10 διάσημοι Παρθένοι που επιβεβαιώνουν την κρυφή δύναμη του ζωδίου τους

Χαρακτηριστική Παρθένος, η Zendaya βλέπει το άστρο της να λάμπει ολοένα και περισσότερο!

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Λίγο πριν περάσουμε στο ζώδιο του Ζυγού ρίχνουμε μία ματιά στους πιο διάσημους Παρθένους της ευρύτερης showbiz.

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την αφοσίωσή τους στην τέχνη τους, την προσοχή στη λεπτομέρεια και συχνά, την ταπεινοφροσύνη τους παρά τα τεράστια ταλέντα τους. Κάθε μία από τις παρακάτω διασημότητες επιδεικνύει αυτά τα χαρακτηριστικά με τον μοναδικό της τρόπο, είτε μέσω της υποκριτικής, του ακτιβισμού ή της επιδίωξης της τελειότητας.

Όλοι οι παρακάτω κύριοι και κυρίες αντανακλούν διαφορετικά χαρακτηριστικά της Παρθένου -είτε είναι η εργασιακή τους ηθική, η προσοχή στη λεπτομέρεια ή η επιθυμία τους να βοηθήσουν τους άλλους. Οι Παρθένοι είναι γνωστοί ως πρακτικοί, αναλυτικοί και συχνά τελειομανείς, κάτι που τους κάνει να πετυχαίνουν σε διάφορους τομείς! Μήπως αναγνωρίζεις στοιχεία και του δικού σου εαυτού;

Beyoncé (4 Σεπτεμβρίου 1981)

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, businesswoman, σύζυγος, μητέρα τριών παιδιών, η Queen Bey, όπως είναι γνωστή αποτελεί, χωρίς αμφιβολία ένα διεθνές icon τόσο στη μουσική όσο και στη μόδα. Τελειομανής από τη φύση της και πιστή στην κλασική εργασιακή ηθική των Παρθένων, η Beyonce έχει φέρει επανάσταση στη μουσική βιομηχανία, έχοντας κερδίσει αμέτρητα Grammys και μια εξέχουσα θέση στα κινήματα ενδυνάμωσης των γυναικών.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Η αυτοεκτίμησή σου καθορίζεται από εσένα και μόνο. Δεν χρειάζεται να βασίζεσαι σε κάποιον που θα σου πει ποιος είσαι»

Από Independent Women, σε πολιτιστικό φαινόμενο, μια χαρά τα κατάφερε στα 43 της η Beyoncé

Ζendaya (1 Σεπτεμβρίου 1996)

Ηθοποιός, τραγουδίστρια και fashion icon. H Zendaya έγινε πολύ γρήγορα (και με το σπαθί της) ένα από πιο λαμπερά αστέρια του Hollywood. Γνωστή για τους ρόλους της στο Euphoria και στο Spider-Man, ξεχωρίζει για τη χάρη, την εξυπνάδα και την προσγειωμένη φύση της, χαρακτηριστικά κοινά στους Παρθένους που τείνουν να είναι προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια και απόλυτα προσγειωμένοι.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Μην προσπαθείς τόσο σκληρά για να ταιριάξεις κάπου και σίγουρα μην προσπαθείς τόσο σκληρά για να είσαι διαφορετικός... Απλά προσπάθησε σκληρά για να είσαι εσύ».

Blake Lively (25 Αυγούστου 1987)

Ηθοποιός, επιχειρηματίας, σύζυγος και πολύτεκνη μητέρα η Blake Lively φαίνεται να ισορροπεί με τον καλύτερο τρόπο ανάμεσα στην καριέρα της στην υποκριτική και τις επιχειρήσεις και τη μητρότητα, ενώ σε κάθε της εμφάνιση, εκτός του ότι κόβει την ανάσα, ενσαρκώνει τη δημιουργική και πρακτική πλευρά της Παρθένου.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να φορέσει κανείς είναι η αυτοπεποίθηση

Keanu Reeves (2 Σεπτεμβρίου 1964)

Ηθοποιός, φιλάνθρωπος και γενικότερα... είδωλο! Ο Keanu Reeves ξεχωρίζει για την ταπεινοφροσύνη και την καλοσύνη του. Οι πιο διάσημοι ρόλοι του στο The Matrix και στον John Wick δείχνουν την αφοσίωσή του στην τέχνη του, ενώ η συγκρατημένη, ενδοσκοπική του συμπεριφορά αντικατοπτρίζει τη σεμνότητα και τη στοχαστικότητα που χαρακτηρίζουν τους Παρθένους.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Κάθε αγώνας στη ζωή σου σε έχει διαμορφώσει στο πρόσωπο που είσαι σήμερα. Να είσαι ευγνώμων για τις δύσκολες στιγμές, μπορούν μόνο να σε κάνουν πιο δυνατό»

