχίσεις να κινείται. Έτσι έρχεται η νίκη», δηλώνει ο Sylvester Stallone.

Η εξομολόγηση του Sylvester Stallone για τον απρόσμενο θάνατο του γιου του

O Stallone είναι πάνω από όλα τρυφερός μπαμπάς

Tα παιδικά χρόνια του εμβληματικού ηθοποιού ήταν σκληρά καθώς εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του σε μικρή ηλικία και ζούσε σε ανάδοχες οικογένειες και αναμορφωτήρια.

Ο 78χρονος κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Jennifer Flavyn. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την 22χρονη Scarlet, την 26χρονη Sistine και την 27χρονη Sofia, στις οποίες τρέφουν τεράστια αδυναμία.

Στη σειρά ριάλιτι της Paramount+, με τίτλο «The Family Stallone», ο ηθοποιός μας έβαλε για λίγο στην καθημερινότητά του και μας έδειξε άγνωστες πλευρές του χαρακτήρα του.

Οι κόρες του Stallone μίλησαν on camera για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια ενώ ο ίδιος ανέφερε για τα κορίτσια του: «Η Sofia είναι ευλογία, είναι αυτή που μας παρηγορεί, που λέει όλα θα πάνε καλά, η ικανότητά της να ελέγχει τα συναισθήματά της είναι εκπληκτική. Είναι πιο δυνατή από όλους μας. Τη Sistine την έβλεπα πάντα σαν αυτό το ντροπαλό, εύθραυστο, λεπτό γατάκι. Σκέφτηκα πρέπει να σκληρύνω αυτό το κορίτσι, οπότε πηδούσα από τις ντουλάπες, έβαζα κούκλες στο δωμάτιό της και προσποιούμουν ότι την παρακολουθούν. Η ειρωνεία είναι ότι ανέπτυξε μεγάλη αφοβία, δεν ξέρω αν έκανα κάτι καλό! Η Scarlet είναι μοναδική, ήταν τόσο ασυνήθιστο παιδί, μου θυμίζει πολύ εμένα».

Ο Stallone, τα ξεχασμένα γενέθλια της κόρης του και οι φωτογραφίες με τη συζυγό του μετά τον χωρισμό

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο διάσημος ηθοποιός πόζαρε στον φακό με τις γυναίκες της ζωής του, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα social media.

Οι τρεις κόρες του Sylvester Stallone μεγάλωσαν και είναι πραγματικές καλλονές

H σχέση ζωής με την Jennifer Flavin

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin είναι μαζί από το 1988, από τότε που διαλύθηκε ο δεύτερος γάμος του ηθοποιού, με την Brigitte Nielsen.

Παντρεύτηκαν το 1997 και χώρισαν για ένα διάστημα, όταν το μοντέλο Janice Dickinson ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός ήταν ο πατέρας της κόρης της, γεγονός που διαψεύστηκε από τεστ πατρότητας. Μετά το αποτέλεσμα του test DNA, ο Stallone επέστρεψε στη Flavin.

Η Flavin στο παρελθόν είχε δηλώσει για τον Stallone, σχετικά με τις παράλληλες σχέσεις που του καταλόγιζαν: «Δεν είμαι αγαθή για το τι συμβαίνει όταν δεν είμαι εκεί, είναι ένας 45χρονος άνδρας, δεν μπορώ να αλλάξω το πώς είναι. Δεν είναι ότι με απατάει κάθε ημέρα της εβδομάδας. Περνάμε τις 5 από τις 7 νύχτες μαζί, επομένως δεν ξέρω πού θα έβρισκε τον χρόνο».

Ακολούθησε ένα ακόμα διάλειμμα στη σχέση τους, όταν αναπτύχθηκε ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Stallone και την ηθοποιό Angie Everhart.

10 ατάκες του Sylvester Stallone που αξίζει να θυμάσαι

1. If you don't have a mountain, build one and then climb it. And after you climb it, build another one; otherwise you start to flatline in your life-

Αν δεν έχεις βουνό, χτίσε ένα και μετά ανέβα σε αυτό. Και αφού το σκαρφαλώσεις, χτίσε ένα άλλο. Αλλιώς αρχίζεις να είσαι flat στη ζωή σου.

2. We're all expendable. We think the world's going to stop when a pope dies, or a king. And then... life goes on.

Είμαστε όλοι αναλώσιμοι. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα σταματήσει όταν πεθάνει ένας πάπας ή ένας βασιλιάς. Και μετά... η ζωή συνεχίζεται.

3. Success is usually the culmination of controlling failure.

Η επιτυχία είναι συνήθως το αποκορύφωμα του ελέγχου της αποτυχίας.

4. I am not the richest, smartest or most talented person in the world, but I succeed because I keep going and going and going.

Δεν είμαι ο πιο πλούσιος, ο πιο έξυπνος ή ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά τα καταφέρνω γιατί δεν σταματώ ποτέ να προσπαθώ.

5. I believe any success in life is made by going into an area with a blind, furious optimism.

Πιστεύω ότι κάθε επιτυχία στη ζωή γίνεται όταν πηγαίνεις κάπου με μια τυφλή, έξαλλη αισιοδοξία.

6. Life is more than sunglasses and hit movies. Reality - that's the main event.

Η ζωή είναι κάτι περισσότερο από γυαλιά ηλίου και επιτυχημένες ταινίες. Πραγματικότητα - αυτό είναι το κύριο γεγονός.

7. I take rejection as someone blowing a bugle in my ear to wake me up and get going, rather than retreat.

Αντιλαμβάνομαι την απόρριψη ως κάποιον που φυσάει ένα τσιγάρο στο αυτί μου για να με ξυπνήσει και να φύγω, αντί να υποχωρήσω.

8. There's a natural law of karma that vindictive people, who go out of their way to hurt others, will end up broke and alone.

Υπάρχει ένας φυσικός νόμος του κάρμα που λέει ότι οι εκδικητικοί άνθρωποι, που κάνουν τα πάντα για να πληγώσουν τους άλλους, θα καταλήξουν πληγωμένοι και μόνοι.

9. I believe there's an inner power that makes winners or losers. And the winners are the ones who really listen to the truth of their hearts.

Πιστεύω ότι υπάρχει μια εσωτερική δύναμη που κάνει νικητές ή ηττημένους. Και οι νικητές είναι αυτοί που ακούν πραγματικά την αλήθεια της καρδιάς τους.

10. When life hits you pretty hard, you can go into a dark corner.

Όταν η ζωή σε χτυπά πολύ δυνατά, μπορείς να πας σε μια σκοτεινή γωνία.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης