«Θέλω να ζήσω»: Η Adele λέει «αντίο» στις συναυλίες και τους fans της για έναν απλό λόγο

«Θέλω να ζήσω»: Η Adele λέει «αντίο» στις συναυλίες και τους fans της για έναν απλό λόγο
Instagram/ adele

Μετά από τις προγραμματισμένες βραδιές συναυλιών σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στάδιο στο Μόναχο, η σούπερ σταρ Adele αποχαιρετά τους fans της και η ανακοίνωσή της ήταν χειρότερη απ' ό,τι όλοι φοβόντουσαν. 

Η Adele ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Μόναχο, εκεί όπου στήθηκε μια ειδικά διαμορφωμένη αρένα. Στον υπέροχο αυτό χώρο, η τραγουδίστρια συγκλόνισε τους θαυμαστές της στην τελευταία της συναυλία στη γερμανική πόλη, ανακοινώνοντας αυτό που κανείς τους δεν ήθελε να ακούσει.

Μιλώντας επί σκηνής στο κοινό της, η καλλιτέχνιδα παραδέχτηκε ότι θα κάνει πολύ καιρό να ξαναδεί τους θαυμαστές της. Η τραγουδίστρια δήλωσε πως θα κάνει ένα «παρατεταμένο διάλειμμα», απέχοντας από τη μουσική για «απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα», αφού ολοκληρώσει τις 10 προγραμματισμένες συναυλίες της στο Λας Βέγκας. «Έχω να κάνω 10 συναυλίες, αλλά μετά από αυτές δεν θα σας δω για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω αγαπημένους στην καρδιά μου», είπε μεταξύ άλλων, σοκάροντας το κοινό της.

https://www.instagram.com/p/C_WQ5ZDy61s/

Η Adele διέκοψε τη συναυλία της με 80.000 θεατές στο Μόναχο για να δει τους Ολυμπιακούς

Ο λόγος της απουσίας της Adele από τις συναυλίες

Η 36χρονη, η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον Rich Paul, έχει συμβόλαιο να επιστρέψει στο Λας Βέγκας για να ολοκληρώσει κάποιες συναυλίες της, αλλά μετά από αυτό, δεν σχεδιάζει να συνεχίσει προς το παρόν στη μουσική βιομηχανία. Η ίδια έδειξε πως δίνει προτεραιότητα στον εαυτό της και την ξεκούραση που έχει ανάγκη, γιατί πολύ απλά το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να ζήσει τη ζωή της.

Σε συνέντευξή της στο γερμανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ZDF τον Ιούλιο, δήλωσε: «Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από αυτό και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα. Μόνο για λίγο καιρό».

«Πραγματικά απολαμβάνω τις εμφανίσεις ... έχουν περάσει τρία χρόνια τώρα, που είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω κάνει και πιθανώς το μεγαλύτερο που θα κάνω ποτέ. Αλλά έχω 10 συναυλίες ...μετά από αυτό, δεν θα σας δω για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω αγαπημένους στην καρδιά μου για όλο αυτό το διάστημα του διαλείμματος μου», δήλωσε η 36χρονη για το διάλειμμα που θα κάνει από τη μουσική και τις συναυλίες.

«Και θα φαντάζομαι αυτά τα σόου και όλα τα σόου που έκανα τα τελευταία τρία χρόνια και θα τα κρατήσω πραγματικά, πραγματικά στα βάθη της καρδιάς μου για πάντα. Ήταν καταπληκτικά», είπε στο κοινό η Adele, λέγοντας «απλά χρειάζομαι ξεκούραση».

Η τραγουδίστρια, καθώς μιλούσε, έδειξε εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη επί σκηνής και είπε: «Πέρασα τα τελευταία επτά χρόνια χτίζοντας μια νέα ζωή για τον εαυτό μου και θέλω να τη ζήσω τώρα. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου που έχτιζα και θα μου λείψετε τρομερά».

Η αντίδραση των θαυμαστών της ήταν αναμενόμενη. Οι fans δήλωσαν ξεκάθαρα στα social media την απογοήτευσή τους από την ανακοίνωση της Adele, εκφράζοντας τη λύπη για την απουσία της.

Το μήνυμα της Adele από το Μόναχο

Η 36χρονη τραγουδίστρια έστειλε ένα ακόμη μήνυμα στο κοινό της από τη σκηνή του Μονάχου, λέγοντας πως δεν χρειάζεται να ψάχνουμε τον λόγο για τον οποίο ήρθε ένας άνθρωπος στη ζωή μας, αλλά πολύ απλά «μερικοί άνθρωποι είναι εντελώς άχρηστοι», όπως το ίδιο μπορεί να είμαστε κι εμείς για κάποιους άλλους.