Salma Hayek (2 Σεπτεμβρίου 1966)

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, η Salma Hayek είναι πρωτοπόρος στο Hollywood, με μια εντυπωσιακή καριέρα δεκαετιών. Ως παραγωγός, υπήρξε καθοριστική για την αύξηση της προβολής των λατίνων ηθοποιών ενώ θα μπορούσε να πει κανείς πως η εξυπνάδα και η ακρίβεια είναι τα χαρακτηριστικά της Παρθένου που την έχουν βοηθήσει να πλοηγηθεί στη συχνά προκλητική βιομηχανία όπου κινείται.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Οι άνθρωποι λένε συχνά ότι «η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή», και εγώ λέω ότι το πιο λυτρωτικό πράγμα για την ομορφιά είναι να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ είσαι ο θεατής».

Power couples: Η λίστα με τα πιο πλούσια celebrity ζευγάρια του κόσμου ξαφνιάζει

Πρίγκιπας Harry (15 Σεπτεμβρίου 1984)

O πρίγκιπας Harry με τη σύζυγό του Meghan Markle και τα παιδιά τους, Archie και Lilibet

Ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης (για διάφορους λόγους) και αυτό που αντανακλά είναι η ανθρωπιστική πλευρά της Παρθένου. Έχει αφιερώσει τον χρόνο του σε σκοπούς όπως η ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία και η υποστήριξη βετεράνων, δείχνοντας την αναλυτική και προσανατολισμένη στις υπηρεσίες πλευρά αυτού του ζωδίου της γης.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που συνεισφέρουν σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό τους».

Cameron Diaz (30 Αυγούστου 1972)

Ηθοποιός, συγγραφέας και οινοπαραγωγός, η Cameron Diaz, έχει χαράξει μια πολύ ιδιαίτερη πορεία στην προσωπική αλλά και επαγγελματική της πορεία. Μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της δεκαετίας του 2000, έχει πλέον επικεντρωθεί στην ευεξία και τη βιώσιμη ζωή, ενώ η στροφή της από την υποκριτική στο να γίνει υπέρμαχος της ψυχικής και σωματικής υγείας αντανακλά την επιθυμία της Παρθένου για ισορροπία, υγεία και ανάπτυξη.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να ακούσει καλά και αρκετό καιρό, θα συνειδητοποιήσεις ότι είσαι πραγματικά ο κύριος του πεπρωμένου σου»

Αmy Winehouse (14 Σεπτεμβρίου 1983)

Amy Winehouse

AP Photo/Matt Dunham

Η Amy Winehouse δεν είναι πια μαζί μας όμως άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην πλάση. Η ευαισθησία και η τελειομανία της ως Παρθένος ήταν συχνά εμφανή στη μουσική της, η οποία εξερευνούσε την πολυπλοκότητα της αγάπης, του εθισμού και της ζωής. Η επιρροή της παραμένει έντονη ακόμη και μετά το τραγικό της θάνατο και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Η ζωή είναι σύντομη. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, και συνήθως συμβαίνει, οπότε δεν έχει νόημα να κάθεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα “αν|”, τα “και” και τα “αλλά”.»

41 χρόνια Amy Winehouse και τίποτα δεν τη χαρακτηρίζει καλύτερα από τα ίδια της τα quotes

Idris Elba (6 Σεπτεμβρίου 1972)

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για τους ρόλους του στο The Wire και στον Luther (μεταξύ άλλων). Η μεθοδική και προσγειωμένη προσέγγισή του στην υποκριτική, σε συνδυασμό με την αδυσώπητη ορμή του, αποτελεί παράδειγμα των χαρακτηριστικών του Παρθένου.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Δεν είμαι πραγματικά εργασιομανής, αλλά είμαι λίγο τελειομανής όταν πρόκειται για τη δουλειά μου»


Colin Firth (10 Σεπτεμβρίου 1960)

Οι εμβληματικοί ρόλοι του στις ταινίες Pride and Prejudice και The King’s Speech έχουν αφήσει εποχή. Ο Colin Firth είναι η επιτομή της επιτήδευσης και της διάνοιας, στοιχεία χαρακτηριστικά της Παρθένου.
Έχει πει (μεταξύ άλλων): «Η τραγουδιστική μου φωνή βρίσκεται κάπου μεταξύ μιας μεθυσμένης συγγνώμης και ενός προβλήματος με υδραυλικά».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης